- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.501
canim hamile oldugunu soledinmi benim bildgim sadece 2 antibiytik var icilebilecek ama augumentin yok icinde.. tedirgin oldum simdi
Burda ramadıgımız yer kalmadı ne hali ne manavı ama yok yok yok annemlere haber saldık ama yok. Babamın bahcesınde erık agacları var ama suan bana faydası yok
Kızlarr merhaba geçmişi okumaya başlamadan yazayım dedim
Benim 15 günde 1 salı günleri günüm var dünde gün aşağıdaki dairede eşimin yengesindeydi neyse 2 dilim börek yedim tüm gün ama hiç eve çıkamdım aşağıda arada uyudum biraz bulantı ağrı halsizlik vardı ama muhabbette iyi olduğundan çok şikayetim olmadı akşam eşim geldi aşağıda yemek yedi dizi izlemek için aşağıda oturduk bende bir dilim pasta yedim o dokundu bana eşim hadi eve çıkalım dedi eve çıkmamla istifra etmem bir oldu bu ev bnm midemi bulandırıor yani derdim tasam bu evle bunu anladım neyse istifra ettim biraz uzandım dizi bitti hadi yatalım dedim ama boş mideye bir öğürme krizi geldi okdr kötü oldumki çığlıklar bağırmalar bir elimde eşimin üstünü sıkıorum bir elimle yastığı ama vücudumu ve sesimi zaptedemiorum en son yorgun düştüm ağlaya ağlaya yattım eşimin yiğeni çok korkmuş annnesine anne melis ablama bişiler oluor çok bağırıor demiş ama onlar duymadığı için çok anlamamışlar eşim çok kötü oldu ben sadece ölüorum diyebildim bu kdr acı bu kdr yorgunluk beni iyice perişan etti
yine uzun yazmışım ama bnm gibi böle şey yaşauyanınız olur diye yazıorum paniklemeyin öldürmüor süründürüor( sabahta kahvaltı yaptım eve çıktığım gibi tüm kahvaltı gitti nie ben bu eve bu kdr taktım ya
HAMİŞLER HADİ YOĞURT ZAMANIIIIII ben aldım kasemi yiyorum valla fırsatı olan hemen yesin
birbirimize böyle hatırlatalım kızlar iyi olur bana buzdolabı çok kokuyor annem temizledi banamısın demedi bugünde eşim temzileyecek bence temzileme işi değil bana kokuyor işte o yüzden dolabı açıp bişey yemek gelmiyor içimden ama yoğurt dediniz canım çekti çocuk içinde çok yararlı yiyorum valla çokyararlı zıkkımın kökünü ye deseler yicem herhal
HAMİŞLER HADİ YOĞURT ZAMANIIIIII ben aldım kasemi yiyorum valla fırsatı olan hemen yesin
birbirimize böyle hatırlatalım kızlar iyi olur bana buzdolabı çok kokuyor annem temizledi banamısın demedi bugünde eşim temzileyecek bence temzileme işi değil bana kokuyor işte o yüzden dolabı açıp bişey yemek gelmiyor içimden ama yoğurt dediniz canım çekti çocuk içinde çok yararlı yiyorum valla çokyararlı zıkkımın kökünü ye deseler yicem herhal
öğreneyim mi tatlım istiyorsan nerede bulmuş telefon edem hemen eşime
ben yogurdumu koye gidip sut alıp kendim mayaladım.. hemde koruyucusuz koy yogurdu ile.. ole devam ediyoruz simdilik.. konserve dondurulmus gıda hic tuketmiyorum.. cips kola falan yasakherseyim dogal hahaha
vay ne güzel süper iyi yapıyorsun..bende konserve kola cips yemiyorum hele cipslerde bebeğe zararlı maddeler varmış su süt içiyorum sadece dışarıda tatlı pek yemiyorum mısır şurubu var diye ama nereye kadar herşey inorganik soluduğumuz hava bileeee elimizden geleni yapıyoruz işte
kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim
ne yoğurdu yaaaaaa yoğurtt kokarrrr ıyyykk ay ben nolcam böle yaaaaa hiçbişi yiyemicekmiyimmmm
ayrıcaaaa buket hem canımı çağla çektirirp hem facebooktaki yazıyı yazmandan dolayı seni kınıorummmmmmmm
Canım ya saol tesekkur edrım esım azmettı bulucam dıe. Ben buldum dıyıp hevesını kırmayayım. Arasın bakalım bıraz daha
ne yoğurdu yaaaaaa yoğurtt kokarrrr ıyyykk ay ben nolcam böle yaaaaa hiçbişi yiyemicekmiyimmmm
ayrıcaaaa buket hem canımı çağla çektirirp hem facebooktaki yazıyı yazmandan dolayı seni kınıorummmmmmmm
SAÇ BOYASI HAKKINDA KIZLAR
ben bundan tam 3 sene önce saçlarımı boyatayım dedim bitkisel boyayla boyattım biraz yandı kaşındı normaldir biraz alerjik bünyem var benim akşam şakaklarım şişti ertesi gün ensemdem gözlerime kadar şiştim doktora gittiğimde yarım saat kadar geç kalsam komaya girecekmişim kortizon tedavisi uygulandı kortizonada karşı dirençli benim vucudum geçte olsa inmeye başladı ama yaşadığım şoku korkuyu anlatamam alerjik bümyem var ama bu kadarı beklenmeyecek birşey işte ya savunmam düşüktü ya direnç gösteremedi vucut..şu andada vucudumuz değişik şeyler yaşıyor ve uyum sağlamaya çalışıyor afallıyor yani bünyemiz bu durumda en sağlıklımızı bile bir boya neler yapabilir o yüzden hiç tavsiye etmiyorum benim ablama üzüntümden dolayı saçlarım 5 ayda çok beyazladı ama boyamayı hiç düşünmüyorum alerjim olmasada boyamam çünkü kafa derisinden kana geçiyor oradanda bebeğe ne gerek var ben ne kadar çirkinleşsemde ne kadar kendimi bıraksamda eşimin beni daha çok sevdiği bir dönemdeyim çünkü çocuğunu taşıyorum parçasına hayat veriyorum bundan daha önemlisi varmı...
SAÇ BOYASI HAKKINDA KIZLAR
ben bundan tam 3 sene önce saçlarımı boyatayım dedim bitkisel boyayla boyattım biraz yandı kaşındı normaldir biraz alerjik bünyem var benim akşam şakaklarım şişti ertesi gün ensemdem gözlerime kadar şiştim doktora gittiğimde yarım saat kadar geç kalsam komaya girecekmişim kortizon tedavisi uygulandı kortizonada karşı dirençli benim vucudum geçte olsa inmeye başladı ama yaşadığım şoku korkuyu anlatamam alerjik bümyem var ama bu kadarı beklenmeyecek birşey işte ya savunmam düşüktü ya direnç gösteremedi vucut..şu andada vucudumuz değişik şeyler yaşıyor ve uyum sağlamaya çalışıyor afallıyor yani bünyemiz bu durumda en sağlıklımızı bile bir boya neler yapabilir o yüzden hiç tavsiye etmiyorum benim ablama üzüntümden dolayı saçlarım 5 ayda çok beyazladı ama boyamayı hiç düşünmüyorum alerjim olmasada boyamam çünkü kafa derisinden kana geçiyor oradanda bebeğe ne gerek var ben ne kadar çirkinleşsemde ne kadar kendimi bıraksamda eşimin beni daha çok sevdiği bir dönemdeyim çünkü çocuğunu taşıyorum parçasına hayat veriyorum bundan daha önemlisi varmı...
prospektüsü okudunmu sedacım hamilelere uygunmu diye bnm bildiğim kullanılmaz sezende buna benzer bişiler yazmıştı hasta olma çünkü ilaç kullanamazsın diye ama drun varıdr bir bilidği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?