2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin . ben bilecikte yaşıyorum.bursada bir profosöre gidip geliyordum.adam her ay 250 tl almayı biliyodu.bir gece 5 haftalıkkn kanamam oldu.böyle durumlarda beni hemen ara demişti.adamı aradım bana sen nromalmisin bu saatte arıyosun dedi.saat 11 di.müsait değilse açmasaydı.ben 1 yıldır gebe kalmaya uğraşıyorum.zar zor gebe kaldım belki düşük yapıyorum adam hiç takmadı.bende kapattım teli bir dahada gitmeyeceğim.ben taa bilecikten bursaya gidiyordum doktor için sende uzak değilsin bursaya bence bursadan başka bir doktora git.bende başka bir doktora başlayacağım bursada.bu arada öğrendiğim kadarıyla kahverengi lekelenme sorun değilmiş.önemli olan pempe leke ve kan pıhtısı gelmesiymiş.bende de oldu aynısı 3 gün sürdü.su an progestan kullanıyorum.3 ay kullanacakmışım.bendde senin gibiyim.herşeyde günlük ultrasona girip bebeeği görmek istiyorum.of hayırlısıyla geçer umarım 9 ay.Allah hepimize yardım etsin.sıkma canını

bende tam 6+4 te kalp atışını ve bebişi gördüm.lekelenmelrim oldu benimde.progestan verdi doktor.düşük riski varmış.3 ay kullanacağım.günde 3 defa.sanırım coğu gebede olurmuş.ilk haftalar.istirahat etmeye çalış canım.

teşekkür ederim ilgin için. artık tam leke gibi değil koyu renkli bi kan ama devamlı azar azar akıyor.yani günlük pedimi az biraz dolduruyor. yani adetin son bitiminde böle az az koyu renkli kan gelir ya aynen öle.. gece boyu eşimle netten araştırdık yarın bursaya gidiyoruz. tabi hemen aynı güne randevu alabilirsem.bende araştırdığımda devir teslim kanaması diye bişey okudum.bu haftalarda olumuş diye ama bugün 3. gün bitti o yüzden korkuyorum yani böle uzun sürermi ?

teşekkür ederim seninkide hayırlısıyla dünyaya gelsin allah analı babalı büyütsün bebişini..seninkide çok garip hem numarayı veriyor hemde arayınca rahatsız oluyor..bu insanları anlamak çok zor.benimkisi böle bi teklifte bile bulunmadı. inan normal bi hamileliğim olsa bu kadar problem etmicem ama ya görüyor işte kanamam az da olsa korkup teleşlanabileceğim kadar var .. ben ilk kez hamile kalan biri olarak nasıl onun kadar rahat olabilirim. o buna iş olarak bakıyor anladık ama ben içimde canımdan bi parça taşıyorum biraz daha rahatlatıcı olabilirdi.parayı veren biz üzülüp sıkıntı çeken ağlayan yine biz..yok böyle bi saçmalık..yarın randevu alabilirsem bursaya gidiyoruz eşimle netten araştırdım bi kaç yer. senin önerebileceğin bir dr. varmı?yardımcı olursan çok sevinirim..

evet artık bu akşam karar verdik yarın için randevu almaya çalışıcam sabah.netten araştırabildim tabi bi tanıdık birileri yok bursada ama eminimki kim olursa olsun burdakinden iyidir.. eşimde çok üzüldü beklemek istemiyor o yüzden çok zamanım olmadı araştırmak için teşekkür ederim ilgin alakan içinn

sanada günaydın büyük esraaa
günaydın kızlarrr

sihirli annemi izliorumda defne joyu gördükçe içim kötü oluor bir yanım çok üzülüor biryanımda ne güzel çocuğu annesini böyle izleyebilecek diye sevinior buda bir şans

nasılsın cnm bulantın yok dimi? defne joy için bende çok üzüldüm daha doğrusu minik yavrusu anasız büyüyecek o yüzden içim tuhaf oldu ama yapacak bişey yok allahın takdiri allah kimsenin yavrusunu anasız babasız bırakmasın

aminnnnn

daha bişi yemediğim için sadece halsizlik var yiyince biliorumki kusucam

Son düzenleme:
afedersin kabızlık çekiorum haftalardır büyük tuvalete çıkamıorum oyüzdende kilo veremiorum sonuçta arada yediğim ama çıkartmadığım şeyler oluor ama onlar hep içimde en son 4 kiloydu verdiğim ama şimdi bilmiorum dr tartılma dedi bana bnde tartılmıorum yani almış bile olabilirm

ya birde hepinize sorayım göğüslerim pul pul dökülüor sizdede oluormu

göğüslerime dikkat etmedim ama bacaklarımda yüzümde var pul pul dökülmeler susuz kalıyoruz galiba ondan olabilir

kabızlık için koyu renk kayısı kurusu yemeni tavsiye ederim üzerine biraz ılık su iç faydasını görürsün

Bende de cok fazla goguste ve yuzude pullanma var.Nemlendirici ile cozumlemeye calisiyorum.Kabizligima kayisi ile cozum buldum,cok sukur,hersey yolunda o kisimda.Ama vucudumun cok fazla su tutuguna inaniyorum cunku 6 kilo aldim!Yani 5 aylik kivamina geldim.Istah var mi derseniz ,sadece cok daha fazla protein katkili yiyorum.Sabah kalkarkalmaz sut ve yulaf ezmesi;ofise gelince kus sutu eksik kahvalti,yanina ceviz;oglen corba yemek salata;ikindi findik meyve;ofisten cikmadan meyve;eve gidergitmez muz;aksam yemeginde bol yogurt,et,zeytinyagli sebze...ama gecen hamileligimle bakilicak olursak pasta,dondurma ,tatli gibi seyleri kisdim.Sekere elimi surmuyorum.Ama gunde 1 litre sut tuketiyorum,bunun etkiside kilomda cok fazla galiba.Benim doktor beni bu hafta kesin tartaklar!

su içemiorumki bir yudum bile içemiorum malesef kabızlıkla ilgili bişi yapamıcam çekicemm şansıma

bacaklarıma dikkat etmedim ama yüzümde aynı şeilde dökülüor

aa kizlar bu arada ,kulakdan dolma bilgileri aslinda sevmem sizde arastirin ama dogal maden suyu icmeyi unutmayin.Hem gaz sikintinizi gideriyor hemde icinde mineraller var hmede ne kadar dogru bilemem bebekde gaz problemi olmuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…