2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

tünaydın kızlaar nasılsınız şu saat oldu dah ağzıma lokma koymadım hiç bi şe yiyemiyom ama çook açımm.siz neler yiyonuz mide bulantısı için

eksi yıyorum bırde ben nasıl bı yaratıksam aksama kadar yıyorum tam aksam vaktı yemek kokuları her yerı sarınca tiksiniyorum yemek yıyemıyorum koyuyorum bır tabak yogurt ıcıne ekmek dograyıp oyle yıyorum aksam yemegınle aram hıc yok ya ama gece ruyamda sabah kahvaltısı goruyorum tabı aksam bısı yemezsen ole olur

teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi o ama gözleride benzerse hayır demem yaniiii

ahhh be buket hayatımda hiç çağla yememişim ama canım ansılda çağla çektii anlatamammmm

yaaaa bende dün dedin eşime erik çağla ne zaman çıkıyor diye hayırdır inşallah ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler geçen sormuş 3 tane gerçekten 3 tane yani erik 15 milyonmuş kızlar yuhh

yaaaa bende dün dedin eşime erik çağla ne zaman çıkıyor diye hayırdır inşallah ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler geçen sormuş 3 tane gerçekten 3 tane yani erik 15 milyonmuş kızlar yuhh

internettede baktım tane hesabı

şişlideki manavmı acaba birinden daha duydum bunu yaaa yuhhhh gerçi bnm evimin bahçesinde erik ağacı var sezonda beklerim ben ağzıma sürmem sürmeyi geç biri karşımda yese bakamam ama çağlayı merak ettim nası bişi acabaaaaaa tadı yiyebilirm galiba

kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim

kızlarr bii de bi şe sorcam hamilelikte antibiyotik kullanıma hakkında fikriniz var mı.orta kulak iltihabı geçiriyom ve dok augment diye bi ilaç verdi içiyom ama çok tedirginim

canim hamile oldugunu soledinmi benim bildgim sadece 2 antibiytik var icilebilecek ama augumentin yok icinde.. tedirgin oldum simdi

prospektüsü okudunmu sedacım hamilelere uygunmu diye bnm bildiğim kullanılmaz sezende buna benzer bişiler yazmıştı hasta olma çünkü ilaç kullanamazsın diye ama drun varıdr bir bilidği

Burda ramadıgımız yer kalmadı ne hali ne manavı ama yok yok yok annemlere haber saldık ama yok. Babamın bahcesınde erık agacları var ama suan bana faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…