2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evet cnm benim bi arkadaşım daha 3 aylıkken öğrendi cinsiyetini 4 boyutlu ultrasonla kızı olcak. dün yine kontrole gitti 18 haftalık olmuş ve doktor yine kız demiş bende o yüzden 4 boyutlu istiyorum yaa

evet cnm benim bi arkadaşım daha 3 aylıkken öğrendi cinsiyetini 4 boyutlu ultrasonla kızı olcak. dün yine kontrole gitti 18 haftalık olmuş ve doktor yine kız demiş bende o yüzden 4 boyutlu istiyorum yaa

bilmeden 4d ultrasonu olan doktora gitmişim ben de görünce çok sevindim
bakalım ne zaman belli olucak cinsiyeti

tünaydın kızlar...hayırlı cumalar...
nigarcım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah...
bende bugün kontrole gidicem birazdan arıcam dru yerindeyse gidicem bakalım bu haberlerden sonra çok tedirgin oldum ya Rabbim korusun hepimizi...

anaaammm 320 mi o ne yaa benden ne kadar alcaklar acaba çok merak ettim şimdi hastaneyi arasam söylerlermiki:26: ya benim gittiğim hastane özel ama ssk anlaşmalı o kadar tutmaması lazım:18:

esracım oradaki özeller daha merhametlidir eminim
benimki medical diye kazık ama doktoruma çok güveniyorum çok işin ehli bir adam inşallah yüzümü kara çıkarmazda..genelde özellerde 200den başlıyormuş 350ye kadar çıkıyormuş küçük özel hastaneler ve devlet çok daha uygun hatta devlette pek bişey ödemiyorsun diyorlar..

yok yok hiç dert etme bak görürsün mutlu mutlu geleceksin dr.dan güzelim..
dönüşünü dört gözle bekliyoruz:82:

Kızlar ben sımdı muglada cok methedılen bır ozel hastaneyı aradım
calısanlar ıcın muayene ucretı 30 tl dedıler
2lı test 110 lıraya yapılıyormus
4 boyutlu ultrason varmıs

benım ıkılı test zamanım onumuzdekı hafta baslıyor Sanırım oraya gıdıcem ama ben hemen gıtmek ıstemıyorum cınsıyetı ıyıce elırgınlessın dıe

k.k geçmiş sayfalara bakarken 2li test hakkında bakın ne buldum ama fiyatlar kasım 2009a ait şimdikini siz düşünün artık.

medipolde ssk anlaşmalı fiyatı 135 tl muayene ücreti 25 tl miş
delta hospitali hakan bey 50 tl diğer kadın doğumcular 15 tl 2li test ücreti 40 tl dediler
medicalpark göztepe 2 li test ücreti 245 tl muayene ücreti 52 Tl
Ümraniye medicana hastanesi 145 ultrason 55 kan = 200 muayene ücreti 50 tl
ümraniye hospitaliumda 2 li test 90 Tl imiş ancak ssk karşılamıyormuş ssk muayene ücreti 12 tl
ümraniye erdem hastanesi 2 li test 250 tl muatyene ücreti 30 tl
ümraniye atlas hastanesi 2 li test 135 tl muayene ücreti 27 tl
hasanpaşa çağıner hastanesi 2 li test 140 tl muayene ücreti 22 tl

kızlar bu hastaneler anadolu yakası için SSK fiyatlarıyla

Kadıköy Şifa Hast :Muayene 235 tl 152 tl 2 Li test ama ssk anlaşması yok
Vatan Hastanesi Kadıköy : Muayene 22 tl 2 li test kan 65 ulturason 135 tl ama ulturason içerden dr muayene ediyorsa fiyat düşüyormuş
Özel Göztepe Hastanesi : Muayene 72 Tl 2 Li test 120 tl
Acıbadem Hastanesi : Muayene 170 tl 2 li test 212 tl ssk anlaşması yok
Memorial Ataşehir : Muayene 160 tl 2 li test kan + ulturason 313 tl ssk anlaşması yok
ayy başkada kalmadı sanırım :roflol:

ben hamile değilken medical park a uzm. jin.a gittim. emekli sandığına bağlıyım normalde, ondan indirim oluyor. muayene 27 tl idi. 2-3 ay oluyor. şimdi yine gidicem, herhalde değişmemiştir. ama ssk sız gidince ne kadar onu bilmiyorum. bi de doktora göre değişiyor, op. ya da prof ise daha fazla, sadece uzm. dr. ise daha az alıyorlar.

Kızlar henuz hıcbırımız bebeklerımızın cınsıyetlerını ogrenemedık ama hepimizin içinde bir his vardır mutlaka.

Diyorum ki... Cınsıyetlerı ogrendıgımızde hıslerımız tuttumu onlarıda yazalım olurmu?
Ben cok derın hıssedıyorum cunku ama bakalım tutacak mı Ben ıkılı test tarıhım baslar baslamaz gıtmeyecegım son ana kadar bekleyecegım cınsıyetımız ıyıce belırgınlessın

drum yoğunmuş azcık 1de gel dedi sekreter biraz beklersin sonra alırız dedi 1 de gidicem ama korkuyorum ya şimdi nigarın durumundan sonra gerildim biraz...

perlecim 4 d usg süper ya bizim dr dada eski usg var bnm arkadaşa cinsiyeti görüorum ama emn deilim demiş kızda harıl harıl dopplerli usg li dr arıor

küçük esra sen beni takip et ben arraştırıorum bizim hastanede yapılmıor çakmak erdemde yapılıor oda 300 tl imiş ümran tıp belediyenin altındaki 130 tl birde afiyete sorcam bakalım bunlardan birine gidicem ama onlardada 4 d yoktur diye düşünüorum bnde bi 4 dli dr araştırcam ayrıca gidim bi rgörim veledi hemde kalp atışını duyayım görmek kesmior

korkakanne, canım korkacak ne var, içini ferah tut, herkes aynı olacak diye birşey yok, mukadderat. sen kendini boşuna strese sokma yeter ki. stres en büyük düşman.

drum yoğunmuş azcık 1de gel dedi sekreter biraz beklersin sonra alırız dedi 1 de gidicem ama korkuyorum ya şimdi nigarın durumundan sonra gerildim biraz...

Canımcım stres bebegıne zarar verır amaaaa ıcını rahat tut.
Emınım bebegın suan hıssedıyordur sıkıntını ve "Anne sen rahat ol ben sımsıkı tutundum kalbımde patır patır calısıyor" diyordur.

Uzme bebegını

ben üsküdarda özel muaynehanesi olan bi doktora gidiyorum.. hatta onu da bu siteden bulmuştum çok tavsiyeler üzerine.. işte illkez 2 gün önce gittim ve memnun da kaldım. muayne ücreti nakit 100 tl

esracımmm sakınnnnn cnmmmm herşey allahtan gelirr ama sen bunları okuyarak strese girme dün gecede aruzya kızdım aman sakın sen kendin bana demedinmi senin kalbin heyecandan biraz fazla çarpsa bebeğininki daha fazla çarpar diye sakın bebeğe bişi çaktırmak yok mutlu gitt ben dr günleri çok mutlu olurummm yuppiiii aşkını görce3nnn

ya benim dr ultrasonu 3 kez falan zoom yapıyor bebişe aleti verse elime ben şimdiden görürüm pipisimi ver kukusu mu
yok şimdi git yarın gel her ay gel para ver
annem bende doğru dürüst doktora bile gitmemiş son gidişindede sende bebek değil ur var demişler kadın ağlaya ağlaya dönmüş eve sonra suyu gelmiş koşa koşa gitmişler hastaneye ur denen şeyi doğurmuş hemde tekerlikli sandalyede yani beniiiiiii

offf o stres bende de çok varr:18:
belki de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı içindir hep bi korku var napıcaz bilmem

ben üsküdarda özel muaynehanesi olan bi doktora gidiyorum.. hatta onu da bu siteden bulmuştum çok tavsiyeler üzerine.. işte illkez 2 gün önce gittim ve memnun da kaldım. muayne ücreti nakit 100 tl

sen nerde oturuorsun biz 25 tl verioruz drumuzuda sevioruz ama malesef usg cihazımız eski ama hastanemiz iyi sen hangi hastaneye gitceksin peki doğum için

bu arada 202 gün kaldı doğuma diyor ya sanki askerdeyim haaa
eşim sabah yaa günler geçmek bilmiyor daha 3 aylık olmadı kereta diyor bende boşver tadını çıkaralım sinemaya gidelim tatil yapalım gezip tozalım çocuk olunca relax olucaz bir süre dedim oda sen bööle diye diye 5 sene geçti zaten diye kızıyor bana haklı valla ne diyim
her haftamı devirdiğimde tartılıyorum 400gr almışım arada dayanamayıp yine tartılıyorum... ayrıntılı tartılmıyorum haftada bir ayrıntılıya çıkıyorum aç karnına iç çamaşırlarımla tartılıyorum en doğrusu oymuş 52.400 olmuşum ama eşim sabah tartılmadan önce sen 56-57 oldun diyordu gerçekten öyle gözüküyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…