- Konu Sahibi teknekazintisii
- #3.801
selam kızlarr bende 3gundur ıstıfra etmıyorum ama bulantılar henuz devam edıyor azalıcak sanırım zamanla bırazdaha zaman var heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım azalmaya başlamış zaten bulantılarda geçer inşallah tez zamandaselam kızlarr bende 3gundur ıstıfra etmıyorum ama bulantılar henuz devam edıyor azalıcak sanırım zamanla bırazdaha zaman var heralde
bu arada henüz cinsiyeti belli olanınız yoktur aranızda değilmi?bayaa erken de!!
bnde sağlıklı,hayırlı vede bi kız bebek istiorum allah izin verirseeee :)
alllah hepimizin gönlüne göre versin,olmayanlarada nasip etsin inş...:))))))))))))))
evet canım azalmaya başlamış zaten bulantılarda geçer inşallah tez zamanda
hoş geldin aramıza bizim doktorumuz erkek dedi ama bir ay sonra kesin diyelim dedi gamyoncuiremsu
benimde erkek dedi arkadaşlar bu sene erkek senesi mi :)
Antalya da yağmurrrr :lepi: delikafadulden :teytey: hihoyyyt
slm cnm hoşgeldina.s.selam kzılar hepinize güzel ve bebişleriniz ile birlikte sağlıklı haftalar diliyorum
denizle sen pipiliyi görmüşün cnm kaydirigubbakcemile3hayırlı ömürlü olurlar inşallah:Saruboceq:benimde erkek dedi arkadaşlar bu sene erkek senesi mi :)
denizcim senin tahlil sonuçları ne çıktı cnm ikili test için olanbilmiyorumkismilegösterdinmi dktra?
denizle sen pipiliyi görmüşün cnm kaydirigubbakcemile3hayırlı ömürlü olurlar inşallah:Saruboceq:
bizimki göstermedi utandı galiba kuzucumkaydirigubbakcemile3
slm cnm hoşgeldina.s.
Canım ertesi günü çıktı ama doktora göstermedim üstünde riskli bölgede değil yazıyor sanırım temiz sonuçlar
benimkindede öyle yazıyor inşlaah iyidir eyvahedigeldismiledktrun ağzından duymayınca rahat edemem eyvahedigeldismileCanım ertesi günü çıktı ama doktora göstermedim üstünde riskli bölgede değil yazıyor sanırım temiz sonuçlar
bende öyle tahmin ettim sanırım kız utangaçtı bakmak istedikçe dktr oynadı durduamin canım cümlemizin ki ... geç olsun güç olmasın canım kız mı yoksa senin ki utandığına göre kaydirigubbakcemile3
benimkindede öyle yazıyor inşlaah iyidir eyvahedigeldismiledktrun ağzından duymayınca rahat edemem eyvahedigeldismile
bende öyle tahmin ettim sanırım kız utangaçtı bakmak istedikçe dktr oynadı durdu![]()
sağol canım evet yarın göstericem artık ben sonuçları alasıya dktr ameliyata uçmuş öğleden sonrada varmış ameliyatı bugün kısmet değilmiş :2:buradada çok yağmur var gök delindi resmen birde gök gürültüsü var çok korkuyom vallaeyvahedigeldismilehoşbulduk cnmsende hoşgeldin gözün aydın sonuçlarını almış yarın gösterrisin sonuçlarını artık doktora
gözün aydın cnm belli oldumu tatlım cinsiyeti