- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.741
afedersin kabızlık çekiorum haftalardır büyük tuvalete çıkamıorum oyüzdende kilo veremiorum sonuçta arada yediğim ama çıkartmadığım şeyler oluor ama onlar hep içimde en son 4 kiloydu verdiğim ama şimdi bilmiorum dr tartılma dedi bana bnde tartılmıorum yani almış bile olabilirm
ya birde hepinize sorayım göğüslerim pul pul dökülüor sizdede oluormu
kabızlık için koyu renk kayısı kurusu yemeni tavsiye ederim üzerine biraz ılık su iç faydasını görürsün
Benımde kabızlıgım var gecelerı tv ızlerken 1 fıncan ıhlamur ıcıyorum. 2 yada 3 gece ıctıkten sonra sabahları tuvaletımı yapabılıyorum.
Bende oldum olası vardır kabızlık, bana ıyı gelen tek sey ıhlamur.
kizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum
kabızlık bende henuz yok enteresandırki hamile kalmadan once hep kabızlık cekerdim.. bol bol yesil sebze tuketin belkide ondandir.. kivi kabizligia ii geliyor ve cok yararlı bir meyve..
cildim kuru ama 3 aya kadar hic bir nemlendirici kullanama dedi doktorda. 3 aydan sonra avakoda yagi kayısı yagi ve badem yagi kullanacagiz.. ilk 3 ay bebek icin cok onemli zari cok gecirgen biraz buyusun teyzeleriiii
Hangı yagları kullanırsak kullanalım catlıcaz kızlar ya bu benım moralımı cok bozuyor.
Yanı bu bılımsel olarakta acıklanmıs bırsey. Eger cıldınız catlamaya meyıllı degılse zaten catlamıyor ama meyıllıyse ne kullanırsak kullanalım catlayacak. Kı ben daha bekarkenden vucudumda catlaklar var yaaaaaaa
Bunu dusundukce moralım cok bozuluyor. zaten karnım geregınden fazla buyudu sankı dahada buyuyecek
Hangı yagları kullanırsak kullanalım catlıcaz kızlar ya bu benım moralımı cok bozuyor.
Yanı bu bılımsel olarakta acıklanmıs bırsey. Eger cıldınız catlamaya meyıllı degılse zaten catlamıyor ama meyıllıyse ne kullanırsak kullanalım catlayacak. Kı ben daha bekarkenden vucudumda catlaklar var yaaaaaaa
Bunu dusundukce moralım cok bozuluyor. zaten karnım geregınden fazla buyudu sankı dahada buyuyecek
merhaba kızlar..
dün ilkkez doktora gittim veee bebeğimin kalp atışlarını gördümmmm
çok güzel bi duyguymuş gerçekten
görmeyenlere de allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
bugün 6+5 günlük olduk ama doktor 5 gün ileriden gittiğimizi söledi yani 7+3 müşüz
o nasıl oldu bilmem benim gibi olan var mı aranızda
selam kızlar 6+4 olduk bugün....
kesemizi gördük ama kalp atışlarını hala duyamadık
pazartesi 7+1 olunca çağırdı doktorumuzz
selam kızlar 6+4 olduk bugün....
kesemizi gördük ama kalp atışlarını hala duyamadık
pazartesi 7+1 olunca çağırdı doktorumuzz
evet onu bende duydum ve soda içiyorum bol bolaa kizlar bu arada ,kulakdan dolma bilgileri aslinda sevmem sizde arastirin ama dogal maden suyu icmeyi unutmayin.Hem gaz sikintinizi gideriyor hemde icinde mineraller var hmede ne kadar dogru bilemem bebekde gaz problemi olmuyormus.
inş cnm sabırsızlıkla bekliyorumhayırlı olsun cnm inş. kalp atışlarınıda duyucan yakında az kalmış
ne mutlu Allahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısı başımızamerhaba kızlar..
dün ilkkez doktora gittim veee bebeğimin kalp atışlarını gördümmmm
çok güzel bi duyguymuş gerçekten
görmeyenlere de allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
bugün 6+5 günlük olduk ama doktor 5 gün ileriden gittiğimizi söledi yani 7+3 müşüz
o nasıl oldu bilmem benim gibi olan var mı aranızda
ahahaha seninle aynıyız bende duyamadim tatlım bende ptesi gidicemmmm
hayırlı olsun cnm gözünaydınbenim satla aynı çıktı ultrason. geriden gittiğini duydumda ileriden gittiğini ilk kez duyuyorum cnm.:26:
çok teşekkür ederim esracım.. aynen ben de öyle ileriden giden duymamıstım hiç benim bebek aceleci çıktı galiba biraz
bu arada çatlaklar için body shop ta satılan kakao yağı özlü vücut kremini kullanmayı düşünüyorum ben çünkü içlerinde ablamda dahil 3-4 kişi hamileliklerinde bu kremi kullandı ve 0 çatlak.. tavsiye ediyolar..
evet onu bende duydum ve soda içiyorum bol bol
inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum
ne mutlu Allahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?