- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.981
rabbim hepsiniii seçip seçip yollamışşşşşş hey maşallaahhhhhhhhh
bak benimkinin bir cimrilik hikayesi çok bombadır okdr kişiye anlattımki artık cümrilik yapamıor evlendik ilk gece arkadaşının otelinde kaldık aile apt evde kalmayalım dedik neyse gittik bu streste adam para alcakmı almıcakmı diye bana hiçbişi yedirtmedi ben düğüngünü aç ertsi sabah kalktık dedimki en kötü oda kahvaltıdır yani kahvaltı ölede bölede gircek yiyelim yok anacım çıkalım hemen dedi sanki saat başı para veriorlar taa öğleden sonra 4e kadar bişi yedirtmedi otede arkadaşının düğün hediyesi oldu parada ödemedik beni aç bıraktığıyla kaldı öküzcan hiçunutmayacağımm yaa
ve yani çok şükürde otelin parasını ödeyemecek durumda deildik ne var takı satarım en kötü yaa ölmezdik hala durur durur bunu vururum yüzüne 2 evlilik yıldönümü geçirdik adamda tık yok ilkinde çiğköfte aldı 2.sinde o otel manzaralı bir balıkçıya götürdü balıkçı okdr kalabalıktıki bisürü adamla aynı masada oturdum bnde hiç utanmadım ağladım ağğladımmmm millet bize baktı rezil olduk ama oh canıma değsin dedim insan oraya kahvaltıya götürür en kötü çenemi kapamak için ama yoookkk anam yookkkkk
kız ben daha evlilik yıldönümü geçirmedim mayısta hem anneler günü hemde 22sinde evlilik yıldönümü bakiim benim öküz napcak ki benimki züccaciye dükkanına giren fil gibidir bi jest yapmak istese eline yüzüne bulaştırır...
ben çok inatçı ve asabiyim ki oğlak burcuyum ayy bebeeem bana çekmese odunumda yay burcu ay bi rahat bi gamsız kin tutmaz çabuk unutur sinirlenmez eğildir..ayy inş bebişim babasına çeker...
herkese slm. kızlar benim kanamalarım durmadı perşembe günü bursa başka bir dr. gittim oda bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını tekrar dinletti. ama kanama kesede ve bebekte değil. kesenin dışında bazı yerlerde kanama odakları varmış onlar kanıyor dedi. veeeeee wc harici kalmayı yasakladı. iğneleri haftada bir oluyordum 2 ye çıkardı progestan ilacına tekrar başladık günde 3 tane olmak üzere şimdi ölece yatıyorum anlayacağınız. annanem geldi bana ve eşime bakmaya ama dün gece kasıklarım ağrıdı biraz bugün geçti ama bu kanama durmadığı sürece bana rahat yok çok üzülüyoum çok kafama takıyorum... keşke evde bir ultrason cihazımız olsada her an bebeğim iyimi diye baksam :)) ne olur dua edin bana bebeğime bişey olmasın ben herşeye razıyım ağrıyada kanamayada hiç kalkmadan yatmayada yeterki o sağlıklı olsunnnn
herkese slm. kızlar benim kanamalarım durmadı perşembe günü bursa başka bir dr. gittim oda bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını tekrar dinletti. ama kanama kesede ve bebekte değil. kesenin dışında bazı yerlerde kanama odakları varmış onlar kanıyor dedi. veeeeee wc harici kalmayı yasakladı. iğneleri haftada bir oluyordum 2 ye çıkardı progestan ilacına tekrar başladık günde 3 tane olmak üzere şimdi ölece yatıyorum anlayacağınız. annanem geldi bana ve eşime bakmaya ama dün gece kasıklarım ağrıdı biraz bugün geçti ama bu kanama durmadığı sürece bana rahat yok çok üzülüyoum çok kafama takıyorum... keşke evde bir ultrason cihazımız olsada her an bebeğim iyimi diye baksam :)) ne olur dua edin bana bebeğime bişey olmasın ben herşeye razıyım ağrıyada kanamayada hiç kalkmadan yatmayada yeterki o sağlıklı olsunnnn
günaydın kızlar! ben az önce doktordayım. ilk kez gittim biliyorsunuz, sat ve usg uyumlu, 7+4 müşüm ve kalbini gördük. şimdilik herşey iyi dedi, 3 hafta sonra çağırdı. kan aldı tahlil yapılacak. bakalım ne çıkarsa yazarım.
canım çok çok geçmiş olsun sakın kalkma yerinden bende halsizzlikten sadece yatıorum çok sıkılıorum ama ne yapayım halim yok iyi ki burası var vakit geçior yoksa kafayı yerdim iğneni kim yapıor peki iğne yaptırmak için kalkıormusun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?