- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.001
teşekkür ediyorum canım..evet iyiki burası var valla yoksa ne yaprdık :)) tv de de bişey olmuyor. valla iğneyi dışarıda oluyorum hastanenin aciline gidiyorum mecburen.. eşim getirip götürüyor. eve gelen insanlar varda ben onlara güvenemiyorum.. iğnede biraz yağlı bir iğne çok yavaş vurulmalı.. çok yakıyor.. ben oldum olası iğne olayından dahası yan etkilerinden çok korktuğum için tıp merkezinde bile vurulmuyorum illa hastane olucaak.. sence oraya kadar gidip gelmem haftada 2 kez bi problem yaratırmıı???
ay nejlaaa beni inşallah hiçbiriniz anlamayın tüm gündür aşağıda durdum kahvaltı yaptım makarna yedim 1 aydan beri ilk defa pişmiş bişi yedim yani aşağıda bekledimki hazmedeyim diye demin geldim eve daha kapıdan girerken çıktı herşey neyse dedim sabah kahvaltısı kar kaldı yanıma ama ptesi olmadı gideyim diorum dr a serum iyi gelmişti bana biraz kendime getirir yine
buarada kızlar erkek bebek uyku yaparmışhiiççç uykum yok malumunuz
çok çok gheçmiş olsun
bende ilk bebeğimi düşürdüğüm için şimdi ödüm kopuyor
sürekli aklımda
sanki düşecek gibi
korkudan başım ağrıyor o derece yani
inş. bebeişlere birşeycik olmaz
allaha emanet olsunlar
sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhhhhhh
hiç kalkma demiş ya drun ondan dedim ama arabada gidip geliorsan sonuçta bir sorun olmaz Allaha emanet bebeğin buarada bnde iğneden okdr çok korkarımki valla allah sana sabır güç kuvvet versin :18:
teşekkür ederimmm canım. öle aklına kötü şeyler getirme.. hele bide öle bi tehliken bile yoksa niçin bebeğini boş yere üzüyorsunn..kendinede bebeğinede iyi bak çıkar aklından inşallah hepimizin bebekleri sıkıca tutunacak annelerineee
hehehe benim kaynanam geldi yanıma
başıma tuz attı ilk neremi tutacağıma baktı birden bağırdı ne oldu dedim yaşasın oğlun olacak dedi
bende yok doğurmuyom o zaman kızım olsun
oğlun yetiyor bu eve başka erkek istemiyorum dedim :)))))))))
ahahah bu çok güzelmiş yaaaaa
buarada gözün aydın cnm bak insan gördün sonundaa
selam kızlar*.çok sıkıldım artık ya yemek yemek ve gezmek istiyorum haftalardır evdeyim çarşıya gidip alışveriş yapmak istiyorummmm*.
her yediğim mideme taş gibi oturuyo oturmasın artık böğürmek öğürmek istemiyorum artık artık mutlu hamile olmak istiyorummmmm
RABBİM
hayırlısıyla sana kul peygaberimize ümmet olacak
azadan noksansız akıl sağlığı yerinde vatana millete hayırlı uğurlu
nur topu gibi salih kullardan bir evlat nasip et
HAMDOLSUN
HEDİYEN SANA EMANET YARABBİM SEN ESİRGE
RABBİM
HAMDOLSUN
RABBİM
HAMDOLSUN
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
sağol canım hepimizemaşallah yavrucuğunaaaa canımmmm kan testlerinde çok iyi çıksın inşallaahh
günaydın kızlar! ben az önce doktordayım. ilk kez gittim biliyorsunuz, sat ve usg uyumlu, 7+4 müşüm ve kalbini gördük. şimdilik herşey iyi dedi, 3 hafta sonra çağırdı. kan aldı tahlil yapılacak. bakalım ne çıkarsa yazarım.
herkese slm. kızlar benim kanamalarım durmadı perşembe günü bursa başka bir dr. gittim oda bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını tekrar dinletti. ama kanama kesede ve bebekte değil. kesenin dışında bazı yerlerde kanama odakları varmış onlar kanıyor dedi. veeeeee wc harici kalmayı yasakladı. iğneleri haftada bir oluyordum 2 ye çıkardı progestan ilacına tekrar başladık günde 3 tane olmak üzere şimdi ölece yatıyorum anlayacağınız. annanem geldi bana ve eşime bakmaya ama dün gece kasıklarım ağrıdı biraz bugün geçti ama bu kanama durmadığı sürece bana rahat yok çok üzülüyoum çok kafama takıyorum... keşke evde bir ultrason cihazımız olsada her an bebeğim iyimi diye baksam :)) ne olur dua edin bana bebeğime bişey olmasın ben herşeye razıyım ağrıyada kanamayada hiç kalkmadan yatmayada yeterki o sağlıklı olsunnnn
hehehe benim kaynanam geldi yanıma
başıma tuz attı ilk neremi tutacağıma baktı birden bağırdı ne oldu dedim yaşasın oğlun olacak dedi
bende yok doğurmuyom o zaman kızım olsun
oğlun yetiyor bu eve başka erkek istemiyorum dedim :)))))))))
kızlar gunaydın ama kımse yok 2 gundur yokum gıremıyorum psıkolojım bozukdu eylül ayında 7+1 ken bebegımı dusurmustum ve 2 gun once de 7+1 olunca an aklıma geldı daha farrklı seylerle ugrasmaya basladım aklıma gelmesın dıye babannemın mezarına gıttım yasınler okudum dualar ettım rabbım ılk bebegımı aldı bu bebegımı bana bagıslasın dıye yalvardım dualarım kabul eder ınsallah sızlerınde yazılarını okudum cevap verebıldıklerıme verıcem yüce RABBİM yardımcınnız olsun canlarım...
bugunde 7+3 um hersey guzel gıdıyor yarın testlerımı yapıp ALLAHIN ıznıyle 28 subatta doktoruma goturup fasulyemızı gorucez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?