2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

merhaba bnmde 2 tane idrar tahlilim negatif çıktı ama ertesi gün yaptırdığım kan testinde hamile çıktım eğer imkanın varsa sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıor bir beta hcg testi yaptır birde kaç gün geciktin?

Canım benım hıcbırımız senı anlayamayız ama ınan ıcımız o kadar acıyor kı. Bu sabah icim acıyarak basladım gune ınanmak ıstemıyorum yazdıklarına keske bunlar senın ıcın bızım ıcın kabus olsaydı

UMARIM en kısa zamanda toparlanırsın ama yatak odana gır, yatagında yat, wc ye gıtmekten korkma. Bunları yazmakla yapmak arasında dunyalar kadar fark var bılıyorum ama kendını toparlamak ıcın bunları yapmak zorundasın hayatım.

Bıan once toparlan, icindekı korkuları sıl at ki yenı bebişine merhaba dıyelım. Melisin dedıgı gıbı bence de gırme topige kendını toplaman ıcın sanırım bu dha ıyı olacak. Ama yenı bebegıne kavustugunda bızımle paylas olurmu, habersız bırakma bızı.

Dualarımız senınle merak etme.

günaydın sevkancım nasılsın nasıl geçti hafta sonun hastane konusunda gelişme varmı?

Meliscim guzel baslayan bır hafta sonunu kotu bıtırdım. Cumartesı sahılde yuruyus yaptık, aksam yemege cıktık sonrada sınemaya gıttık. İşte o sınema benı mahvettı. Hafıf baslayan bır bas agrısı dayanılmaz derecelere ulastı. Aralıksız cumartesı gecesını bas agrısıyle gecırdım. Eşim netten baktı, hamılelıgın bu donemlerın agrı sevıyesı ne olursa olsun basagrısı normalmıs vucuttakı kan basıncının artmasından oluyormus falan fılan, sabaha kadar basıma buz falan koyduk ama nafıle.

Pazar gunu, tum gun, ınanılmaz ama uyandıgımdan aksam yatana kadar sıddetı turlu turlu basagrısı cektım artık acıle gıdecektık ama ılac verecekler onuda ıstemıyorum. bugun ıyıyım cok sukur aman nazar degmesın.

Kızlar bıde benım bel ve kasık agrım kalmadı. Normalım yanı, bebekten oncekı gıbıyım. Kızlar hersey yolundamıdır. Agrım varken dert yanıyordum agrım gectı korku sardı. Yanı agrıması lazım gıbı gelıyor.

Hastane konusunu hıııccc acmıyorum soz verdım kendıme konusmucam bu konuyu. Esımde alısversten bahsedıyor bende ona cevap vermıyorum. Sen once bı test ısını hallet dımı alısverıse daha cok var. Herseyı sırasıyla yapsana okuzum benım

Meliscim o kan kesınnlıkle bogazının tahrıs olmasından kaynaklanıyordur. Sakın korkma. Bu aralar hafıf hafıf basdonmelerım var. Aslında tam anlamıyla bas donmesıde sayılmaz. Ozaman sızlerın neler cektıgını bıraz olsun anlayabılıyorum. Yatmaktan baska bırsey yapamıyor ınsan. Tuvalete bıle kalkmaya korkuyorum.

Allah yardımcımız olsun

herkese merhaba...

btaskir yazdıklarını ağlayarak okudum gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına. çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

eve kostura kostura geldik eşimle sevincten ama bir girdim ne gorim.. btaskir arkadasimin acisi... bende dun kalp atısı dinlemeye giderken kendimi kotuye hazirlamistim.. sabah doktora gittigimizde kesenin icinde bebegim ve yeri gogu inleten kalp atıslari.. kızlar haklıydınız nasil biseymis.. duydugum an etrafımdaki butun sesler gitti dum dum dum dum sanki koca bir ordunun ayak sesleri.. agladim esimin gozşerinin icine baktim okadar degsiiktiki yuzu.. kosarak cıktık.. allahım hakkımızda en iisini bilir.. eger bize laik gorduyse elimize alicagimiz gunde gelir.. ama kaderde yoksa takdiri ilahi..

BTASKİR arkadasim sakin kendini uzme emi.. dusun insanlar nekadar zorla hamile kaliyor.. yada hic kalamiyor.. sen en azından hamile kalabildigini gordun.. sukurler olsunki etrafinda destekcin esin ve annen var.. sıkı sıkı sarilin birbirinizeee... ayrıca nedemek baska topikler sen bizim topicin annesisin.. biz allah nasip ederse 9 ay burdayiz sen nezaman istersen ozaman gel emi.. opuyorz hepimiz senii.. dualarimiz seninle melek annecikk.. yavrucugun cennetin en guzel yerinde seninde şefaatcin olsunnn...

işin aslı şöyle..
hamileliğime sebebiyet verecek olay son reglm den 1 hafta önceydi. tarih olarak da 31 ocakda regl oldm. yani şuanda reglm gecikmiş değil ama ağrılarım söz knusu geçtiğimiz yazda bir düşük yaptım düşükden öncede ağrılarım vardı şimdiki gibi normal kese oluşuyo demişlerdi. bilemiyorum şimdi ne olduğunu.

olsun cnm ne kadar güzel yaaa alışverişten bahsedior en azından bnmki günü gününe yaşıor alışverişe henüz gelemeyiz biz yani baş ağrın içinde geçmiş olsun yaaa bi daha olmasın inşallah şimdi msnde bir hamile arkadaşla konuşuorumda ne bulantı ne bişi hamileliğim başladığından beri bu ağrılardan çekiorum dior sürekli bi yerimde ağrı oluor dior demekki herkeste farklı gelişior bu bebişler

dedemizin özbek bir bakıcısı var diorki sen bunları çekiorsun bu durumdasın ama çocuun sana mutlaka bnm için ne yaptınki dicek amaannn anne diye mutlaka seni eleştircek ozmn bugünlerine çok üzüleceksin dedi off dorudur dedim yaaaa

Ne kadar dogru soylemıs. Gun gelecek cocuklarımızın umurlarında olmuycaz belkıde. Ama bız ailemıze ne yasattıysak cocuklarımızdan da onu gorucez. O yuzden Bıraz daha ıcım rahat. Oyle bır aılede buyumadım cocugumada hep bunu asılıycam, alırsa tabiii :)

inan sanki yaşamışçası içim acıdı çok üzüldüm çoookk..ağlattın beni..ne olursun kendini kaybetme en kısa zamanda tekrar aramıza dönmeni diliyorum ama hastane hakkında davandan vazgeçme sana yaşattıklarının karşılığını alsınlar..seni tekrar bekliyoruzzzz

Güne ağlayarak başladım anne olmasamda çok üzülürdüm ama insan anne olunca çok fena oluyor başına gelmiş gibi Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin..
Bu arada benimde sırt ağrım çoook uyutmuyor bel olsa anlıcam ama benim sırtım ağrıyor ve baş ağrım çok arttı bazen tüm gün sürüyor.normalmiş deniyor ama çekmesi pek normal gelmiyor insana
Bende 1 Martı bekliyorum stresle elimde değil 2li teste gireceğim için çok gerginim pozitif düşünmeye çalışıyorum..kafamı dağıtmak için en iyisi anneme gidem diyorum yoksa evde yalnız kurup duruyorum..

ama şükür bulantılarım baya azaldı hafif oluyor artık darısı başınıza özellikle Meliscimin başına
ama koku hassasiyetim aynı devam..
sizler nasılsınız hatunlar???

Güne ağlayarak başladım anne olmasamda çok üzülürdüm ama insan anne olunca çok fena oluyor başına gelmiş gibi Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin..
Bu arada benimde sırt ağrım çoook uyutmuyor bel olsa anlıcam ama benim sırtım ağrıyor ve baş ağrım çok arttı bazen tüm gün sürüyor.normalmiş deniyor ama çekmesi pek normal gelmiyor insana
Bende 1 Martı bekliyorum stresle elimde değil 2li teste gireceğim için çok gerginim pozitif düşünmeye çalışıyorum..kafamı dağıtmak için en iyisi anneme gidem diyorum yoksa evde yalnız kurup duruyorum..

ama şükür bulantılarım baya azaldı hafif oluyor artık darısı başınıza özellikle Meliscimin başına
ama koku hassasiyetim aynı devam..
sizler nasılsınız hatunlar???

merhaba sezencimm başağrısını sevkanda çekiormuş acaba 11 12. haftalardamı başlıor bu başağrısı

bende yarın üşenmezsem gideyim diorum dr a serum istiyim halim yok özellikle kustuktan son bitiorummm

canım çok geçmiş olsun yazını okurken şok geçirdim resmen ve çok üzüldüm ya nasıl olur.devlet hastanesi olsa baştan savmışlar dicem ama özel bir hastane nasıl böyle bir şey yaparlar.senin üzüntünün üstüne birde sana ve ailenne nasıl acı çektirirler.dicek hiç birşey bulamıyorum.allah sabır versin.inş en kısa zamanda tekrar güzel haberler verirsin bizlere ve bu acınıda birazda olsa unutursun.

bencede serum sana yarıyor tatlım inşallah seninde 10-11 haftada herşey düzelir..
Hamilelik Rehberi bebek gelişim rehberiymiş ben yükledim ama olmadı sizde deneyin bakalım

deniorum cnm bakalım olacakmı 11. hafta içindeyim beklemedeyim off
seninki 1 hafta geriden geliyordu dimi canım
benimki senin kadar ağır değildi 10 haftadan sonra azaldı ama kişiden kişiye değişiyormuş bulantı ağrılar şikayetler
seninki nazlı olacak galibaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…