2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben hamileliğimin ilk haftalarında dip boya yaptırmıştım ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım bi zararı olmaz bebişime

esracım ilk 4 hafta daha küçük bir hücre olduğu için ya hep ya hiç kanunu işlermiş yani ya tamamen etkilenir yada hiç etkilenmezmiş benim doktorum radyoterapi için öyle demişti..kalbi atıyorsa olay bitmiştir hiç takma bence

saol cnm içimi rahatlattın hep aklımdaydı ya bişey olduysa diye üzülüyodum artık ne boya yaptırırım nede başka bişey doğduktan sonra bakarız

kızlar pilatese nezaman basliyos yaaaa ebru sallının hamilelik plateslerini indirdim kısmetse . ayın sonunda yavastan baslıyorummm... saglık icin iimis sizde yapinn

selam herkese. ne çok şeyler yazmışsınız oku oku ancakbitirdim kızlar.benim bu gün mide bulantım var durup durup içim kalkıyo.aşermek nasıl bir duygu bilmiyorum hiç. bende aşermek istiyorum canım hiç bişey çekmiyor.geçen annemde soruyor canın bişey istiyomu diye bende hayır dedim.

ayy bende facebooktayımm ama kendimin değil ben kullanıyorum ama iş yerimize ait
msnmide ekleyin o bana ait:)
facebookta :espak halı yıkama fabrikası
msn:esra__emine84@hotmail.com

a.s canım hg aynen bendne oleyım kkusmuyoruum ama gelıyo agzıma kadar gerı gıdıyo canım bısı ıstemıyo pek ama bısı anarlarsa mecbur ıstıyorum

kızlar erik aşerenler kilerde varmış galiba bugün gördüm broşürde vardı kiler varsa bi orayada bakın derim

kızlar pilatese nezaman basliyos yaaaa ebru sallının hamilelik plateslerini indirdim kısmetse . ayın sonunda yavastan baslıyorummm... saglık icin iimis sizde yapinn

ebru şallı tam bir manyak ama plates programını takip edip yapıyordum hatta son yaptığımda haberim yok hamleymişim..bazı alışık olmayan vucutlarda yada ısınmadan yapılınca erken doğuma neden olabiliyormuş ilerideki aylarda aman dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…