• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende aralığın 3 haftasına kadar çalışmayı düşünüyorum. devlet memuruyum. şu an bir yasa taslağı var. ücretsiz izinin1 yıldan 2 yıla çıkarılması ile ilgili umarım bana yetişir de kariyerime 2 yıl da ev hanımlığını eklerim.

sanada cok gecmıs olsun canım aralıkta bebeklerı olacak annelerın sayfasını gezıp sordum gecen gun 10 haftanın ortalarına dogru nıspeten azalmalar oldugunu yazdılar umarım bızımde oyle olur bazılarıda 12 haftaya dogru bıcak gıbı kesıldıgını soyledı hakkımızda hayırlısı
canım bende öyle duydum
sanırım bundan sonra rahatlayacağız
bide bende yorgunlukta var
iş yapmasamda kendimi çok yorgun hissediyorum

burası felaket sıcak kötükedihüso

bende dayanabildiğim yere kadar çalışacağım sonra çalışmayı düşünmüyorum ama tazminat alamayacağım kendi isteğimle çıktığımdan dolayı off off
denizciğim burası bile çok sıcakken antalyayı hiç düşünemiyorum :bbo:

mystery.77 canım bende doğumdan 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum
ama son aylar ağırlaşırsam rapor hakkımı kullanırım
nasıl olsa yıl devrediyor

bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum çünkü işyerim çok uzak her gün yol beni mahvediyor kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum daha sonra yine çalışırım çalışmak güzel ama devlet memuru olsaydım daha güzel olurdu o zaman işimi hiç bırakmazdım...

Aslında benim kasım ayında da staja başlama sınavım var eğer kazanırsam 3 yıl staj yapmam lazım bakalım nasıl olacak
canım sınavı kazanırsan nasıl olacak,nasıl staj yapacaksın?
doğumdan sonra?
belli bi süre izin veriyorlar mı?
bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum çünkü işyerim çok uzak her gün yol beni mahvediyor kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum daha sonra yine çalışırım çalışmak güzel ama devlet memuru olsaydım daha güzel olurdu o zaman işimi hiç bırakmazdım...

canım inşallah sende devlet memuru olursun

ya bide bişey sorucam size benim göbekte bi değişiklik yok. yani zaten orjinal bi göbeğim olduğu için büyüdümü ayırt edemiyorum. toplamda 1 kilo verdim. ama bu hafta başından beri pantolonlarımın beli sıkıyor. büyümesi için erken dimi yani belimmi kalınlaştı ozaman

canım sınavı kazanırsan nasıl olacak,nasıl staj yapacaksın?
doğumdan sonra?
belli bi süre izin veriyorlar mı?

canım inşallah sende devlet memuru olursun

bu yaşta sonra zor canım 33 yaşındayım artık kaydirigubbakcemile3 üniversiteyi bitirince özel sektöre atlamıştım hemen o zamanlar özel sektör cazip gelmişti,artık geç benim için ..

ya bide bişey sorucam size benim göbekte bi değişiklik yok. yani zaten orjinal bi göbeğim olduğu için büyüdümü ayırt edemiyorum. toplamda 1 kilo verdim. ama bu hafta başından beri pantolonlarımın beli sıkıyor. büyümesi için erken dimi yani belimmi kalınlaştı ozaman

benimde göbeğim vardı birazda büyüdü ben eski pantolonlarımdan hiç birini giyemiyorum hepsini kaldırdım bol giymeye başladım

bende bugün kot pantalonumun düğmesini iliklemedim,uzun bir t-shirt giydim biraz göbeğim çıktı

canım benimde en son tartıldığımda kilomda değişiklik yok
ancak göbek biraz şiş duruyor:)
hamile olduğumu bilenler biraz belli diyor
bide bende göbek yoktu o yüzden benimki biraz dikkat çekiyor :1ninca:

bu yaşta sonra zor canım 33 yaşındayım artık kaydirigubbakcemile3 üniversiteyi bitirince özel sektöre atlamıştım hemen o zamanlar özel sektör cazip gelmişti,artık geç benim için ..
:kedi:
canım ben seni küçük sanmıştım ohaoldumsmile
canım hayırlısı,bebekten sonra çalışmayacakmısın?

bende bugün kot pantalonumun düğmesini iliklemedim,uzun bir t-shirt giydim biraz göbeğim çıktı
benimde Allahtan genelde kıyafetlerim hafif boldu
bikaç tanesi dar,bende düğmesini açmak zorunda kalıyorum :kedi:

kyle123 için çok üzüldüm yaa Rabbim meleklerimizi korusunn benimde mide bulantı şikayetim var kusma var çok zor yaa ben kusmaktan nefret ediyorum ama

herkese merhaba...

ne yapıyosunuz kızlar ben okulda boş boş oturuom
bugün bizim öğrenciler de yoktu, öğlen eve döndük. iş de kalmadı pek yapılacak. şimdi rahatız da asıl 28 haziranda başlıyor sınavlar. bu sene 16 temmuza kadar sürecekmiş. o yüzden sana "nasıl 16 gün?" dedim. 21-28 arası da alan seçimi için okula gideceğiz. ilköğretimi özlüyorum ben de. hem o çağdaki öğrenciler daha bir masum ve sevimli oluyorlar. neyse, senin şu yol durumu beni bile geriyor. geçsin o günler de en azından evde daha rahat bir hamilelik geçirirsin. :CüvCüv:

selam kızlar nasılsınız bakalım?????*
böyle damdan düşer gibi oldu ama size bişi sorcam
bugün doktora gittim
kelp atışlarını duymaya
amam duyamadık:(
doktor bi sorun yok dedi
galiba bir hafta geriden gidiyorum
son tarihim 26 nisan sizce normalmi kızlar duyulmaması???
bana cvp verin lütfennnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız bakalım?????*
böyle damdan düşer gibi oldu ama size bişi sorcam
bugün doktora gittim
kelp atışlarını duymaya
amam duyamadık:(
doktor bi sorun yok dedi
galiba bir hafta geriden gidiyorum
son tarihim 26 nisan sizce normalmi kızlar duyulmaması???
bana cvp verin lütfennnnnnnnnnnn

üsten mi baktı canım

üsten mi baktı canım

yok alttanda baktı bebeği dördük minicik ama kalp atışlarını duyamadık
bugün 7+2
netten araştırdım
10.haftada duyulur diyo ama
bilmiyorum kafam karıştı
doktor endişelenme dedi
sizce kızlar
bana bişiler söyleyin lütfen

yok alttanda baktı bebeği dördük minicik ama kalp atışlarını duyamadık
bugün 7+2
netten araştırdım
10.haftada duyulur diyo ama
bilmiyorum kafam karıştı
doktor endişelenme dedi
sizce kızlar
bana bişiler söyleyin lütfen

canım bize hep doktorlara güvenmek gerektiğini söylüyorlar geç döllenmeyse duyulmaması normaldir sanırım
inşallah bir sonraki randevunda duyarsın canım sıkma canını stres yapma

canım bize hep doktorlara güvenmek gerektiğini söylüyorlar geç döllenmeyse duyulmaması normaldir sanırım
inşallah bir sonraki randevunda duyarsın canım sıkma canını stres yapma

canım soğol şimdi okuyorumda yazanların bazılarıda duyamamış
inşallah bir hafta sonra duyarım hayırlısıyla
siz ne zaman duydunuz kızlar yazarmısınız

canım ben 7 artı 5 te karından duymustum ama bence takma kafana gec dollenme olabılır belkıde

hayırlısı bilmiyorumki yaaaaa
bir hafta geç gebe kalmış olabilirsin dedi
bebek minicik inşallah bir hafta duyarız
teşekkür ederim canım sağlol

Back
X