- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.481
tünaydın kızlaar nasılsınız şu saat oldu dah ağzıma lokma koymadım hiç bi şe yiyemiyom ama çook açımm.siz neler yiyonuz mide bulantısı için
beni niye kimse bulamıyor yaaaaa kapalımıyım acep bilmem ki ben sizi buldum neyseki
ben hep tuzlu eksi seyler yemeye calisiyorummm:d
HADİ KIZLAR DOĞUM GÜNÜ BURÇLAR VE MEMLEKET ZAMANIIIIIII....
BENİMKİ 31 Aralık Oğlak Burcuyum
Memleketim Afyon eşimden dolayı Çanakkaleliyim...
tünaydın kızlaar nasılsınız şu saat oldu dah ağzıma lokma koymadım hiç bi şe yiyemiyom ama çook açımm.siz neler yiyonuz mide bulantısı için
sarı kıvırcık saçlı bnm yanımda esmer bişi görürseniz kocacımm olur
buarada sezen inş bebeğinin gözleri sana çekerrr
bunu küçük esrayada demiştim ne kadar güzel gözleriniz varmaşallah
tuzlu tansiyon çıkarmaz mı acep
ahhh be buket hayatımda hiç çağla yememişim ama canım ansılda çağla çektii anlatamammmm
ahhh be buket hayatımda hiç çağla yememişim ama canım ansılda çağla çektii anlatamammmm
yaaaa bende dün dedin eşime erik çağla ne zaman çıkıyor diye hayırdır inşallah ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler geçen sormuş 3 tane gerçekten 3 tane yani erik 15 milyonmuş kızlar yuhh
yaaaa bende dün dedin eşime erik çağla ne zaman çıkıyor diye hayırdır inşallah ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler geçen sormuş 3 tane gerçekten 3 tane yani erik 15 milyonmuş kızlar yuhh
yoğurt güzel bi fikir denemek gerek
Nerde bulmuss erıgııııııııııııııı
kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim
kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim
beşiktaşta sakın alma dedim evlenirkende böyledir herşey 2 katıdır ya milleti ayakta ..... buda onun gibi nede olsa aşerince alacaklar kucağımıza oturacaklar diye arttırıyorlar fiyatı otogarın orda hal var oraya gidecek bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?