- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.701
iyiakşamlar kızlar... ben pazartesi günü lekelenme diye tabir edilen kahverengi kanama şikayeti ile doktora gittiğimi yazmıştım. herşey normal dendi hatta bebişimizin kalp atışını bile duyduk. fakat pazartesiden bugüne hala kahverengi kanama devam etmekteydi. bugün de açık pembe bir renk görünce korkup dr. aradım. o da hemen gel dedi. gittik yine herşey normal niye böyle takıntı yapıyorsun dedi. hatta benim tek problemimin takıntı olduğunu söyledi. eğer bu bebek düşecekse düşermiş falan filan .. öle telefonda kanım bu renk oldu dememle anlamazmış. bide bende septum var o yüzden normalmiş ama ben dr. inanmıyormuşum .. anladığınız ters davrandı bana..bende artık susmadım. bana babanın hayrına bakmıyormusun her geldiğimde para ödüyorum ben bu hastaneye .. seni görmeyede gelmiyorum 2 günde bir dedim. oda bende dahada sinirlendik. sonra hormanların ve sinirimin etkisiyle ağlamaya başladım. bu seferde eşim çok kötü oldu. ama yinede bana göre daha sakindi.dr en sonuda o zman yatış yap hastaneye dedi. ben 1 gece takip edeyim dedi ama ben yatmadım çünkü o kadar sinirimi bozduktan sonra 1 snye bile onu görmek istemedim. benim gibi böle kahverengi kanama ya da lekelenmesi olanlar lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınnnn..hala devam ediyor benim kanama
mesela bende rüzgar adını koymak istiorum oğluma ama herkes çok yaramaz olur şöle olur böle olur diye diye bi hal oldular gerçi eşim hiç hoşlanmadı zaten rüzgar isminden kaldı öle
sen bence hemen dr.değiştir...tabiki takıntılı olacaksın sen annesin çünküüüü
evet ben daha önce söylemiştim inegölde yaşıyoruz. burda gidebileceğim en iyi doktor buydu ve ben ona gittim ama memnun değilim. bursa biraz uzak kalıyor ama artık bugünden sonra eşimde ikna oldu hemen cumartesi bursada bi doktora randevu aldık..ben devamlı eşime kızıyorum bu sefer çünkü onun işi için burdayız aslında ikimizinde ailesi istanbulda. ben evleneli daha 10 ay oldu zaten buraya alışmadım bide doktor sıkıntısı çekince adama söylenir oldum. bursaya gitmek istiyorum ben en azından orda seçenek çok..inşallah geçer bu kanamam dua edin benim için lütfeennn
iyiakşamlar kızlar... ben pazartesi günü lekelenme diye tabir edilen kahverengi kanama şikayeti ile doktora gittiğimi yazmıştım. herşey normal dendi hatta bebişimizin kalp atışını bile duyduk. fakat pazartesiden bugüne hala kahverengi kanama devam etmekteydi. bugün de açık pembe bir renk görünce korkup dr. aradım. o da hemen gel dedi. gittik yine herşey normal niye böyle takıntı yapıyorsun dedi. hatta benim tek problemimin takıntı olduğunu söyledi. eğer bu bebek düşecekse düşermiş falan filan .. öle telefonda kanım bu renk oldu dememle anlamazmış. bide bende septum var o yüzden normalmiş ama ben dr. inanmıyormuşum .. anladığınız ters davrandı bana..bende artık susmadım. bana babanın hayrına bakmıyormusun her geldiğimde para ödüyorum ben bu hastaneye .. seni görmeyede gelmiyorum 2 günde bir dedim. oda bende dahada sinirlendik. sonra hormanların ve sinirimin etkisiyle ağlamaya başladım. bu seferde eşim çok kötü oldu. ama yinede bana göre daha sakindi.dr en sonuda o zman yatış yap hastaneye dedi. ben 1 gece takip edeyim dedi ama ben yatmadım çünkü o kadar sinirimi bozduktan sonra 1 snye bile onu görmek istemedim. benim gibi böle kahverengi kanama ya da lekelenmesi olanlar lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınnnn..hala devam ediyor benim kanama
ama bazen gerçekten isimlerini taşıyorlar ben kime efe koycam dediysem hepsi tanıdıkları efelerin yaramaz olduklarını sölediler benimde üniversitede bi arkadaşım vardı efe p..ç in tekiydi varya 5 senedir aynı bölümde okuyordu ve fakülte illallah demişti ondan efeler hakikatten yaramaz oluyorlar belki genelleme ama mesela tanıdığım hiç düz saçlı esra yok ya dalgalı ya kıvırcık :)
ahahaah evet yaa sen sölincee farkettim bnmde hiç düz saçlı esra tanıdıım yok ahahaha
kızlar merhaba bende ocak ayında öğrendim hamile olduğumu.şu an 7+5 günlük hamileyim.bu konuyu yeni gördüm.çok mutlu oldum destek olalım birbirimize.benim 6.haftada hem karındn hem alttan bakıldı ve boş kese gebeliği dendi.kürtaj dendi.yıkıldım resmen.sonra 7. haftada gitiim.bebekte kalp atışıda vardı çok şükür.bu yüzden tedirginim..bursada iyi bir doktor arıyorum.Allah hepimize yardım etsin.doğum eylül sonu ekim başı gibi.inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli yavrularımız kucaklarız.öptüm hepinzi
Merhabaa ben de aranıza yeni katıldım tam 8 haftalık hamileyimm ama planlamamıştık aldırmaya kıyamadıkk..Bi yandan korkuyorm bi yandan mutluyumm!?!
merhaba hoşgeldin.aldırmamakla en iyisini yapmışsın.hayırlı olsun.ben de tam 8 haftalık hamileyim.ne güzel..
hoşeldin aramıza canım.hayırlı olsun.inşallah bebişin sağlıkla doğar.
canım mrb umarım yarın hayrılı haber alırsın belirti olarak aşırı bel ağrısı halsizlik ve yorgunluk yaşadım canım ama herkeste bir olmazkizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum
sezenin eşi usg görntüsü koymuş facebook profil fotoğrafına ne güzel yaa bnm eşim kimseyle paylaşmıor hamile olduğumu işyerindekiler bile bilmior yahu diorum nasıl dayanıorsun oda bana soruor sen nasıl herkese yayabiliorsun cidden kadınla erkek ayrı dünyalardan
kizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?