Bilgeee benim ilk gelecek adet tarihim 13-14 eylul senin ne zaman .?adet tarihine gore basliyor ya tedavi kim oncu kim takipci bakalim
eveeettt gecelerın kadını olarak sabahın kor vaktı dustum buralara bıde cenenız dusmus kızlar cok sevındım en azından uzuuuunnnn zamandır ıkıser sayfa ılerlemez olmustuk.... gece 3 te daha uyumamıstım sabah 6 da zınk uyandım ... bu aksam kızkardesım ıstanbul a gıdıyor.. transfer oldu 4 senelık anlasması dun ımzalandı ıstanbul unıversıtesınde % 100 burslu lısanslı basketbolcu olarak gonderıyoruz yenı evıne.. dunden berı annemdeyım kardesımı gecırmeye geldık aglıyoruz cunku daha cok kucuk 14 yasında ... ama onun adına sevınıyoruz gelecegını garantı altına almıs oldu onunla gurur duyuyoruz cok ıstedgı seyı absardı yasıtları erkenden uyuyrken ınternette tv karsısında yaatrken 5 senedır burda gecenın 11 ınde o yasta antremandan gelıyordu yaz kıs demeden.. ıstanbul a gttıgı zaman mıllı takımın secmelerı ıcın 2 kez kampına gtmıstı ve 3. ıcınde cagırmıslar bn bılıyorumki kardesımın adını aha da ıyı yerlerde gorucez.. bı ayagım artık ıstanbul da hele bı dogurayım zırt pırt gelırım ee sermuhu da zıyaret ederım artık.. operım hepınızı ıyı gunler kızlar..
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum
bilge ninyada vardı hatırlarmısın bizi başka topiklerle aldatmış.oda tüp bebek yaptırmış tutmuş ama 2 aylıkken gelişimi durmuş.diğer bir topiğe birkaç gün önce yazmış.müfettiş gecıt gibi hissettim biran kendimi.lütfen hiçbirimiz kaybolmayalım topik böyle sürüp gitsin
herkese merhaba. ben de surekli takipteyim, surekli iyi haberlerinizi bekliyorum. cok sasirdim hamile kalanlara ve bir mesaj atmamalarina. sadece ilgimdisinin ve yeni de aylinin hamile kalmasi da cok moral bozucuydu, herkese saglikli hamilelikler dileyelim.
daha cok beklemeyelim ama biz de.
Hadi hayirlisi bakalim...bana dr um folik asit verdi birde dogum kontrol hapi..aaa tabi ben dogum kontrol hapini unutmusum gec basladim icmeye aliskin degilizya arkadasim hatirlatti...ben tedavilerde cok sisiyorum su anda ciddi rejim yapiyorum...80 den 75 e kadar inebildim..alisveris yapacam offf yine bedenim degisecek diye yapamiyorum..canim senin adet gunu ne zaman nasil tedaviye basladin anlamadim...
Hadi hayirlisi bakalim...bana dr um folik asit verdi birde dogum kontrol hapi..aaa tabi ben dogum kontrol hapini unutmusum gec basladim icmeye aliskin degilizya arkadasim hatirlatti...ben tedavilerde cok sisiyorum su anda ciddi rejim yapiyorum...80 den 75 e kadar inebildim..alisveris yapacam offf yine bedenim degisecek diye yapamiyorum..canim senin adet gunu ne zaman nasil tedaviye basladin anlamadim...
Ayyy maşallah okudukça sevindim herkes hamile darısı buradaki canlarımın başına ama neden paylaşmıyorlar hep beraber mutlu olurduk .Allah sizi inandırsın sonucu öğrenir öğrenmez aileme haber verdikten sonra netin başına geçtim kızlar merak etmiştir diye şimdiden ergites sancal bilge ve sermuh için heyecanlanıyorum biz burda üzüntüleride sevinçleri de paylaşıyoruz.Tanımadığımız birine bile kırılıyoz ben ne yapayım ya.Yıllardır bebek hasreti çekiyordum uzaktan arkadaşlarım bile tlf açıp tebrik etti.Ama eltim...bi tlf bile açmadı bi tebrik etmesini bekledim.Görümcemden duydum sinir krizleri geçiriyormuş.Oysaki küçük kızı ameliyat olduğunda ilk hastaneye ben koşmuştum.Kendinin 4 tane neyapalım Rabbim evlatlarına sağlık versin ama ne ister ki insanlar bizim küçücük umutlarımızdan.....
ilgimdisi ben mesaj da attım zaman zaman da atıyorum. ben 5 gün girmiyorum bana fırçayı döşüyonuz maşallah kaçaklara kimse bişi demiyor. ben de hamile olunca kaçacam gidecem walla
Evet canım topiğimiz çoook güzel bu arada bende tüp bebek tedavisi esnasında bigi alışverişi olsun diye tüp bebek topiğine yazmıştım ama burası benim ilk gözarım arkadaşlığımız hep devam etsin giden gitsin kalan sağlar bizimdir hepinizi çoook seviyorum seni gidi müfettiş hanım:)[/QUO
vallahi benimde ilk göz ağrım burası alıştım tiryaki oldum vallahi.bende hepinizi çok seviyorum 1 kız ablam vardı şmdi birçok kardeşim oldu sayenizde.allah ayırmasın
alemsin bilge bu mesajına çok güldüm.aman bilge sakın kaçma ne yaparız yoksa.bu kaçaklara bir çözüm bulsak kimse kaçamasa ne yapsak na yapsak.kaçmayın kızlar allahın emriyle gidin:)
kızlar vallhi gidenler hep hamile.medusa 25 haftalık hamileymiş.anunaki de tüp bebek yaptırmış 6 haftalık hamileymiş.3 kese görünmüş üçüz olabilirmiş.bilge kız bizdemi kaçsak sermuh ne dersiniz kaçan hamile kaçan hamile:)ilgimdişi aylinde hamile kız hamişler helal olsun size taktir ediyorum sizleri bizleri bırakmadınız.teşekkürler.araştırmalarımız devam edecek.arkası yarın::)
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum
yaaa canım kışı bekleme lütfen mutlu haberi alınca keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin tembellik yapnayın sıvayın kolları gelsin bebişler :)
herkese merhaba. ben de surekli takipteyim, surekli iyi haberlerinizi bekliyorum. cok sasirdim hamile kalanlara ve bir mesaj atmamalarina. sadece ilgimdisinin ve yeni de aylinin hamile kalmasi da cok moral bozucuydu, herkese saglikli hamilelikler dileyelim.
daha cok beklemeyelim ama biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?