2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar kremler için daha erken değilmii
burda herkes ocak ayı hamileleri değilmi?

buarada acayip mide bulantıları çekiyorum kızlarrr

cnm ocak ama benim 10+6 bugün yarın 11 haftalık olcam kısmetse. 3. ay bitince kullanmaya başlıycam çünkü kilo almaya başladım

kızlar kremler için daha erken değilmii
burda herkes ocak ayı hamileleri değilmi?

buarada acayip mide bulantıları çekiyorum kızlarrr

evet erken heralde ben de daha kullanmaya başlamadım
ya ben değişik bi hamileyim galiba pek bi belirtim yok midem de neredeyse hiç bulanmıyo:26:

mrb ben yeni üye oldum siteye bende 10 haftalık gebeyim doktor arıyorum bursada iyi bir doktor bilen varsa yardımcı olmasını bekliyorum

ocakta öğrendik ama bnm sat 27.11 mesela buarada bnde sata göre geriden gidiorum malesef

o yumurtlamayla ilgili galiba..
ama ben 28 günde bir düzenli regli olurdum hep.. 22 gün 25 gün değil mesela:26:
neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun da ileriden geriden ne farkeder ki

kızlar küçük esra yok ortalıkta dn akşam msj attım dün morali bozuktu ya gitmedi msjım şimdi arayayım dedim teli kapalı acaba işyerinden arasam ayıp olurmu merak ettim yaa

MERHABA HATUNLAR
Bugün ara verdim nete inanılmaz baş ağrısı ve boyun ağrısı yapıyor
liarac öneriyor doktorlar benim ikiz gebe arkadaşıma önermişti doktoru kulandı kulandı bir tane çatlağı yoktu sonra 1 -2 ay kullanmamış bişeyim yok diye çatırtttttt hemen kreme başladı çatlaması durdu
bende onu kullanıcam hazırda 3.ayın bitmesini bekliyorum bire bitkisel yağ karışımı dahada çatlarsam yuh artık daha ne yapam

liarac ta baya pahalıymış yaaa 70 diye okumuştum doğrumu bilmiorum e çabukta bitiormuş

esranın eşi ile telde tanışmış oldum esranın şarjı bitmiş bugünde izinliymiş arkadaşıyla görüşcekti dedi arkadaşı ile birlikte diye çok kurcalamadım dedi eşi bnde tşk ettim kendimi tanıttım kapattık neysee artık bugün haber alamıcaz belli oldu

liarac ta baya pahalıymış yaaa 70 diye okumuştum doğrumu bilmiorum e çabukta bitiormuş

ablam hediye almış fiyatını bilmiyorum tatlım ama 100ml miktarı valla ben kuru ciltliyim hatta tavuk derisi gibiyim o yüzden 70de olsa alacam valla..varsa daha iyisi daha uygunu onuda denerim alırım sürerim cilala parlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…