2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

olum ben acayip cimriyimdir geçen bir muahbbet oldu kayınvalidem hastaneye para vermemek için evde doğurcam diceksin yakında ondan korkuorum dedi eşimde yok anne o çocuğu içinde büyütcek bez ve mama parası vermemek için dedi burdan anlaa ne kadannnnn tutumlu bir insanımmmmmmm

bende tutumluyumdur aslında ama daha sonra çatlak tedavisi için harcanacak paranın yanında krem parası hiçççç
bize geliyordu hatunlar acısı bir taraftan parası diğer taraftan zor iş yani

çatlamamamin en dogal çözümü su içmekmiş.. ben simdiden niveanin badem ozlu bebe yagini kullaniyom .. çok kurumadi cildim ama olsun. zaten cok su icen biriydim hala oleyim.. içip içip wc ye gidiyom lieracta sanirim bazi eczanelerde 48 tl

Tek ıyı olsunda haber alamayalım

Ben oze hastaneye bıle gıtmıyrum canım. Allah korusun bı sorun olmadıkca a gıteyı dusunmuyorum cunku bebeklerımız gozlerını dunaya actıktan sonra ıkacak masrafları dusunebılıyormusunuz. Gercı daha dogmadan baslayacak. Yatagı arbası anakucagı vs. vs.

İLERİKİ DÖNEMDE su yeterli olmaycaktır canım çocuğun suya sıvıya ihtiyacı var senin var teninin var sıcaklarda ter atımı gerekiyor derken çatlamamak için damacanayla su içmek lazım galiba o yüzden krem yağ vb bişey şart bence ama bazı çok yağlı ciltler çatlamıyor ne güzel yağdan cildin neme pek ihtiyacı olmuyor iç karnı büyük olanlarda çatlamıyor ama bende bunların hiçbiri yooook :84:

haklısın canım yaaa böle yazıp beni bunalımın doruklarına çıkartıorsun ahahaha neyse rabbim rıskınıda versin inşallah ama bnm şöle bir şansım var bnm ikiz kardeşlerim daha 8 yaşında onların bisürü şeyi gelior bana birtek bebek arabası alcaz galiba ama tabi emziği biberonu bezi vs... her ay dr u bitircek bizi

sevkancım dn faceleri ekledikk sen kullanmıormuydun?

Kullanıyorum ama hesabım esımle ortak. Zaten bana bılgısayarı yasakladı radyasyon fasafisosu yuzunden. Bıde face de tanımadıgı kısıler gorunce anlayacak aksama kadar nette oldugumu o yuzden kusura bakmayın kızlar aslında hepınızı yakından tanımayı cok ısterdım ama...

aa kizlar bu arada ,kulakdan dolma bilgileri aslinda sevmem sizde arastirin ama dogal maden suyu icmeyi unutmayin.Hem gaz sikintinizi gideriyor hemde icinde mineraller var hmede ne kadar dogru bilemem bebekde gaz problemi olmuyormus.

canım ben mehmet öz ün sizbebeğinizi beklerken kitabını aldım orada özellikte düşük tehdidi olanların soda kahve kola ve siyah çaydan kesinlikle uzak durmalarını söylüyordu ne kadar doğru bilmem ama mehmet öz dünyaca tanınan bir doktr kulak vermekte yarar ver bence.

Ne guzel sanslısın.
Benım renk takıntım yoktur ama yınede cınsıyetını ogrendıkten sonra ızmıre kemeraltına gıtmeyı dusunuyoruz orda fıyatlar uygun cesıtler bol oluyor. ınternettende bakıcam kemeraltına once magaza belırlemek lazım malum cok yuruyunce bel agrısı cekıyoruz

ben de maden suyunu hep yararlı diye biliyordum

ohh negüzel özledim valla izmiri
ben de egeliyim bu arada

Kızlar yazın denıze nasıl gırıcez hamıle mayosu her aradıgımız yerde bulabılecekmıyız. Bugune kadar belkıde dıkkat etmedıgım ıcın hıc gormedım. ınternette var ama bız aradıgımız magazalarda bulabılecekmıyız.

:)) sarjım yoktu canım benim arkadaşımın doğumgününe gidicem die evde kalmıştım ama çok bulantım vardı oturdum temizlik yaptım gidemedim bi yere iyiyim ama sadece bulantım var biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…