• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slmm arkadaşlar..
ben denizliden:)
bnde şuan 12 hftalık hamişim ve bu ikinci bebeğim:)
bir oğlum var 34 aylık:) nasipse 13 ocak doğum görünüor.
sat 8 nisan :)))) benide ekloeyebilirmisiniz rica etsem :))) herkese sevgiler,göbüşteki bebeişlere öpücüklerrrrrrr:))))))))))))

bu arada henüz cinsiyeti belli olanınız yoktur aranızda değilmi?bayaa erken de!!
bnde sağlıklı,hayırlı vede bi kız bebek istiorum allah izin verirseeee :)
alllah hepimizin gönlüne göre versin,olmayanlarada nasip etsin inş...:))))))))))))))

selam kızlarr bende 3gundur ıstıfra etmıyorum ama bulantılar henuz devam edıyor azalıcak sanırım zamanla bırazdaha zaman var heralde
evet canım azalmaya başlamış zaten bulantılarda geçer inşallah tez zamanda
bu arada henüz cinsiyeti belli olanınız yoktur aranızda değilmi?bayaa erken de!!
bnde sağlıklı,hayırlı vede bi kız bebek istiorum allah izin verirseeee :)
alllah hepimizin gönlüne göre versin,olmayanlarada nasip etsin inş...:))))))))))))))

hoş geldin aramıza bizim doktorumuz erkek dedi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi gamyoncuiremsu

bişiy duydum bu cinsiyetle ilgili:)) biraz komik ve saçma ama bana söleyen teyze 9-10 kişiye sölediğini ve herkestete tuttuğunu söledi:)))
şöle ki:
bi armut ağacını bulup karşısına geçip üç taş alıp,niyet ve dua ettikten sonra her taşı ağaca attıktan sonra''armutu taşladım,oğlanı boşladım,kıza başladım'' ya da '' ..kız9 boşladım oğlana başladım'' diyip arkana bakmadan gitmek gerekiomuş:)))))
gülmekten yazamadımj o kadar yani.
ama ilk gördüğüm armut ağacında denicem :)))

hoş geldin aramıza bizim doktorumuz erkek dedi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi gamyoncuiremsu[/QUOTE]

yaa evet erkek çok erken belli oluo ama şaşırdım nedense:)hayırlısı olsun allahm gönlünüze göre nasip etsin inş.
benim oğlumda 2.ayın son günlerinde belli olmuştu:))))

Canım ertesi günü çıktı ama doktora göstermedim üstünde riskli bölgede değil yazıyor sanırım temiz sonuçlar
benimkindede öyle yazıyor inşlaah iyidir eyvahedigeldismiledktrun ağzından duymayınca rahat edemem eyvahedigeldismile

amin canım cümlemizin ki ... geç olsun güç olmasın canım kız mı yoksa senin ki utandığına göre kaydirigubbakcemile3
bende öyle tahmin ettim sanırım kız utangaçtı bakmak istedikçe dktr oynadı durdu :1::emir_bebek:

hoşbulduk cnmsende hoşgeldin gözün aydın sonuçlarını almış yarın gösterrisin sonuçlarını artık doktora

gözün aydın cnm belli oldumu tatlım cinsiyeti
sağol canım evet yarın göstericem artık ben sonuçları alasıya dktr ameliyata uçmuş öğleden sonrada varmış ameliyatı bugün kısmet değilmiş :2:buradada çok yağmur var gök delindi resmen birde gök gürültüsü var çok korkuyom vallaeyvahedigeldismile

Back
X