- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.861
çok geçmiş olsun canım.hayırlıısnı dile duanı eksik etmekızlar maalesef bebeğimi kaybettim 8+5 günlüktü kalbi durmuş kürtaj oldum çok acı allahım hakkımızda hayırlısını versin
herkese günaydınlarrr
çok geçmiş olsun nigar üzme kendini hakkınızda hayırlısı buymuş demekki.. en kısa zamanda sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz.
doktora gidicek arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inşallah
benim doktorum 1 ay sonra randevu verdi çookk uzun geliyo bana
bu arada 4d ultrasonda cinsiyet daha çabuk mu görülüyomuş??
evet cnm benim bi arkadaşım daha 3 aylıkken öğrendi cinsiyetini 4 boyutlu ultrasonla kızı olcak. dün yine kontrole gitti 18 haftalık olmuş ve doktor yine kız demiş bende o yüzden 4 boyutlu istiyorum yaa
anaaammm 320 mio ne yaa benden ne kadar alcaklar acaba çok merak ettim şimdi hastaneyi arasam söylerlermiki:26: ya benim gittiğim hastane özel ama ssk anlaşmalı o kadar tutmaması lazım:18:
tünaydın kızlar...hayırlı cumalar...
nigarcım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah...
bende bugün kontrole gidicem birazdan arıcam dru yerindeyse gidicem bakalım bu haberlerden sonra çok tedirgin oldum ya Rabbim korusun hepimizi...
drum yoğunmuş azcık 1de gel dedi sekreter biraz beklersin sonra alırız dedi 1 de gidicem ama korkuyorum ya şimdi nigarın durumundan sonra gerildim biraz...
perlecim 4 d usg süper ya bizim dr dada eski usg var bnm arkadaşa cinsiyeti görüorum ama emn deilim demiş kızda harıl harıl dopplerli usg li dr arıor
küçük esra sen beni takip et ben arraştırıorum bizim hastanede yapılmıor çakmak erdemde yapılıor oda 300 tl imiş ümran tıp belediyenin altındaki 130 tl birde afiyete sorcam bakalım bunlardan birine gidicem ama onlardada 4 d yoktur diye düşünüorum bnde bi 4 dli dr araştırcam ayrıca gidim bi rgörim veledi hemde kalp atışını duyayım görmek kesmior
Canımcım stres bebegıne zarar verır amaaaa ıcını rahat tut.
Emınım bebegın suan hıssedıyordur sıkıntını ve "Anne sen rahat ol ben sımsıkı tutundum kalbımde patır patır calısıyor" diyordur.
Uzme bebegını
ben üsküdarda özel muaynehanesi olan bi doktora gidiyorum.. hatta onu da bu siteden bulmuştum çok tavsiyeler üzerine.. işte illkez 2 gün önce gittim ve memnun da kaldım. muayne ücreti nakit 100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?