2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

çok haklısın ama hastanedeki o gün yanıma gelebilirdi geliyimmii demekle olmuor gelebilirdi yengesi bile arayıp ben işyerindeyim yasin gelsin dedi yani şöle dese anlıcam aşkım tekim kahretsin yanında olamıorum içime oturdu vs gibi bişi dese anlıcam ama gelimmi diye sorup gelme diye sinirlendirince beni ertesi günde ne kadar kırıldığımı sölediğimde ee tatlı aldım ya sana gibi mal bir laf ediorsa gelmesin bnmle gitsin çalışsın para getirsin başkada bişi yapmasın

bende vitamine 5başladım yani demir+kalsiyum bilmem ne işte işallah işe yarar*.
bebemin son ultrasonunda kafası elleri ayakları belirginleşmişti çok heyecanlandım*.
ALLAHTAN o kadar kötü geçmesine rağmen iyiymiş velet 15 gün sonra 2 li test varmış*. :84:

sana bişey diyeyim bak biz evlendiğimizde ailelrimiz hiç karışmadı bize eşim temmuzda düğün istedi babam haziran die diretti iki taraftan da 5 kuruş yardım görmedik.bide aksi gibi düğüne 1 hafta kala eşim ortağıyla tartıştı ve işten tek kuruş almadan ayrıldı (çok gururludur öküz).benim gün param vardı 400tl onunda cebinde 500tl vardı.900tl ile evlendik hiç bişi istemedim gelinliği bile 200tlye kiralamıştım.bu parayla kına ve düğün çıkardık cebimizde 100tlde kaldı (benim param çok bereketlidir)ben hiç bir şekilde eşimi zorlamamama rağmen her seferinde yok erken evlendik biraz geç evlenseydik herşey tam yaşanırdı diyerek en güzel günümdeki eksikliklerden beni sorumlu tutuyor.öküz istersen bende alası var..ben her hafta onun anlayışsızlığı yüzünden evi terketmeye kalkıyorum bana her seferinde ö.dilerim vallahi değişicem diyo ki benimki balık hafızalı her sabah kendini resetliyo gene eski odun oluyoı biz bunu böyle yaşamaya alışıcaz o yüzden üzme kendini sen beni ara ben gelirim senle göreceksin bak onu beklemeyince kendini daha ii hissedeceksin..ben denedim iyi geldi :)

bende o eve gelip yemek yiyor karnı doyuryor ya uyuz olmaya başladım birdde stüne tuvalete girior azck değerini bil midendekilerin diorum

ben dün kızıp yemedim ya benimki açlığa hiç dayanamaz masayı kurdu ben yemicem dedim ağlıodum oda yalvardı gene yemedim sonra bende yemicem dedi kaldırdı masayı gece su içmeye kalktım yanımda yık çaktırmadan baktım tıkınıyooooooooo :))

tmm olur canım beraber gidelim alayımda bir intikamımı ay işte bnde akrebim unutamıorum yapılanı

kızlar ben bugün çok ağladım, sizinlede paylaşmak istediğim..
hamileliğim güzel gidiyo çok şükür, ama bugün internette bi doktorun sitesinde bişey okuyunca adeta beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
gebelik ve sivilce ilacı başlıklı, gebelikte sivilce ilacı kullanılmamasını kullanılırsa %35 anomali riskinden bahsediyodu
ben hamile kalmadan önce adet döneminde çıkan sivilcelerim için yüzüme sivilce kremi sürmüştüm, adetten itibaren 15 gün falan sürdüm sonra geçti bırakmıştım, belki bebek 1 haftalıkken ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır hatırlamıyorum, tek bildiğim uzun süre sürmediğim yüzüme.

şimdi çok üzülüyorum ya benim bu hatam yüzünden bebeğime bişey olursa.
Allah izin verirse 12. haftasında bi profösöre gidip detaylı muayene olcam, ama sabredemizsem haftaya gitmeyi düşünüyorum.

çoook mutsuzummmmm

şansıma bnmkide yemek yemekten nefret edior mecburiyetten yiyor az yer birde ztn zayıfta ondanda anlamıor beni hiç ne varmışki yemek yenmese diyebilior

Canım allah okadar büyükki hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın hiçbişi bebeğini etkilemior kaldıki daha kesen bile oluşmamışken kullanmışsın hiç sıkılma yeliz yeşilmenin bir röp okumuştum kadın solaryum zayıflama cihazı lazer nb şeylere girmiş meğer çocuğu ozmn 6 haftalıkmış bu adeti gecikti diye pek önemsememiş ama bişi olmamış dr u ona doğa kanunu gibi bişi demiş sen öğrenene kadr o kendini korur ama öğrendikten sonrası sana ait demiş

canım bak bende ne okumuştum bir bebeğin ağzından yazılmış diyor ki'''anneciğim ben sana adet gecikmesiyle bildirilirim o güne kadar yaptığın yediğin içtiğin kullandığın bana asla zarar vermez..''' ki adetimiz geciktiğinde hepimiz en az 4 haftalık gebe olduğumuzu öğrendik o yüzden hiçç üzülme bende 4+2de gebeliğimi öğrendim ve öğrenmeden o sabah sigara içmiştim ve bebeğim 4 haftalık olama kadar içmiştim farkında olmadan .sen kafana takma böyle şeyleri düşünme bence ben bebeğimi sağlıklı doğurucam de yeter

Son düzenleme:

tatlım uzulmen gereken hic bisey yok birincisi bebek yok o donmelerde. ikincisi bebek olsa dahi belli bir yere kadar zarı sert oldugu icin gecirgenligi cok zayıf oluyor.. sıkıntı yapma icini ferah tut.. secici gecirgen zari kremi gecirmemistir bana yaramaz die

Bir okuzde benım evımde vaadam ozel hastaneye gıtmemek ıcın kırk takla atıyor. Yok bılmem ne abısı ozele gıtmıste sımdı cok pısmanmısta falan da fılan da BANA NE YA.
ben zaten her ay gıdelım demıyorum kı. ıkılı test ıcın gıdelım dıyorum hemde farklı bır doktorun gorusunu almıs oluruz. Askerı hastanede cıhazlar eskı ben bebegımın kalp atısını bıle duymadım sadece esım kalbının attıgını gordu.

Bugun ısten gelır gelmez yapıstım yakasına ozel hastaneye gıtcem dıe. "sen bana su gun test yaptırmaya gıtmek ıstıyorum de ben sana hastane ayarlıcam" dıo. nereye goturcen dıorum aydına goturcem dıo. Annesıne goturcekmıs annesı orda devlet hastanesıne goturcekmıs.

Mantıgına s.....yım yaaaa.
Bızım aydına gıdıp gelmemız ozel hastaneye verecegımz paraya esıt zaten ayrıca kan tahlılının sonucu hemen verılmıyormus aydında kalmam gerekecek 10 gun...

hey yavrum heyyyy errrrrkek milleti...ben az dişliyim ama eve yolladım kocamı yemek yapıo :) serviste elemanlar işleri bitince gitcem ben eve yemeğe hehehehehhhh

hatunlar şuna bakın :))

Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları:

Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gel...in: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
... Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabiki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIM.

Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi
döner ancak ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!)

rabbim hepsiniii seçip seçip yollamışşşşşş hey maşallaahhhhhhhhh

bak benimkinin bir cimrilik hikayesi çok bombadır okdr kişiye anlattımki artık cümrilik yapamıor evlendik ilk gece arkadaşının otelinde kaldık aile apt evde kalmayalım dedik neyse gittik bu streste adam para alcakmı almıcakmı diye bana hiçbişi yedirtmedi ben düğüngünü aç ertsi sabah kalktık dedimki en kötü oda kahvaltıdır yani kahvaltı ölede bölede gircek yiyelim yok anacım çıkalım hemen dedi sanki saat başı para veriorlar taa öğleden sonra 4e kadar bişi yedirtmedi otede arkadaşının düğün hediyesi oldu parada ödemedik beni aç bıraktığıyla kaldı öküzcan hiçunutmayacağımm yaa

ve yani çok şükürde otelin parasını ödeyemecek durumda deildik ne var takı satarım en kötü yaa ölmezdik hala durur durur bunu vururum yüzüne 2 evlilik yıldönümü geçirdik adamda tık yok ilkinde çiğköfte aldı 2.sinde o otel manzaralı bir balıkçıya götürdü balıkçı okdr kalabalıktıki bisürü adamla aynı masada oturdum bnde hiç utanmadım ağladım ağğladımmmm millet bize baktı rezil olduk ama oh canıma değsin dedim insan oraya kahvaltıya götürür en kötü çenemi kapamak için ama yoookkk anam yookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…