- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.781
ablam hediye almış fiyatını bilmiyorum tatlım ama 100ml miktarı valla ben kuru ciltliyim hatta tavuk derisi gibiyimo yüzden 70de olsa alacam valla..varsa daha iyisi daha uygunu onuda denerim alırım sürerim cilala parlat
olum ben acayip cimriyimdir geçen bir muahbbet oldu kayınvalidem hastaneye para vermemek için evde doğurcam diceksin yakında ondan korkuorum dedi eşimde yok anne o çocuğu içinde büyütcek bez ve mama parası vermemek için dedi burdan anlaa ne kadannnnn tutumlu bir insanımmmmmmm
olum ben acayip cimriyimdir geçen bir muahbbet oldu kayınvalidem hastaneye para vermemek için evde doğurcam diceksin yakında ondan korkuorum dedi eşimde yok anne o çocuğu içinde büyütcek bez ve mama parası vermemek için dedi burdan anlaa ne kadannnnn tutumlu bir insanımmmmmmm
esranın eşi ile telde tanışmış oldum esranın şarjı bitmiş bugünde izinliymiş arkadaşıyla görüşcekti dedi arkadaşı ile birlikte diye çok kurcalamadım dedi eşi bnde tşk ettim kendimi tanıttım kapattık neysee artık bugün haber alamıcaz belli oldu
Allah hepimiziin bebeklerini korusun ama olumlu ol bebeğinin tadını çıkart canımm lütfen biz arzuya yasakladık diğer bebekten bahsetmesini miladımız ocak ayıdır tatlım biliorum çok zor yaşadığın ama şimdi karnındaki meleğe haksızlık etme o sana tutunacak allahın izniyle
inşallah canım tutunsun hepimizin bebekleri sıkı sıkı tutunsun bize. kalp atışlarını bi duysam o gün dünyalar benim olacak haftaya cumartesi gidiyrum doktora kısmetse ilk burada yazarım.
evet erken heralde ben de daha kullanmaya başlamadım
ya ben değişik bi hamileyim galiba pek bi belirtim yok midem de neredeyse hiç bulanmıyo:26:
Ben oze hastaneye bıle gıtmıyrum canım. Allah korusun bı sorun olmadıkca a gıteyı dusunmuyorum cunku bebeklerımız gozlerını dunaya actıktan sonra ıkacak masrafları dusunebılıyormusunuz. Gercı daha dogmadan baslayacak. Yatagı arbası anakucagı vs. vs.
sevkancım dn faceleri ekledikk sen kullanmıormuydun?
aa kizlar bu arada ,kulakdan dolma bilgileri aslinda sevmem sizde arastirin ama dogal maden suyu icmeyi unutmayin.Hem gaz sikintinizi gideriyor hemde icinde mineraller var hmede ne kadar dogru bilemem bebekde gaz problemi olmuyormus.
haklısın canım yaaa böle yazıp beni bunalımın doruklarına çıkartıorsun ahahaha neyse rabbim rıskınıda versin inşallah ama bnm şöle bir şansım var bnm ikiz kardeşlerim daha 8 yaşında onların bisürü şeyi gelior bana birtek bebek arabası alcaz galiba ama tabi emziği biberonu bezi vs... her ay dr u bitircek bizi
ben de maden suyunu hep yararlı diye biliyordumcanım ben mehmet öz ün sizbebeğinizi beklerken kitabını aldım orada özellikte düşük tehdidi olanların soda kahve kola ve siyah çaydan kesinlikle uzak durmalarını söylüyordu ne kadar doğru bilmem ama mehmet öz dünyaca tanınan bir doktr kulak vermekte yarar ver bence.
Ne guzel sanslısın.
Benım renk takıntım yoktur ama yınede cınsıyetını ogrendıkten sonra ızmıre kemeraltına gıtmeyı dusunuyoruz orda fıyatlar uygun cesıtler bol oluyor. ınternettende bakıcam kemeraltına once magaza belırlemek lazım malum cok yuruyunce bel agrısı cekıyoruz
ben de maden suyunu hep yararlı diye biliyordum
Canım soda zararlı ama dogal mınarellı maden suları gunde 1 tane tuketılmelı
esranın eşi ile telde tanışmış oldum esranın şarjı bitmiş bugünde izinliymiş arkadaşıyla görüşcekti dedi arkadaşı ile birlikte diye çok kurcalamadım dedi eşi bnde tşk ettim kendimi tanıttım kapattık neysee artık bugün haber alamıcaz belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?