- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.821
harika bi yazı paylaşmışsın arkadaşım ben yengeç burcuyum her iki durumda da süper ikili olcaz inşallah bebişimle :))
beğendiğinize sevindim
ben de yengecimm bu arada
hoşgeldin arzucummm
bukett bugün çok sakinsin hiç bomba patlatmadın hala bir yiyecek adıda yazmadın kuzummm iyimisinnn
hoşgeldin arzucummm
bukett bugün çok sakinsin hiç bomba patlatmadın hala bir yiyecek adıda yazmadın kuzummm iyimisinnn
bende yengeç doğurmayı çok istedim ama tutturamadık bnmde kocacımm yengeçç birde kankam çok seviorum yengeçiiiii
ya midem hep havada cok halsizim.. biraz keyifsizim anlasilan
evet meliscim akreple yengeç çok iyi anlaşırmış zatenolsun herşeyde bi hayır vardır 2.yi yengeç yaparsın:76:
ama benim hiç akrep tanıdığım olmadı şimdiye kadar
iyi akşamlar
canım nasılsın doktora gittin mi? bebeğin nasıl
ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm
bizim birde şöle bir arkadaşımız var görüştüğümüz eşimin en yakın arkadaşı akrep onun nişanlısı yengeç yıllardır gül gibi geçinir acayipte eğleniriz
teşekkürler cnm bugün çok depresifiz
doktora gittik dün
keseyi gördük
3,5 mm lik 4 haftalık dedi
birtakım tahliller istedi
haftaya çarşamba sonuçlar için tekrar gidecez
ama nedense içimden bir ses bu bebeğin de beni terkedeceğini söylüyor
inşallah ben yanılıyorumdur
2. kez aynı tranvayı yaşayamam :2:
canım araştırıdığım kadarıyla bursa da prof istersen gürkkan uncu ya iyi diyorlar.özel ve muayenesi 250 tl.özel hastane dersen jimerde melike yıldırım,dorukta evrim aydın var iyi doktorlarmış. devlet hastanesi istersen şevket yılmaz hastanesindeki kemal köroğluydu sanıırım onada çok iyi demişler.ben melike hanımı düşünüyourm doğumuda jimerde yaparım diyorum.sende başka doktor ismi bulursan övülen bana haber verirmisin.ay bir karar verseydik hayırlısıylateşekkür ederim seninkide hayırlısıyla dünyaya gelsin allah analı babalı büyütsün bebişini..seninkide çok garip hem numarayı veriyor hemde arayınca rahatsız oluyor..bu insanları anlamak çok zor.benimkisi böle bi teklifte bile bulunmadı. inan normal bi hamileliğim olsa bu kadar problem etmicem ama ya görüyor işte kanamam az da olsa korkup teleşlanabileceğim kadar var .. ben ilk kez hamile kalan biri olarak nasıl onun kadar rahat olabilirim. o buna iş olarak bakıyor anladık ama ben içimde canımdan bi parça taşıyorum biraz daha rahatlatıcı olabilirdi.parayı veren biz üzülüp sıkıntı çeken ağlayan yine biz..yok böyle bi saçmalık..yarın randevu alabilirsem bursaya gidiyoruz eşimle netten araştırdım bi kaç yer. senin önerebileceğin bir dr. varmı?yardımcı olursan çok sevinirim..
teşekkürler cnm bugün çok depresifiz
doktora gittik dün
keseyi gördük
3,5 mm lik 4 haftalık dedi
birtakım tahliller istedi
haftaya çarşamba sonuçlar için tekrar gidecez
ama nedense içimden bir ses bu bebeğin de beni terkedeceğini söylüyor
inşallah ben yanılıyorumdur
2. kez aynı tranvayı yaşayamam :2:
bebek 3.5 mm ve 4 haftalık bence iyi.ben kotü bir sey olacagını sanmıyorum hamilelik doneminde moral cok onemli ne olursa olsun boyle seyleri aklından gercirme bile üzme bebebisi anlastıkmı??
opüyorum ikinizi iyi geceler......:80:
inş. allah senin hislerini doğru çıkartır beni yanıltır
kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?