- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.881
ya benim dr ultrasonu 3 kez falan zoom yapıyor bebişe aleti verse elime ben şimdiden görürüm pipisimi ver kukusu mu
yok şimdi git yarın gel her ay gel para ver
annem bende doğru dürüst doktora bile gitmemiş son gidişindede sende bebek değil ur var demişler kadın ağlaya ağlaya dönmüş eve sonra suyu gelmiş koşa koşa gitmişler hastaneye ur denen şeyi doğurmuş hemde tekerlikli sandalyede yani beniiiiiii
sen nerde oturuorsun biz 25 tl verioruz drumuzuda sevioruz ama malesef usg cihazımız eskiama hastanemiz iyi sen hangi hastaneye gitceksin peki doğum için
bnm annemede dr u ikiz demiş ben doğmuşum annem şok olmuş diğeri nerde demiş bu bebek eski bnm ikizlerimi verin demiş 30 yıl oldu kadın beni benimseyemedi ya ahahaha
bnm annemede dr u ikiz demiş ben doğmuşum annem şok olmuş diğeri nerde demiş bu bebek eski bnm ikizlerimi verin demiş 30 yıl oldu kadın beni benimseyemedi ya ahahaha
kıslar anne karnında yaşama yolculuk die bi belgesel var yok böyle bişey ya hayran kalacaksınız izleyin ben az önce duyarsız kocamla izledim o bile etkilendi yani :)
kız naptın yedin mi çocuğuuuu
meliscim ümraniye olarak geçiyo ama yolun karşısı çekmeköy öle söliyim..
medicana ile anlaşmalıymış orda olucak heralde
kaç kilo doğdun peki
Canım adresı hatırlıyormusun
hay maşşallahhhh ben 3800 doğmuşum4.800 doğmuşum hastane çıkışım 4.500 müş herhalde çıkana kadar ancak hazmetmişim diğer çocuğu ahaha
herkese hasyırlı cumalar
bizde küçük esrayla çamlıca erdeme gidioruz senin hastanenin arkasındayız hatta medicana manzaralıyızD bnde bulgurluda oturuorum
herkese hasyırlı cumalar
4.800 doğmuşum hastane çıkışım 4.500 müş herhalde çıkana kadar ancak hazmetmişim diğer çocuğu ahaha
kaç kere geçtik önlerinden ama tam gözümde canlandıramıyorum şu anda hastaneleri
zaten 2 yıldır istanbuldayım çok iyi bilmiyorum:26:
hay maşşallahhhh ben 3800 doğmuşum
sanada arzucum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?