2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Benımde goguslerımde pul pul dokulmeler var hergun butun vucudumu sıradan bır nemlendırıcıyle ovuyorum bıraz daha ıyı sımdı ama yınede dokulmeler var tabı.

Ben bebek yapmaya karar verdıgımızde basladım gunluk tutmaya cokta guzel gıdıyor sımdılık Allah bozmasın ınsallah

kabızlık için koyu renk kayısı kurusu yemeni tavsiye ederim üzerine biraz ılık su iç faydasını görürsün

Benımde kabızlıgım var gecelerı tv ızlerken 1 fıncan ıhlamur ıcıyorum. 2 yada 3 gece ıctıkten sonra sabahları tuvaletımı yapabılıyorum.

Bende oldum olası vardır kabızlık, bana ıyı gelen tek sey ıhlamur.

kabızlık bende henuz yok enteresandırki hamile kalmadan once hep kabızlık cekerdim.. bol bol yesil sebze tuketin belkide ondandir.. kivi kabizligia ii geliyor ve cok yararlı bir meyve..
cildim kuru ama 3 aya kadar hic bir nemlendirici kullanama dedi doktorda. 3 aydan sonra avakoda yagi kayısı yagi ve badem yagi kullanacagiz.. ilk 3 ay bebek icin cok onemli zari cok gecirgen biraz buyusun teyzeleriiii

kizlar belirti olarak ne yasadiniz ya ben yarin doktora gidicem 10 gun gecikti benimde test yapmistim ama negatif cikmisti halada gelmedi yarin icin cok heyecanliyim sizler ne gibi belirtiler yasadiniz biraz bahsederseiz cok mutlu olurum

Adet gunumden 2 hafta once daha once hıc yasamadıgım bır bas agrısı yasadım. Doktorum o sıralarda dollenme gerceklesmıs dedı. Sonra aynen edt olacakmısım gıbı ama bıraz daha sıddetlı kasık ve bel agrısı yasadım. Adet gunum geldıgınde agrılarım kesıldı. bırkac gun gecınce tekrar basladı. Ama basından berı hep uyku yorgunluk vardı. bıre goguslerım cok hassalastı.

Ama herkeste aynı belırtıler olmaz. Allah gonlune gore versın ınsallah senınde melegın ıcındedır

Hangı yagları kullanırsak kullanalım catlıcaz kızlar ya bu benım moralımı cok bozuyor.
Yanı bu bılımsel olarakta acıklanmıs bırsey. Eger cıldınız catlamaya meyıllı degılse zaten catlamıyor ama meyıllıyse ne kullanırsak kullanalım catlayacak. Kı ben daha bekarkenden vucudumda catlaklar var yaaaaaaa
Bunu dusundukce moralım cok bozuluyor. zaten karnım geregınden fazla buyudu sankı dahada buyuyecek

bnmde göğüslerde çatlaklar var kilo alıp vermekten benimde çatlamaktan kaçışım yok

merhaba kızlar..
dün ilkkez doktora gittim veee bebeğimin kalp atışlarını gördümmmm
çok güzel bi duyguymuş gerçekten
görmeyenlere de allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
bugün 6+5 günlük olduk ama doktor 5 gün ileriden gittiğimizi söledi yani 7+3 müşüz
o nasıl oldu bilmem benim gibi olan var mı aranızda

benimde bacaklarımda çatlaklar var kısa boyluyum ve kilo alıp verince doğal olarak çatlaklar oluştu. şimdide hamilelikten dolayı oluşacak yapacak bişey yok sanırım ben nette araştırdım biraz lierac adında bi krem var çok iyimiş kullananlar memnun bende alıp deniycem şansa artık olursada olcak önemli olan bebiş

hayırlı olsun cnm gözünaydın benim satla aynı çıktı ultrason. geriden gittiğini duydumda ileriden gittiğini ilk kez duyuyorum cnm.:26:

selam kızlar 6+4 olduk bugün....
kesemizi gördük ama kalp atışlarını hala duyamadık
pazartesi 7+1 olunca çağırdı doktorumuzz

aa kizlar bu arada ,kulakdan dolma bilgileri aslinda sevmem sizde arastirin ama dogal maden suyu icmeyi unutmayin.Hem gaz sikintinizi gideriyor hemde icinde mineraller var hmede ne kadar dogru bilemem bebekde gaz problemi olmuyormus.
evet onu bende duydum ve soda içiyorum bol bol
hayırlı olsun cnm inş. kalp atışlarınıda duyucan yakında az kalmış
inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum ne mutlu Allahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısı başımıza

hayırlı olsun cnm gözünaydın benim satla aynı çıktı ultrason. geriden gittiğini duydumda ileriden gittiğini ilk kez duyuyorum cnm.:26:

çok teşekkür ederim esracım.. aynen ben de öyle ileriden giden duymamıstım hiç benim bebek aceleci çıktı galiba biraz

bu arada çatlaklar için body shop ta satılan kakao yağı özlü vücut kremini kullanmayı düşünüyorum ben çünkü içlerinde ablamda dahil 3-4 kişi hamileliklerinde bu kremi kullandı ve 0 çatlak.. tavsiye ediyolar..

cnm markası varmı o kremin tam olarak adı ne onuda alırım maaşı kremlere yatırcam

kızlar kremler için daha erken değilmii
burda herkes ocak ayı hamileleri değilmi?

buarada acayip mide bulantıları çekiyorum kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…