2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sen bence hemen dr.değiştir...tabiki takıntılı olacaksın sen annesin çünküüüü

mesela bende rüzgar adını koymak istiorum oğluma ama herkes çok yaramaz olur şöle olur böle olur diye diye bi hal oldular gerçi eşim hiç hoşlanmadı zaten rüzgar isminden kaldı öle

ama bazen gerçekten isimlerini taşıyorlar ben kime efe koycam dediysem hepsi tanıdıkları efelerin yaramaz olduklarını sölediler benimde üniversitede bi arkadaşım vardı efe p..ç in tekiydi varya 5 senedir aynı bölümde okuyordu ve fakülte illallah demişti ondan efeler hakikatten yaramaz oluyorlar belki genelleme ama mesela tanıdığım hiç düz saçlı esra yok ya dalgalı ya kıvırcık :)

evet ben daha önce söylemiştim inegölde yaşıyoruz. burda gidebileceğim en iyi doktor buydu ve ben ona gittim ama memnun değilim. bursa biraz uzak kalıyor ama artık bugünden sonra eşimde ikna oldu hemen cumartesi bursada bi doktora randevu aldık..ben devamlı eşime kızıyorum bu sefer çünkü onun işi için burdayız aslında ikimizinde ailesi istanbulda. ben evleneli daha 10 ay oldu zaten buraya alışmadım bide doktor sıkıntısı çekince adama söylenir oldum. bursaya gitmek istiyorum ben en azından orda seçenek çok..inşallah geçer bu kanamam dua edin benim için lütfeennn

kesinlikle bursaya git canım hergün gitmiyosun ki haftada 1 ilerde 2 haftada 1 olcak sıkıntıda olmaz yol.ben bursada üniversite okudum tatlım bişey söyleyeyim mi o şehrin havasını solumak bile sana iyi gelir heee öle mükemmel bir şehirdir bursam benim...biz balayında cumalıkızıkta 4 gün kaldık yok böyle memleket yaaa ..sen git bursaya canım...

canım önce sakin ol ve eşinle birlikte başka bir hastaneye gidin kadın yatış vermiş sonuçta ya biiş olursa git başka hastaneye ve anlat drumla anlaşamadığım için kalmak istemedim ama bana yatış verdi de kontrol ettir bir gece 2 gece ne gerekiorsa yat hemen

ahahaah evet yaa sen sölincee farkettim bnmde hiç düz saçlı esra tanıdıım yok ahahaha

btaskır arkadaşım bence moralini bozma çü6nkü kahvere6ngi lekeymiş ö6nemli ola6n kırmızı ka6n gelmesi sana söylemediler mi bu haftalarda 6normaldir çü6nkü çocuk rahme yerleşirke6n 5bir miktar ka6n gele5bilirmiş*. bir inşaat kazısı gibi çocuk yerini yaparmış ö yüzdende biraz leke gelmesi 6normalmiş bende de kahverengi leke gelmişti
se6n takip et kırmızıya dönüşürse ve sürekli gelmeye başlarsa sancın olursa o zaman telaşlan derim

hoşeldin aramıza canım.hayırlı olsun.inşallah bebişin sağlıkla doğar.

merhaba hoşgeldin.aldırmamakla en iyisini yapmışsın.hayırlı olsun.ben de tam 8 haftalık hamileyim.ne güzel..

kizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum

kizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum
canım mrb umarım yarın hayrılı haber alırsın belirti olarak aşırı bel ağrısı halsizlik ve yorgunluk yaşadım canım ama herkeste bir olmaz

aynen benimki daha ilesine bile söylemedi.nasıl dayanyolar bilmiyorum.doktor düşük riski var dedi sanırım o yüzden.ama ben herkese yaydım:)

benim de 6 gün gecikmişti.ben beklemiyordum.çünkü adet düzenleyici ilaca başlamıştım o ay.onun için adet olmayı bekliyordum.adet olacakmışım gibi ağrım vardı ama göğüslerimde acayip bir dolgunluk hissettim o kadar şişmemişti hiç ve uykuya düşkünlüğüm artmıştı.bu kadar benim.inşallah sen de hamilesindir.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…