- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #2.941
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
Gazozu kapı deliğiyle açmayı dene. daha önce gördüysen yaparsın yani nasıl anlatsam. evdeki oda kapıları ya da sokak kapısında, kapıyı açınca bir dil var ya, o dilin gidirği delik var menteşede, kapının sabit kısmında kalan. oraya kapağı sokup hafifçe kendine doğru çek şişeyi. ben şişeleri hep öyle açarım açacak yoksa. ya da şişenin kapağını balkon demirine taktır.sabahları orda kahvalıt yapıroum ama eve çıakrken kusuroum birde banyoya yetişemezsem onu temizliorum o yüzden gün içinde inmiorum öğlen açacak almak için indim tüm apt bişi kokmuştu sölemiyim tekrar hem dedenin evi hem yengenin evi boş mideye öğürmekten genalık geçirdim ondan daha cesaret edemiorum aşağı inmeye dün gazoz getirdiler şişe su içemiorum ya neyse balkona koymuşlar alabileyim diye ama muhetşem düşünce açacak koymamışlar şimdi aşağı inemiorum da susuzluktan ölcem ayy demin eşim aradı snirimden bir bağırdım inşallah ölürümmm herkes kurtulur diye
Gazozu kapı deliğiyle açmayı dene. daha önce gördüysen yaparsın yani nasıl anlatsam. evdeki oda kapıları ya da sokak kapısında, kapıyı açınca bir dil var ya, o dilin gidirği delik var menteşede, kapının sabit kısmında kalan. oraya kapağı sokup hafifçe kendine doğru çek şişeyi. ben şişeleri hep öyle açarım açacak yoksa. ya da şişenin kapağını balkon demirine taktır.
ya aşkolsun aç yatılcak zaman mı. inadı boşver sen, bebişini besinsiz bırakma.kız bu kadınlar ne acayip yaratıklar.bende dün bişi istemiştim sölemiim şimdi hatırlamadı bile bütün gece ağladım inadımdanda sölemedim ne olduğunu sonra keşke ben ölseydim sende vicdan azabından ölseydin die ağladım bu sabahta baktım benim odunun hatırlayacağı yokkk söledimm aaaayyy salak kafam nasıl unuttum ben özürler falan...ay bu erkeklerde çok garip kadınlarda yaaa kız inadımdan aç yattım bide yaaa
k.k geçmiş sayfalara bakarken 2li test hakkında bakın ne buldum ama fiyatlar kasım 2009a ait şimdikini siz düşünün artık.
medipolde ssk anlaşmalı fiyatı 135 tl muayene ücreti 25 tl miş
delta hospitali hakan bey 50 tl diğer kadın doğumcular 15 tl 2li test ücreti 40 tl dediler
medicalpark göztepe 2 li test ücreti 245 tl muayene ücreti 52 Tl
Ümraniye medicana hastanesi 145 ultrason 55 kan = 200 muayene ücreti 50 tl
ümraniye hospitaliumda 2 li test 90 Tl imiş ancak ssk karşılamıyormuş ssk muayene ücreti 12 tl
ümraniye erdem hastanesi 2 li test 250 tl muatyene ücreti 30 tl
ümraniye atlas hastanesi 2 li test 135 tl muayene ücreti 27 tl
hasanpaşa çağıner hastanesi 2 li test 140 tl muayene ücreti 22 tl
kızlar bu hastaneler anadolu yakası için SSK fiyatlarıyla
Kadıköy Şifa Hast :Muayene 235 tl 152 tl 2 Li test ama ssk anlaşması yok
Vatan Hastanesi Kadıköy : Muayene 22 tl 2 li test kan 65 ulturason 135 tl ama ulturason içerden dr muayene ediyorsa fiyat düşüyormuş
Özel Göztepe Hastanesi : Muayene 72 Tl 2 Li test 120 tl
Acıbadem Hastanesi : Muayene 170 tl 2 li test 212 tl ssk anlaşması yok
Memorial Ataşehir : Muayene 160 tl 2 li test kan + ulturason 313 tl ssk anlaşması yok
ayy başkada kalmadı sanırım :roflol:
ya aşkolsun aç yatılcak zaman mı. inadı boşver sen, bebişini besinsiz bırakma.
ay esra ne güldüm sana inadımdan aç yattım dior gerçi bnde öle ama bnmki inatda deil dermanım yok yani açım diorum öküz ama bişi yiyince kusuorsun dior bn ne diyimki
şimdi aradı ağlaya ağlaya bağırdım ne yapabilirm dior ya sürekli yalnızım ne var yarım saat geç çıktığın gibi erkende çıkabilirsin diorum oldu başka isteğin dior yani konuşsa ctesi daha az kalabilir işte ama bnmki pasif ötesi imkansız konuşmaz hala diorumki ben aç yatıroum umrun deil yani demiorsunki bir insan evladı günde 1 dilim ekmekle nasıl yaşar hala napim napabilirm ksuuosun kusma sende dior öküzzz ötesi
birde lütfetti akşam hazırlan ne istiosan yediriyim dışarda dior lütfetti yaa ayy çıldırıcammmm malk ötesi öküz dangalak ayy alamıorum hırsımı cidden yaaa yahu ben tek giyinemiorum dışarı çıktığımda eve girerken binbeter oluorum yürüyemiorumki gücüm yok yaa rabbimm kendim çekmeyeceğimi bilsem hasta olsunda ögrim dicem ama ben çekicem sonuçta
Hepimiz Ocak ayinda ogrendik hamile oldugumuzu ve maksimum aramizda 1 ay var.Ozetle sunu hatirlatmak istiyorum,bu ilk 3 aylik donemde bebegin iyi beslenmesi az beslenmesine bagli gelismesi diye birsey yok.Bu anneler arasinda benim bebegim daha buyuk senin ki daha uzun geyikleri son aylarda yapilir.Ozetle,bu donemde ve bundan sonra ki 3 ay boyunca degerler yaklasik aynidir.9 hafta civarinda CRL olcumune bakilir ve bebegin SAT a gore durumu degerlendirilir yani bebgin cok iyi beslenmis veya beslenmemis durumu degil bu.
Simdi nerden cikti da bunu yazdin diyeceksiniz.Annelerin bos yere tedirgin olmalarini istemiyorum.
seninki ne iş yapıor ?
ay esra ne güldüm sana inadımdan aç yattım dior gerçi bnde öle ama bnmki inatda deil dermanım yok yani açım diorum öküz ama bişi yiyince kusuorsun dior bn ne diyimki
şimdi aradı ağlaya ağlaya bağırdım ne yapabilirm dior ya sürekli yalnızım ne var yarım saat geç çıktığın gibi erkende çıkabilirsin diorum oldu başka isteğin dior yani konuşsa ctesi daha az kalabilir işte ama bnmki pasif ötesi imkansız konuşmaz hala diorumki ben aç yatıroum umrun deil yani demiorsunki bir insan evladı günde 1 dilim ekmekle nasıl yaşar hala napim napabilirm ksuuosun kusma sende dior öküzzz ötesi
birde lütfetti akşam hazırlan ne istiosan yediriyim dışarda dior lütfetti yaa ayy çıldırıcammmm malk ötesi öküz dangalak ayy alamıorum hırsımı cidden yaaa yahu ben tek giyinemiorum dışarı çıktığımda eve girerken binbeter oluorum yürüyemiorumki gücüm yok yaa rabbimm kendim çekmeyeceğimi bilsem hasta olsunda ögrim dicem ama ben çekicem sonuçta
bnmkinin mis gibi işi vardı çok bilindik bir şirkette marka yöneticisiydi sonra dayısı kırtasiye üzerine iş açtı gel kuçu kuçu dedi buda tüm kariyeri bırakıp oraya ameleliğe başladı adı yine marka yöeticisi yurt dışından markalar getirip satıor ama her işi yapıor eski işi 9/6 idi hafta sonu çalışmazdı hakları çok güzeldi stresliydi ama adı vardı yeri eblliydi sık sık yurtdışına çıkardı
şimdi para avrsa yurt dışına çıkıor sürekli çalışıor dayısı ne dese o bi vasfı kalmadı bnm gözümde ailesi bile yazık oldu eğitimine zekasına dior eşimde kabul edior ama bişi yapmıor pasif geldi pasif gidecek
buarada melisoo sana al dedigim cevizli sucuklari yiyemiyorum artik .. 2gundur midem hic bisey almıyoo.. çagla bile istemiyorum dusun yaniii
bende bir kere yedim 2.yi yiyemedim buet yaa midem almıorrr(((( ama hala çağla olsa yerim belki diorum sert soğuk ekşi bişiler var hayalimde ama ne var bilmiorum off sende bana benzedin yaaaatühhhh
dun şeyi kesfettim sende yersin onu.. disari cıktıgında migros varsa sert yesil elma var biraz eksi o cok ii.. bi dene istersen.. ya nezaman gecer acaba bu hal.. sinirli bir yapiya sahip oldum hic biseyden haz almaz oldumm...
Orasıda doğru işi olsunda başka bişi istemem haklısın ama insan yanınadada istior yani dayısı çocuğu doğduğunda karısı hamileyken hep yanındaydı eşinin ki eşinin ailesi hem yakın oturuor hem kalabalıklar adam zevkten tutuor mesela işte eşimi bunun gibi daha çok hikaye var birde tam eylülde doğacak çocuğum allah izin verirse geçen eylül ekimde eşim işyerinde sabahlardı yine aynısı olacak çünkü az kişiler tam sezon şimdiden diorum bana saçmalama yanında olurum demiorda bunumu düşünüorsun napalım yani dior ay ama bugün karar verdim zaten şu hastanedeyken yanımdada olmamasındanda kılım hala dr randevumu haber vermicem tek gidicem artık nasıl olsa çok umursamıor gelmesinde hiç ben kendim yaptırırım ikilimi vs..
Orasıda doğru işi olsunda başka bişi istemem haklısın ama insan yanınadada istior yani dayısı çocuğu doğduğunda karısı hamileyken hep yanındaydı eşinin ki eşinin ailesi hem yakın oturuor hem kalabalıklar adam zevkten tutuor mesela işte eşimi bunun gibi daha çok hikaye var birde tam eylülde doğacak çocuğum allah izin verirse geçen eylül ekimde eşim işyerinde sabahlardı yine aynısı olacak çünkü az kişiler tam sezon şimdiden diorum bana saçmalama yanında olurum demiorda bunumu düşünüorsun napalım yani dior ay ama bugün karar verdim zaten şu hastanedeyken yanımdada olmamasındanda kılım hala dr randevumu haber vermicem tek gidicem artık nasıl olsa çok umursamıor gelmesinde hiç ben kendim yaptırırım ikilimi vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?