- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.841
sevkancım büyük esra en kıdemlimiz diye biliorum ama unuttum şimdi ne kadarlık olduğunu
kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlarrr bugün doktora gidicem inş.bebişimin kalp atışlarını duycam hayırlısıyla.bana dua edin.güzel haberlerle dönmek istiyorum.çok heyecanlıyımmm.
nigarcım çok geçmiş olsun rabbim sana ve eşine sağlıklı ömürler versin.kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlarrr bugün doktora gidicem inş.bebişimin kalp atışlarını duycam hayırlısıyla.bana dua edin.güzel haberlerle dönmek istiyorum.çok heyecanlıyımmm.
günaydın kızlarrrrrr hayırlı cumalarrr
Rabbim bugüzel günde bebeklerimize ve sevdiklerimize sağlık sıhhat versin inşallaaah
nigar arkadaşıma çok geçmiş olsun herşeyin en kısa zamanda daha güzel olması dileğiyle
nejlacım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzzzz
BÜYÜK Esracık bende randevumu 1 marta alıyorum eşimin işleri gereği yalnız gitmek istemiyorum 2li teste
sende mi 1 martta giriyorsun teste canım???
evet cnm 1 martta gidicem kısmetse heyecanla bekliyorum 1 martı acaba cinsiyeti belli olurmu? ya bide benim doktorumda 4 boyutlu ultrason varmıdır acaba bugüne kadar baktıkları eski ultrasondu sanırım çünkü resimler siyah beyaz inş. görebiliriz cinsiyetinide
valla benim doktorun ultrasonu güzel birşey ama boyutlu mu boyutsuz mu bilmiyorum yani baya bir büyütüyor bebeği ama onunkide siyah beyaz birde 320 lira ödücez test için aynı ultrasonlaysa ayağa kaldırırım hastaneyi valla bizle şeymi geçiyorsunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?