2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canim hamile oldugunu soledinmi benim bildgim sadece 2 antibiytik var icilebilecek ama augumentin yok icinde.. tedirgin oldum simdi

vucuttaki iltihap çocuk için sakıncalıymış o yüzden önemli durumlarda veriyorlarmış canım ama kadın doğumcunun haberi var dimi durumdan muhakkak haberi olsun onlar daha iyi biliyor ne kullanılır ne olmaz benimki grip bile olmayacaksın dedi bana

Son düzenleme:
HAMİŞLER HADİ YOĞURT ZAMANIIIIII ben aldım kasemi yiyorum valla fırsatı olan hemen yesin
birbirimize böyle hatırlatalım kızlar iyi olur bana buzdolabı çok kokuyor annem temizledi banamısın demedi bugünde eşim temzileyecek bence temzileme işi değil bana kokuyor işte o yüzden dolabı açıp bişey yemek gelmiyor içimden ama yoğurt dediniz canım çekti çocuk içinde çok yararlı yiyorum valla çok yararlı zıkkımın kökünü ye deseler yicem herhal

cnm geçmiş olsun allah yardım etsin biran önce biter inş. bulantıların senin hamileliğin çok ağır geçiyor bebiş büyüyünce hepsini anlatırsın :)

ben yogurdumu koye gidip sut alıp kendim mayaladım.. hemde koruyucusuz koy yogurdu ile.. ole devam ediyoruz simdilik.. konserve dondurulmus gıda hic tuketmiyorum.. cips kola falan yasak herseyim dogal hahaha

benım yemek zamanım artık yogurt yerıne ayran ıcıcem ya uyurum ısyerınde ayakta artık

ben yogurdumu koye gidip sut alıp kendim mayaladım.. hemde koruyucusuz koy yogurdu ile.. ole devam ediyoruz simdilik.. konserve dondurulmus gıda hic tuketmiyorum.. cips kola falan yasak herseyim dogal hahaha

vay ne güzel süper iyi yapıyorsun..bende konserve kola cips yemiyorum hele cipslerde bebeğe zararlı maddeler varmış su süt içiyorum sadece dışarıda tatlı pek yemiyorum mısır şurubu var diye ama nereye kadar herşey inorganik soluduğumuz hava bileeee elimizden geleni yapıyoruz işte

ah canim yaaa. hic bisey yemiyoruz hakkaten.. ben gebelikten onceki onceki klomdan 2 kilo eksildim.. dusun yani kusmuyorum bile nekadar kotu besleniyoduk

ne yoğurdu yaaaaaa yoğurtt kokarrrr ıyyykk ay ben nolcam böle yaaaaa hiçbişi yiyemicekmiyimmmm

ayrıcaaaa buket hem canımı çağla çektirirp hem facebooktaki yazıyı yazmandan dolayı seni kınıorummmmmmmm

kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim

ilk üç ay ilaç içmek yasak dedi doktorum sadece minoset içebilirsin dedi. doktorun hamile olduğunu biliyordur herhalde ona göre ilaç vermiştir

sende nie çalıyosunki benim aşermemeiiiiiiiii

SAÇ BOYASI HAKKINDA KIZLAR
ben bundan tam 3 sene önce saçlarımı boyatayım dedim bitkisel boyayla boyattım biraz yandı kaşındı normaldir biraz alerjik bünyem var benim akşam şakaklarım şişti ertesi gün ensemdem gözlerime kadar şiştim doktora gittiğimde yarım saat kadar geç kalsam komaya girecekmişim kortizon tedavisi uygulandı kortizonada karşı dirençli benim vucudum geçte olsa inmeye başladı ama yaşadığım şoku korkuyu anlatamam alerjik bümyem var ama bu kadarı beklenmeyecek birşey işte ya savunmam düşüktü ya direnç gösteremedi vucut..şu andada vucudumuz değişik şeyler yaşıyor ve uyum sağlamaya çalışıyor afallıyor yani bünyemiz bu durumda en sağlıklımızı bile bir boya neler yapabilir o yüzden hiç tavsiye etmiyorum benim ablama üzüntümden dolayı saçlarım 5 ayda çok beyazladı ama boyamayı hiç düşünmüyorum alerjim olmasada boyamam çünkü kafa derisinden kana geçiyor oradanda bebeğe ne gerek var ben ne kadar çirkinleşsemde ne kadar kendimi bıraksamda eşimin beni daha çok sevdiği bir dönemdeyim çünkü çocuğunu taşıyorum parçasına hayat veriyorum bundan daha önemlisi varmı...

çok garip bende soğuk süt içemezdim hep sıcak ve az kahveli şimdi sıcak süt kokuyor içemiyorum geçen eşim ısıtmış bi kızdım öğrenemedin bi türlü içemiyorum işte diye oda kızma aşkım ne yapayım 5 senedir öğrendiğimi unutup yenisini öğrenmem zor oluyor dedi zavallım arada bana geliyorlar alttan alıyor

ben hamileliğimin ilk haftalarında dip boya yaptırmıştım ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım bi zararı olmaz bebişime

çok dogru soluyosun arkadasim.. ne olursak olalim istersek 150 kiloya cıkalim eslerimizin en cok sevdigi donemdeyiz

prospektüsü okudunmu sedacım hamilelere uygunmu diye bnm bildiğim kullanılmaz sezende buna benzer bişiler yazmıştı hasta olma çünkü ilaç kullanamazsın diye ama drun varıdr bir bilidği

okudum gebelikte dok uygun görörse demiş ama yine de not düşmüş kullanılması uygundur diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…