2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende yengeç doğurmayı çok istedim ama tutturamadık bnmde kocacımm yengeçç birde kankam çok seviorum yengeçiiiii

evet meliscim akreple yengeç çok iyi anlaşırmış zaten olsun herşeyde bi hayır vardır 2.yi yengeç yaparsın:76:
ama benim hiç akrep tanıdığım olmadı şimdiye kadar

ya midem hep havada cok halsizim.. biraz keyifsizim anlasilan

kıyzamam cnm yaaa seni okdr iyi anlıyorumki ben neler çektim halaada devam edior konuşşmaya mecalim olmuyor bazen günde bir öğün yiyorum oda genelde bir tost oluor ne yesem çıkartıorum zaten bnmde 6. haftada başladı inşallah bnm kadar kötü olmazsın ben 10 gün falan hiçbişi yemedim hala daha su içemiorum bugün komposto yaptılarda onun suyunuiçmeye başladım vücut sıvı almayı unutmuş resmen okdr rahatsız ediorki beni anlatamam

yani 3 ay bitene kadar yaşayacakmışız cnm bunları

evet meliscim akreple yengeç çok iyi anlaşırmış zaten olsun herşeyde bi hayır vardır 2.yi yengeç yaparsın:76:
ama benim hiç akrep tanıdığım olmadı şimdiye kadar

ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm

bizim birde şöle bir arkadaşımız var görüştüğümüz eşimin en yakın arkadaşı akrep onun nişanlısı yengeç yıllardır gül gibi geçinir acayipte eğleniriz

canım nasılsın doktora gittin mi? bebeğin nasıl

teşekkürler cnm bugün çok depresifiz
doktora gittik dün
keseyi gördük
3,5 mm lik 4 haftalık dedi
birtakım tahliller istedi
haftaya çarşamba sonuçlar için tekrar gidecez
ama nedense içimden bir ses bu bebeğin de beni terkedeceğini söylüyor
inşallah ben yanılıyorumdur
2. kez aynı tranvayı yaşayamam :2:

Allah korusun öle düşünme olumlu düşünn

canım araştırıdığım kadarıyla bursa da prof istersen gürkkan uncu ya iyi diyorlar.özel ve muayenesi 250 tl.özel hastane dersen jimerde melike yıldırım,dorukta evrim aydın var iyi doktorlarmış. devlet hastanesi istersen şevket yılmaz hastanesindeki kemal köroğluydu sanıırım onada çok iyi demişler.ben melike hanımı düşünüyourm doğumuda jimerde yaparım diyorum.sende başka doktor ismi bulursan övülen bana haber verirmisin.ay bir karar verseydik hayırlısıyla

bebek 3.5 mm ve 4 haftalık bence iyi.ben kotü bir sey olacagını sanmıyorum hamilelik doneminde moral cok onemli ne olursa olsun boyle seyleri aklından gercirme bile üzme bebebisi anlastıkmı??
opüyorum ikinizi iyi geceler......:80:

kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin

kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin

cnm üzülme bende 3 hafta once kaybettim bebegimi 10 benimki 10 haftalıktı ve daha kotüsü bana mol gebelik yani üzüm gebeligi teshisi kondu.hemen panige kapılma 2,3 ay sonra yine olur sen ve esin saglıklı olsunda.
aslında sen konuyu ozetlemissin hayırlı rabbim verdi ve aldı biz istemedik boyle düsünücez sadece bunun icin degil her zaman
cnm bundan sonraki sürecte kendine cok iyi bak sakın üşütme ayaklarını iyi koru lohusasın.
bundan sonra kızların bana dedigi gibi iyi haberler duyucaklar bizden.........
İYİ GECELER...

çok üzüldüm canım.geçmiş olsun.hayırlısı böyleymiş diye düşün bundan sonra inş en kısa sürede tekrar güzel haberlerini alırız.üzülme sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…