2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geldim hemen buraya girdim :52:
doktorum 1 hafta öncesine göre çok değişiklik var dedi iice aşağıda dedi alttan da muayne etti oo gelmiş dedi 2 cm de açıklığım varmış şimdi bu muayneden sonra doğumunda hızlanır dedi akşama bekle dedi :52:
ay çok heycanlandım :52:
sabah ağrım vardı ama çok değil die umursamadım
şimdi muayneden sonra yine başladı ağrım ama çok değil
yarın nst için doğum yapıcağım hastaneye gönderdi
eğer akşama gelmesse yarın gider ölçtürürsün dedi sonra da bana gel bidaha bakalım dedi
ayyy içim bi garip olduu :52:

ay cemile de doğurmuş heee :81: Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinn :nazar: :nazar: :nazar:

neyse kızlar ben biras ısınayım yine gelirim takipteyimm :23:
burası biras soğukta ( bilgisayarı salona aldık )
amanınnn doğurcanmı artık kızzzzz....inşallh normal doğuruveririrz güldenim...üşüme sen hava pek soğuk zatenn...
benimde oğlum olacak inşallah :D
sağlıkla gelsin oğluşun cnm:16:

bende şimdi doktor kontrolünden geldim bebek 39+5 günlük haftaya perşemöebeye kadar bekleyeceğiz sancım da var kuvvetli ama çok düzensiz doğum olmazsa suni sancı veririz dedi ama bebek 4 kiloyu geçerse sezeryan yapacağız dedi hiç bişey belli değil şu an doktora göre kendi sancınla yakında olur doğum dedi. ayrıca ben facebook tan grbubu buldum katılma talebi gönderdim kim kabul edecek göremedim ayrıca bişey yapmay gerek var mı...

ben gibi sancısının artmasını bekleyenlere ve de hepimize Allah yardım etsin

benimde oğlum olacak inşallah :D

selam kızlar,benimde doğum tarihim 22 ocak görünüyor.yarın kontrolüm var benim sezeryan olucak büyük ihtimalle .yarın belli olabilir tarihimiz!adet sancısına benzer ağrılarım var nst'de sancı falan çıkmadı ama başı çok aşağıda.ara ara kramp şeklinde ağrılarımda oluyor bunlar mı sancılar anlayamıyorum?

başakcıgım..oksurugun azalmıs..gecmıs olsun canım...sevındım...

bu arada elıfcıgımızın bebegı ruya hastaneye yatmıstı haberınız var mı kızlar...cıgerlerınde ıltıhap olmus...hastaneye yatmıs bebişi..serum verıyorlardı....doktor dogustan demişş..
ınşallah çok yakında hastaneden çıkar evlerıne donerler...

kıyamam ya çok geçmiş olsun rüya bebeğe..inş yarın evine döndüğünde iileşmiş olur allahım şifasını versin inş..elifcim sanada kolay gelsin allah yardım etsin..

elıfı aradım ama acamadı..sanırım bebekle ılgılenıyor olabılır...
yıne ararım..ınşallah ıyılerdır..evlerıne donmuslerdır...

ben çıkıyorum..arada olan sancılarım duzene gırrer ınşallah..

optum herkesııı :69:

hadi bakalım şu aralar gittin galiba güzel haberlerini bekliyoruz dilek

cnm rahatladım sağsalim dönsünler inşallhh...

belgünüm dikkat et kendine ilerlemesin rahatsızlık ...havalar pek soğudu.ben ne zamndır gidemedim druma aydında gidiyorum ya.cumartesi kontrolüm cuma gidicez artık orda kalcam annnmlerin yanında beklicez bebişi bakalım.ama en son nst de kasılmar çıktıydı...

aaaa çok sevindimm cnm bebişin cinsiyeti ne peki?benim kızım olcakkk...bekle de aynı gün doğuralımm:9:

anladım canım az kalmış haftasonuna hayırlısı olsun inş..

cnm geldim hemen buraya girdim :52:
doktorum 1 hafta öncesine göre çok değişiklik var dedi iice aşağıda dedi alttan da muayne etti oo gelmiş dedi 2 cm de açıklığım varmış şimdi bu muayneden sonra doğumunda hızlanır dedi akşama bekle dedi :52:
ay çok heycanlandım :52:
sabah ağrım vardı ama çok değil die umursamadım
şimdi muayneden sonra yine başladı ağrım ama çok değil
yarın nst için doğum yapıcağım hastaneye gönderdi
eğer akşama gelmesse yarın gider ölçtürürsün dedi sonra da bana gel bidaha bakalım dedi
ayyy içim bi garip olduu :52:

ay cemile de doğurmuş heee :81: Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinn :nazar: :nazar: :nazar:

neyse kızlar ben biras ısınayım yine gelirim takipteyimm :23:
burası biras soğukta ( bilgisayarı salona aldık )

güldennnnnnnnnnn 2 cm açılmaaa demek az kaldı azzzz eli kulağındadır seninkinin bugün yarın gelir inş.. nst ye girmeden doğuma gidersin belki bu akşam..)hadi hayırlısı benimde dün muayenem vardı banada muayeneden sonra hızlanır zaten dedi doktor ve ebe.. muayeneden sonra bende hiissetmeye başladım sancımı bugünde hissediyorum ara ara..sıcak bir duş al canım muayenede olmuşsun ii gelir açılmana ayrıca sancılarında hızlanır belki..ayy hadi bende heyecanlandım şimdi senin adına bak allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize...

kızlarrrrrrrrr bi bebiş daha geldi suhan doğurmussssss hastanedelermis konustuk ikiside iyiymiş bi aksilik olmus normal dogum bekliyordu doktor sezeryana almıs tam anlatamadı iyi olunca giricek.massallahhhh bebeğine Rabbim saglıklı uzunnnnnnn ömürler versin canım arkadasımın bebeğineee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Artık günde ikişer doğum haberi almaya başladık kızlar maşşaaallah bize :)) Suhan ve Cemileyi kutluyorum çok...
Başakcım artık evdeymişssin keyfini çıkar ben de iki haftadır evdeyim kızım hemen tosbağa olmuş iki haftada maşallah...Artık kendimize zaman ayıralım biraz daha sonra bizim keyfimiz bitip bebişlerin keyfi başlıycak çünkü :))
Belgüncüm artık sona yaklaştın galiba iyice okuyunca sanki bana sen çok kolay doğum yapacakmışsın gibi geldi baksana sanci gelmiş de hissetmemişsin bile :) Şaka bi yana inşallah Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
Güldencim maşallah sana da yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz sanırım :)
Dilekcim facedeki Melek kim ki diye sormuşsunuz benim Melek :)

Son düzenleme:
Artık günde ikişer doğum haberi almaya başladık kızlar maşşaaallah bize :)) Suhan ve Cemileyi kutluyorum çok...
Başakcım artık evdeymişssin keyfini çıkar ben de iki haftadır evdeyim kızım hemen tosbağa olmuş iki haftada maşallah...Artık kendimize zaman ayıralım biraz daha sonra bizim keyfimiz bitip bebişlerin keyfi başlıycak çünkü :))
Belgüncüm artık sona yaklaştın galiba iyice okuyunca sanki bana sen çok kolay doğum yapacakmışsın gibi geldi baksana sanci gelmiş de hissetmemişsin bile :) Şaka bi yana inşallah allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
Güldencim maşallah sana da yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz sanırım :)
Dilekcim facedeki Melek kim ki diye sormuşsunuz benim Melek :)
cnm çokk teşekkür ederim.hoşgeldin...iyisin umarımm..evde olmak hakikaten güzelmişş...benim de kontrol cumartesi bakalım benim kız ne durumda?

Son düzenleme:
Telefondan girdiğim icin mesajlara cevap yazıyorum çoğu zaman gitmiyor tekrar yazamıyorum zaten deli oldum.
Kızlar babanemin evi kaloriferli bi de derecesini cok açıyorlar bademciklerimi öyle bir kurutuyorki davul gibi oldular yutkunamiyorum.Kaloriferin üstüne su koydum ama başka ne yapabilirim?
Bi de eşim ev tutmuş evi taşıyacakmis nasil bir ev bilmiyorum nasil temizleyecek ne yapacak.Ne güzel tüm eşyaları yerleştirdim de geldim yani canım cok sıkıldı ya

slm kızlar ben dün 13:15 de minik oğlumu dünyaya getirdim
normal doğum yaptım 3500 53 cm doğdu kuzucuğum
dikişlerim var kendimi toparlayayım ayrıntıları yazarım
öptüm sizi ve meleklerinizi
doğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin..

Telefondan girdiğim icin mesajlara cevap yazıyorum çoğu zaman gitmiyor tekrar yazamıyorum zaten deli oldum.
Kızlar babanemin evi kaloriferli bi de derecesini cok açıyorlar bademciklerimi öyle bir kurutuyorki davul gibi oldular yutkunamiyorum.Kaloriferin üstüne su koydum ama başka ne yapabilirim?
Bi de eşim ev tutmuş evi taşıyacakmis nasil bir ev bilmiyorum nasil temizleyecek ne yapacak.Ne güzel tüm eşyaları yerleştirdim de geldim yani canım cok sıkıldı ya

canım sıkma canını eşin senı yormak ıstememıstır tabı evı gorsen ıyı olurdu ama dönunce usumenı ıstememıstır

bu arada süt sorunum var hala gelmedi neler neler yaptım ama yok inş. gelir bian önce bebişime mama veriyorum mecbur

hurma kuru incir tahin helvasi arttıyormus diye duymuştum .Bi de sıcak havlu falan koymak sütü pişirirmis süt gelmezmiş ılık suyla ovmak gerekirmiş diye duydum canım. İnşallah gelir sütun birşeyleri dert etme sakin

canım sıkma canını eşin senı yormak ıstememıstır tabı evı gorsen ıyı olurdu ama dönunce usumenı ıstememıstır

haklısın canım ama nasil temizler nasil yerleştirir aklım hep orada simdi .Mutfağı banyosu nasil.Bebekle döndüğümde harıl harıl temizlik yapmam gerekecek.Doğuma az kalmış olmasa hemen geri donucem inanki

Back
X