2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar annelık akademısınden ıstedıgım kıtabı 10 gun ıcınde gondereceklerdı yarın 10. gun hala gelmedı kıtabım. aranızda kıtap ısteyen ve gelen varmı

10 iş günü olarak hesap et sevkan bnm arkadaşa geldi ama süresini bilmiorumda bnmde hafta sonu araya girdi daha 4 gün falan oldu gerçi anacım yürüyüş adı altında sürekli bişiler karıştırdığın için evde bulamamışta olabilirler seni ama kağıt bırakırlardı ozmn

keske burda olsaydında senınlede yuruyuse cıksaydık denız havası ıyı gelırdı belkı sana da acılırdın. komsumda ıstedı dıger kıtabı benım ıcın onada gelmedı daha dogru dıyorsun ıs gunu olarak dusunmek lazım

Valla haklısın bende bugün mahallenin bi ucuna komşuyaa gittim yengeyle beraber o bile iyi geldi açıldım resmen

Valla haklısın bende bugün mahallenin bi ucuna komşuyaa gittim yengeyle beraber o bile iyi geldi açıldım resmen

evde yattıkca yatıyoruz melıscım tabıkı senın durumun daha farklı ama... Evı havalandırsak bıle dısarısı gıbı olmuyor kı. Dısarı cıkarken heryerı acıyorum hem ben hem ev havalanıyor. Bıde benım evım kucuk yemek yapınca heryer yemek kokuyor o yuzden hergun havalandırmak zorundayım.

bnmde evim küçük deil ama öle bir boyanmışki evde ki hiç bir koku geçmior eşimde sabah bu soğukta havalandırıor evi ama kısa bir sür3e ben csam kenarlarına bile gidemiorum başım dönüor ozmnda ay ben iyice çürüdüm yaa

Gececek malıscım cok az kaldı bırkac hafta daha... Cogu gıttı azı kaldı... Ondan sonra hamılelıgın balayını yasıycaksın ınsallah

nasılsın cnm dün panik olmuşsun galiba kalp atışlarını duyamayınca öyle hemen paniğe kapılma korkacak bişey yok bence ultrason eskidir ondan kaynaklanıyordur

evet canım panıkteyım hala. 11den once uyanmayan ben cok gec yatmama ragmen 8 de kalktım evi supurdum, makınaya camasır attım , bulasıklarımı yıkadım sımdı esımı beklıyorum dun gecenobetteydı bu sabah ızın alıp gelecek 10dk ya kadar gelır. o gelır gelmez gıdıcez hastaneye. Bende bılgısayarı kapatıp hazırlanayım hemen.

Umarım ıyı haberlerle donucem

günaydınnnnnn kızlarrr

sevkancım inş güzel haberlerle gelirsin.

cnm allah yardımcın olsun inş. güzel haberlerle dönersin

günaydın canım benim de ara ara oluyo ve çok tedirginim sanırım kendimi çok dinliyorum
kızlar biraz geç bir yorum oldu ama bende de oluyo hatta bu aralar kalçama iğne yapılmış gibi bir ağrı saplanıyor kuyruk sokumu ağrısı biraz aazaldı gibi doktor hamilelikten kaynaklanabilrde kaynaklanmayabilirde dedi ama Sanırım yapacak birşey yok bekliycezzzz......bu arada bugün tam 9 haftalık hamileyimm bebeğimle en son 10 gün önce görüştük kalbi pıt pıt atıyodu inşallah çoookk sağlıklıdır Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

bana 10 gün içinde geldi kitap arkadaşım ama normal doğum düşünenler kitabı fazla kurcalamasın derim benim şimdiden çok moralim bozuldu o görüntüleri görünce...

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim hepinizinkinden de farklı bi hikayem var 9 aylık evliyim yani evliyim ama evimden, eşimden ayrıyım çünkü devlet memuruyum 4 yıl sözleşmeli çalıştım sözleşmeli olduğum için eş durumundan tayinim çıkmadı bende güç bela kadroya geçtim 2 ay önce tam ben kadroya geçtim sözleşmelilere eş durumundan tayin hakkı verildi ee tabi ben hala stajer sayıldığım için 1 sene beklemem gerekiyor atandığım yerde neyse dedikbuna da şükür kadrolu olmak daha garanti neticede geçer geçmez hamile kalmışım bize sürpriz oldu çünkü eşimle aramda 7 saaatlik yol var nasıl olacak derken bu mucizeyi yaratan Allah onu da düşünmüştür dedik ona havale ettik. işyerinde de herşey yolunda giderken hamile kalmamla birlikte yola çıkmam yasaklandı bulunduğum yerdeki insanlar o kadar yobaz ki bırakn çalıştığım yere terapiye getirmeyi kız çocuklarını okutmayıp üstüne okutalımda sizin gibi başlarını açsınlarda günahkarmı olsunlar diyen cinstenler neyse demiştik onlar gelmezse biz ayaklarına gideriz ama malum köy yolları berbat bu halimle gitmem mümkün değil müdürümden anlayış göremedim bi gün farklı bi gün farklı konuşuyor,ev arkadaşım benim olmadığım zamanlarda yalnız kalmasın diye birini alalım dedik o da ayrı bir cins çıktı neyse onuda gönderdik ama bu aralarda yaşadığım sıkıntı stres bana yetti düşünün ki şu anda evimden eşimden ayrı beslenmeme bile dikkat edemeden 9 haftayı geçirdik çok şükür halimden şikayet etmemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum kimse beni anlamıyor eşime yükleniyorum ailem halime üzülüyor yani bırakn hamilelik nazı yapmayı beslenmeme bile dikkat edemiyorum ama yinede Allah yardım ediyor mide bulantılarım dışında beni çok zorlamıyor bebiş rapor almak içinde daha zor zamanlarım olacak diye bekliyorum bakalım hayırlısı...

cnm allah yardımcın olsun gerçekten yaşadığın şartlar şuan zor ama allah bununda kolaylığını verir elbet. sadece biraz sabır gerekiyor

öyle esracım sabır sabır bakalım nereye kadar neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil inşallah geriye dönüp baktığımzda hepsi belleğimizde tatlı hatıralar olarak kalır herkesin kendine göre sorunları var elbette ama insan içindeyken bazı şeyleri göremiyor,gördüklerini kabullenemiyor hakkımda hayırlısı buymuş diyosun sabır diyorsun ama destek göremediğinde pes ediyorsun

cnm ileride bu günleri hatırlayıp çocuğunada anlatacaksın yaşadığın zorlukları o da bilsin ki annesinin kıymetini değerini anlasın yeterki sen ve bebeğin sağlıklı olun bu günlerde geçecek allahın izniyle

kızlar annelık akademısınden ıstedıgım kıtabı 10 gun ıcınde gondereceklerdı yarın 10. gun hala gelmedı kıtabım. aranızda kıtap ısteyen ve gelen varmı

banada gelmediiii kitap 10günü geçtiiiiii...
ne kadar rahata alışırsan o kadar kötü erkekleri eşinin durumu yoksa bişey diyemem ama varda sen nede olsa gidiyorsun diye ses etmiyorsa sevkancım çıkar artık tırnaklarını hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…