- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.721
iyiakşamlar kızlar... ben pazartesi günü lekelenme diye tabir edilen kahverengi kanama şikayeti ile doktora gittiğimi yazmıştım. herşey normal dendi hatta bebişimizin kalp atışını bile duyduk. fakat pazartesiden bugüne hala kahverengi kanama devam etmekteydi. bugün de açık pembe bir renk görünce korkup dr. aradım. o da hemen gel dedi. gittik yine herşey normal niye böyle takıntı yapıyorsun dedi. hatta benim tek problemimin takıntı olduğunu söyledi. eğer bu bebek düşecekse düşermiş falan filan .. öle telefonda kanım bu renk oldu dememle anlamazmış. bide bende septum var o yüzden normalmiş ama ben dr. inanmıyormuşum .. anladığınız ters davrandı bana..bende artık susmadım. bana babanın hayrına bakmıyormusun her geldiğimde para ödüyorum ben bu hastaneye .. seni görmeyede gelmiyorum 2 günde bir dedim. oda bende dahada sinirlendik. sonra hormanların ve sinirimin etkisiyle ağlamaya başladım. bu seferde eşim çok kötü oldu. ama yinede bana göre daha sakindi.dr en sonuda o zman yatış yap hastaneye dedi. ben 1 gece takip edeyim dedi ama ben yatmadım çünkü o kadar sinirimi bozduktan sonra 1 snye bile onu görmek istemedim. benim gibi böle kahverengi kanama ya da lekelenmesi olanlar lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınnnn..hala devam ediyor benim kanama
Ben kalp atışlarını 6+3 ken gördüm çok net ama 1 hafta sonra çk hafif kanama oldulekelenme diyim,doktora gittim progestan verdi.Düşük tehlikesi olabilir ama herşey yolunda görünüyor dedi.Böyle bişey yaşayan var mı kızlarr ? Sağolun bu arada
btaskır arkadaşım bence moralini bozma çü6nkü kahvere6ngi lekeymiş ö6nemli ola6n kırmızı ka6n gelmesi sana söylemediler mi bu haftalarda 6normaldir çü6nkü çocuk rahme yerleşirke6n 5bir miktar ka6n gele5bilirmiş*. bir inşaat kazısı gibi çocuk yerini yaparmış ö yüzdende biraz leke gelmesi 6normalmiş bende de kahverengi leke gelmişti
se6n takip et kırmızıya dönüşürse ve sürekli gelmeye başlarsa sancın olursa o zaman telaşlan derim
canım öncelikle hayırlı olsun bebişin . ben bilecikte yaşıyorum.bursada bir profosöre gidip geliyordum.adam her ay 250 tl almayı biliyodu.bir gece 5 haftalıkkn kanamam oldu.böyle durumlarda beni hemen ara demişti.adamı aradım bana sen nromalmisin bu saatte arıyosun dedi.saat 11 di.müsait değilse açmasaydı.ben 1 yıldır gebe kalmaya uğraşıyorum.zar zor gebe kaldım belki düşük yapıyorum adam hiç takmadı.bende kapattım teli bir dahada gitmeyeceğim.ben taa bilecikten bursaya gidiyordum doktor için sende uzak değilsin bursaya bence bursadan başka bir doktora git.bende başka bir doktora başlayacağım bursada.bu arada öğrendiğim kadarıyla kahverengi lekelenme sorun değilmiş.önemli olan pempe leke ve kan pıhtısı gelmesiymiş.bende de oldu aynısı 3 gün sürdü.su an progestan kullanıyorum.3 ay kullanacakmışım.bendde senin gibiyim.herşeyde günlük ultrasona girip bebeeği görmek istiyorum.of hayırlısıyla geçer umarım 9 ay.Allah hepimize yardım etsin.sıkma canını
kesinlikle bursaya git canım hergün gitmiyosun ki haftada 1 ilerde 2 haftada 1 olcak sıkıntıda olmaz yol.ben bursada üniversite okudum tatlım bişey söyleyeyim mi o şehrin havasını solumak bile sana iyi gelir heee öle mükemmel bir şehirdir bursam benim...biz balayında cumalıkızıkta 4 gün kaldık yok böyle memleket yaaa ..sen git bursaya canım...
sanada günaydın büyük esraaa
günaydın kızlarrr
sihirli annemi izliorumda defne joyu gördükçe içim kötü oluor bir yanım çok üzülüor biryanımda ne güzel çocuğu annesini böyle izleyebilecek diye sevinior buda bir şans
nasılsın cnm bulantın yok dimi? defne joy için bende çok üzüldüm daha doğrusu minik yavrusu anasız büyüyecek o yüzden içim tuhaf oldu ama yapacak bişey yok allahın takdiri allah kimsenin yavrusunu anasız babasız bırakmasın
aminnnnn
daha bişi yemediğim için sadece halsizlik var yiyince biliorumki kusucam
Bende hamilelik günlüğü tuıtuyordum ilk bebişimde ama bebeğimi kaybedince adını "yarım kalan günlük " koydum ve şuanda istemiyorum öyle bir günlük yapmayı çok canı yanıyor çünkü insanın[/QUOTE
canım bende kaybettim ilk bebeğimi şimdi yine hamileyim ben üniversiteden beri günlük tutuyordum ilk bebeğimi öğredikten sonra yazdıklarıma bakıyorum ne kadar mutluymuşum neler neler yazmışım fakat şimdi içim buruk hem giden bebeğime hala çok üzülüyrum hemde bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum Allah hepimizin bebeğini korusun.
afedersin kabızlık çekiorum haftalardır büyük tuvalete çıkamıorum oyüzdende kilo veremiorum sonuçta arada yediğim ama çıkartmadığım şeyler oluor ama onlar hep içimde en son 4 kiloydu verdiğim ama şimdi bilmiorum dr tartılma dedi bana bnde tartılmıorum yani almış bile olabilirm
ya birde hepinize sorayım göğüslerim pul pul dökülüor sizdede oluormu
göğüslerime dikkat etmedim ama bacaklarımda yüzümde var pul pul dökülmeler susuz kalıyoruz galiba ondan olabilir
afedersin kabızlık çekiorum haftalardır büyük tuvalete çıkamıorum oyüzdende kilo veremiorum sonuçta arada yediğim ama çıkartmadığım şeyler oluor ama onlar hep içimde en son 4 kiloydu verdiğim ama şimdi bilmiorum dr tartılma dedi bana bnde tartılmıorum yani almış bile olabilirm
ya birde hepinize sorayım göğüslerim pul pul dökülüor sizdede oluormu
Bende hamilelik günlüğü tuıtuyordum ilk bebişimde ama bebeğimi kaybedince adını "yarım kalan günlük " koydum ve şuanda istemiyorum öyle bir günlük yapmayı çok canı yanıyor çünkü insanın[/QUOTE
canım bende kaybettim ilk bebeğimi şimdi yine hamileyim ben üniversiteden beri günlük tutuyordum ilk bebeğimi öğredikten sonra yazdıklarıma bakıyorum ne kadar mutluymuşum neler neler yazmışım fakat şimdi içim buruk hem giden bebeğime hala çok üzülüyrum hemde bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum Allah hepimizin bebeğini korusun.
Allah hepimiziin bebeklerini korusun ama olumlu ol bebeğinin tadını çıkart canımm lütfen biz arzuya yasakladık diğer bebekten bahsetmesini miladımız ocak ayıdır tatlım biliorum çok zor yaşadığın ama şimdi karnındaki meleğe haksızlık etme o sana tutunacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?