2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kız ben daha evlilik yıldönümü geçirmedim mayısta hem anneler günü hemde 22sinde evlilik yıldönümü bakiim benim öküz napcak ki benimki züccaciye dükkanına giren fil gibidir bi jest yapmak istese eline yüzüne bulaştırır...

ay sen benii öldürürsünnnnnn benzetmye bak yaaaa bnmkide öle yaptı işte deneyimli ablan var karşında çiğköfte diorum yaaa efsane ötesiiiiii

ben çok inatçı ve asabiyim ki oğlak burcuyum ayy bebeeem bana çekmese odunumda yay burcu ay bi rahat bi gamsız kin tutmaz çabuk unutur sinirlenmez eğildir..ayy inş bebişim babasına çeker...

esracım bende oğlak burcuyum ve inatçıyım.benim eşimde yay burcu ama benimki kincidir biraz işine gelenlerihiç unutmaz işine gelmeyenleri hemen unutur.erkeklerin doğasında gamsızlık düşüncesizlik var bence.istisnalar hariç.

kızlar şimdi haberlerde gösteriyor 15 günlük bebeği camiye bırakmışlar.biz burda çırpınıyoruz milllet sokaklara atıyor yazıklar olsun ne denirkiiiiiii.

şu erkekler mevzusuna gelince gerçekten çok duyarsızlar.benimde eve fare girmiş kaç gündür uğraşıyoruz bende çok korkuyorum aynı zamanda.bu sabahta eşime kahvaltı hazırlamak için mutfağa gidicektim eşime dedimki ilk önce sen gir mutfağa bir bak sonra ben gireyim dedim benimki beni tersledi iyice paronayak oldun küçücük şeyden korkuyosun diye bende sinir oldum gözlerim doldu.sonra çayı koydum neyse mutfaktan içeri geçtim suratımı asık görünce bu sefer yalakalık yaptı bende pas vermedim sonra ağlamaya başladım ben korkuyorum sen bana paronayak diyorsun diye .buerkeklere iyiylik yaramıyor kalkmışım sabah adama kahvaltı hazırlıyorum kalktı bana öyle diyor sanki annesi ona sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyordu işte kıymet bilmiyorlar.diyorumya kızlar bu erkeklerin doğasında var gamsızlık umursamazlık düşüncesizlik.neyse takmamaya çalışalım yapcak bişey yok.

Kızlar yaa esım bazen karnımı oksuyor opuyor cok sevındıgı gozlerınden bellı oluyor. bazende cok duyarsız oluyor cok uzuluyorum.

Ters bısey soyleyıp tartısmak ıstemıorum cunku yıne ben uzulucem. Susuyorum. Tahlıl zamanı geldıgındede ben su hastaneye gıdıcem demıcem ayarlasın bakalım nereyı ayarlıcak.

Iyıkı varsınız ya sızlerle dertlesmek cok ıyı gelıyor.

Sanırım karnımız ıyıce buyuynce yada en kotu ıhtımal bebeklerı kucaklarına alınca anlıcaklar baba olduklarını öküzleeerrr

Kızlar ben hafta sonu gırmem sanırım nete. Pazartesı katılırım aranıza emınım sayfalar dolusu dokturecksınız yıne. Size ıyı sohbetler.

İyi bir hafta sonu gecırın. Kendınıze ve bebişlerinize dıkkat edın kocıslerınız naparsa napsın ben ole yapıcam cunku

kızlar günaydıın bu hamilelik uyku yapıor lafları safsata ya ben uyuyamıorum hiçççç sabahın 07:30unda kurulu saat gibi kalkıorum gece 12 den önce uyuyamıorum offff

dün gece ne oldu onu anlatayım eşimi aşağıdan yemeğe çağırdılar sende gel dedi havan deişsin dedi bnde ya yukarı çıkışı zor oluor kusuorum dedim illa gel dedi neyse indik aşağı o yemeğini yedi ben yattım çay içtiler sonra saat 22 gibi çıkalım yukarı dedim tmm dedi tam yukarı çıkarken merdivenlerde istifra etmeye başladım dedim geri çekil buda bağırdı hemen eve gir diye bnde istemedim görmesini kağıt havlu getir temizlicem dedim getirdi temizlerken daha çok istifra etmeye başladım hemen yukarı doğru çıktım ama kapının önüne kadr üstüm başım yerler yani midemde ne varmış bu kadr çözemedim tabi hepsini eşim temizledi çok üzüldümm ben temizleyemezdim diye dşünüorum başka birininkini

neyse eşime üzüldümm yaa öküz möküz ama annem bile bnm yanımda öğürmeee diye bağırırken adam pisliklerimi temizliior bana ondan başkasından fayda yok allah razı olsun

günaydın kızlar
bugün kimsecikler yok buralarda.melis yazmış birtek.melis cim bugün seni daha iyi anladım sabah bende kustum ya çok kötü oldum Allah sana kolaylık versin tatlım.ilk defa bu gün kusunca eşim diyorki nezaman geçecek bu bulantılar.bende normalde 3 ay sürüyor dedim.ben bişey değilim hergün kusanlara ALLAH yardım etsin dedim.
uyku meselesine gelincede bende yatmazsam pek uykum gelmez ama birde yattımmmı kalkamıyorum bende var uyku hali yani.bide ben uykuyu çok severim zaten.
hadiii kızlarrrr uyanınn

günaydın kızlar! ben az önce doktordayım. ilk kez gittim biliyorsunuz, sat ve usg uyumlu, 7+4 müşüm ve kalbini gördük. şimdilik herşey iyi dedi, 3 hafta sonra çağırdı. kan aldı tahlil yapılacak. bakalım ne çıkarsa yazarım.

kızlrrrrrrr içinizde bursadan gülin okan'a nasıl ulaşabileceğimi bilen varmı doktorlar kısmına yazdım ama kimse takmadı beni ona gitmke istiyorum ama bir numara bile bulamadım

herkese slm. kızlar benim kanamalarım durmadı perşembe günü bursa başka bir dr. gittim oda bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını tekrar dinletti. ama kanama kesede ve bebekte değil. kesenin dışında bazı yerlerde kanama odakları varmış onlar kanıyor dedi. veeeeee wc harici kalmayı yasakladı. iğneleri haftada bir oluyordum 2 ye çıkardı progestan ilacına tekrar başladık günde 3 tane olmak üzere şimdi ölece yatıyorum anlayacağınız. annanem geldi bana ve eşime bakmaya ama dün gece kasıklarım ağrıdı biraz bugün geçti ama bu kanama durmadığı sürece bana rahat yok çok üzülüyoum çok kafama takıyorum... keşke evde bir ultrason cihazımız olsada her an bebeğim iyimi diye baksam :)) ne olur dua edin bana bebeğime bişey olmasın ben herşeye razıyım ağrıyada kanamayada hiç kalkmadan yatmayada yeterki o sağlıklı olsunnnn

çok çok gheçmiş olsun
bende ilk bebeğimi düşürdüğüm için şimdi ödüm kopuyor
sürekli aklımda
sanki düşecek gibi
korkudan başım ağrıyor o derece yani
inş. bebeişlere birşeycik olmaz
allaha emanet olsunlar
sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhhhhhh

canım çok çok geçmiş olsun sakın kalkma yerinden bende halsizzlikten sadece yatıorum çok sıkılıorum ama ne yapayım halim yok iyi ki burası var vakit geçior yoksa kafayı yerdim iğneni kim yapıor peki iğne yaptırmak için kalkıormusun yoksa?

maşallah yavrucuğunaaaa canımmmm kan testlerinde çok iyi çıksın inşallaahh

teşekkür ediyorum canım..evet iyiki burası var valla yoksa ne yaprdık :)) tv de de bişey olmuyor. valla iğneyi dışarıda oluyorum hastanenin aciline gidiyorum mecburen.. eşim getirip götürüyor. eve gelen insanlar varda ben onlara güvenemiyorum.. iğnede biraz yağlı bir iğne çok yavaş vurulmalı.. çok yakıyor.. ben oldum olası iğne olayından dahası yan etkilerinden çok korktuğum için tıp merkezinde bile vurulmuyorum illa hastane olucaak.. sence oraya kadar gidip gelmem haftada 2 kez bi problem yaratırmıı???

ay nejlaaa beni inşallah hiçbiriniz anlamayın tüm gündür aşağıda durdum kahvaltı yaptım makarna yedim 1 aydan beri ilk defa pişmiş bişi yedim yani aşağıda bekledimki hazmedeyim diye demin geldim eve daha kapıdan girerken çıktı herşey neyse dedim sabah kahvaltısı kar kaldı yanıma ama ptesi olmadı gideyim diorum dr a serum iyi gelmişti bana biraz kendime getirir yine

buarada kızlar erkek bebek uyku yaparmış hiiççç uykum yok malumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…