2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hiç kalkma demiş ya drun ondan dedim ama arabada gidip geliorsan sonuçta bir sorun olmaz Allaha emanet bebeğin buarada bnde iğneden okdr çok korkarımki valla allah sana sabır güç kuvvet versin :18:

hehehe benim kaynanam geldi yanıma
başıma tuz attı ilk neremi tutacağıma baktı birden bağırdı ne oldu dedim yaşasın oğlun olacak dedi
bende yok doğurmuyom o zaman kızım olsun
oğlun yetiyor bu eve başka erkek istemiyorum dedim :)))))))))

teşekkür ederimmm canım. öle aklına kötü şeyler getirme.. hele bide öle bi tehliken bile yoksa niçin bebeğini boş yere üzüyorsunn..kendinede bebeğinede iyi bak çıkar aklından inşallah hepimizin bebekleri sıkıca tutunacak annelerineee

hiç kalkma demiş ya drun ondan dedim ama arabada gidip geliorsan sonuçta bir sorun olmaz Allaha emanet bebeğin buarada bnde iğneden okdr çok korkarımki valla allah sana sabır güç kuvvet versin :18:

teşekkür ederimmmm canım iştee ne aypıcaksın bebeğim için dayanıyorum gerçekten vurulduğu an kalçam bacağım uyuşuyor.. bide gittikçe alışacağıma her defası daha acılı oluyorr:))

RABBİM
hayırlısıyla sana kul peygaberimize ümmet olacak
azadan noksansız akıl sağlığı yerinde vatana millete hayırlı uğurlu
nur topu gibi salih kullardan bir evlat nasip et
HAMDOLSUN
HEDİYEN SANA EMANET YARABBİM SEN ESİRGE

ahahah bu çok güzelmiş yaaaaa

buarada gözün aydın cnm bak insan gördün sonundaa

selam kızlar*.çok sıkıldım artık ya yemek yemek ve gezmek istiyorum haftalardır evdeyim çarşıya gidip alışveriş yapmak istiyorummmm*.
her yediğim mideme taş gibi oturuyo oturmasın artık böğürmek öğürmek istemiyorum artık artık mutlu hamile olmak istiyorummmmm

bendeeee okdr hislerime tercüman olmuşsunkii anlatamammmmmmm kendi başıma banyo yapmak kıyafetlerimi giymek yardımsız saçlarımı yapmak dışarı çıkmak istiorummmmm

maşallah ne güzel dua......
bütün gebişler adına AMİN.....

kızlar gunaydın ama kımse yok 2 gundur yokum gıremıyorum psıkolojım bozukdu eylül ayında 7+1 ken bebegımı dusurmustum ve 2 gun once de 7+1 olunca an aklıma geldı daha farrklı seylerle ugrasmaya basladım aklıma gelmesın dıye babannemın mezarına gıttım yasınler okudum dualar ettım rabbım ılk bebegımı aldı bu bebegımı bana bagıslasın dıye yalvardım dualarım kabul eder ınsallah sızlerınde yazılarını okudum cevap verebıldıklerıme verıcem yüce RABBİM yardımcınnız olsun canlarım...

bugunde 7+3 um hersey guzel gıdıyor yarın testlerımı yapıp ALLAHIN ıznıyle 28 subatta doktoruma goturup fasulyemızı gorucez ınsallah

canım gecmıs olsun en kısa zamanda tekrar olur ınsallah uzulme onemlı olan sensın sen ıyı olursan hersey ıyı olur senın saglıgın daha onemlı....

gözün aydın tatlım allah hepimizin bebeğine sağlık versin
kan tahlillerininde iyi çıkması dileğiyle

geçmiş olsun canım bazı gebelikler zorlu geçebiliyor yeterki bebişin ve sen iyi ol yeter
en kısa zamanda daha iyi olman dileğiyle arkadaşım

nazar değmesin süheylacım kötü düşünme bak herşey ne güzel gidiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…