2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ağlaya ağlaya öldüm btaskir çok acı bir durum yaşamışsın
ama allah insanı her şekilde sınarmış
inş. bu acıya sabır senin kurtuluşun olur
o iğrenç doktor ve hastane hakkında elinden geleni mutlaka yap
dualarım seninle

Kızlar ben bu hamıleleık rehberını yukledım de. yanlıslıkta tıklamıs bulundum dılı rusca mı olsu portekızcemı oldu ne gaıp seyler yazıyor anlayamadıgım ıcın dılını nerden degıstırecegımı de bulamadım. Programı kaldırıp yenıden kurayım dedım ama program ekle-kaldır da programın ısmı gorunmuyor. bende dosyalarını program files dan sıldım yenıden kurdum ama yıne eskı secılı olan dılıyle kaldı napacagım bılen varmı

en başta tıklayınca zipli dosyayı dil seçeneği çıkıyordu masa üstünde ama sonrasını bilmiyorum şimdi nasıl değiştiriyorsun tamamen silsende aynı mı kaldı yani:26:

en başta tıklayınca zipli dosyayı dil seçeneği çıkıyordu masa üstünde ama sonrasını bilmiyorum şimdi nasıl değiştiriyorsun tamamen silsende aynı mı kaldı yani:26:

Evet canım ya. Dosyayı zıpten cıkarıp calıstırmak ıcın cıft tıkladım ama bıraz gec acıldı ben de sabırsız davranıp tekrar tıklamaya kalktıp o sırada acılınca dılı degıstıremedım tamamen sılıp yenıden kurdum ama dıl aynı kaldı neyse artık ya bulucam yada sılıcem...

Kızlar nolur benı rahatlatın

Ben bebegımın kalp atıslarını duymadım ama gordum. Doktor cıhaz eskı oldugu ıcın duyulmaz sesı ama gayet saglıklı bebgınız kalbıde atıyor dedı.

Bugun yuruyus yaparken saglık ocagına ugradım kılom ve tansıyonumun kontrolu ıcın. Ebe dedıkı kalp atısını dınlemısmıydık bende anlattım. gel dınleyelım dedı. Ama duyamadık. Bebegımın kalp atısını duyamadık Telaslanacak bırsey yok dıyor ebe. bu haftaya geldıgıne gore kanaman olmadıgına gore sorun yok merak etme cıhaz cok parazıt yaptı ondan duyamadık dıyor.

Kızlar bendemı bır sorun var nereye gıttıysem duyamadım yahuuuu. Esım bu gece nobetcı ona da bırsey soylemek ıstemıyorum eve gelmeden. Ay napayım ben yaaaa

canıımmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım en kısa zamanda gönlünün muradını versin çok öptümm

hanımlar merhaba. ben de bugün kendimden emin bir şekilde hamile olduğumu bu topiklerde paylaşabilirdim ancak öyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam.
2 gün önce gebelik testi yaptım. ikinci çizgi silikti. dün akşam emin olmak için bir test daha yaptım. onda da ikinci çizgi çok silikti. tamamen emin olmak için bugün kan testi yaptırdım. kocaman bir negatif. şok oldum. nasıl olur da iki testte silik de olsa pozitif çıkar da kanda negatif çıkar diye düşündüm. sonuçta gebelik testlerine güven olmayacağı sonucuna vardım. büyük hüsran yaşadım.
bu durumda bu ay gebe kalma şansım % 0 değil mi?

Canımm nasıl üzüldüm nasıl içim yandı anlatamam.Söyleyecek söz bulamıyorum.Allah'ım sana ve ailene sabır versin.En kısa zamanda toparlanırsın inşallah ve biz yine senin iyi güzel haberlerini alırız.Çok çok geçmiş olsun

Cizelgede de yazdıgı gıbı 11+2 yım. 8 haftalıkken gıttık ama duyamadık sadece gorduk kalp atıslarını

canım mrb telaşlanma bi sorun yok ALLAHın izniyle .bende duyamadım kalp atışlarını ultrasonun kalitesi ve özelliğiyle alakalı özeldede devlettede duyamadım ama gördüm sağlık ocağında ebede yanlış yapmış kalp atışını duymak için küçük bi dopplerları var demi bende istedim dinlemeyi ama dinleyemyiz dei
daha küöük dei en az 16 haftalıkken duyabliriz dedi telaş yapma dua et yetr

16 haftalıkken mıllet cınsıyetını ogrenıo bız anca kalp atısı duyarsak 7-8 aylık olunca cınsıyetını goruruz.
Yarın baska bır doktora gıdıcem randevu aldım. Bı doktor bulamadım ıcımın rahat ettıgı yaaaaa

sevkancım görmen bile yeter aslında kalbinin attığının göstergesi demek bence sorun yapma gördüysen pıt pıt hareketleri sorun yok üzme boşyere kendini
yok takacaksan başka bir özel hastaneye git ultrasonu daha iyi olan o zaman dinleyebilirsin
nerde oturuyordun sen?unuttum ben?

Marmarıste oturuyırum ben sezencim.
Ozel hastaneye gıtmıyorum. Ozel hastane ıcın esımın gıdelım demesını beklıyorum. Bıraz gurur var sanırım. Yıllardır calıstım kendı paramı kazandım sımdı esımın parasını harcıyor olmak gururuma cok dokunuyor. Okuz kocam da ozele gıdelım demıyor.

Yarın ıcın devlet hastanesınden randevu aldım. Once askerı hastaneye gıdıyordum.

tatlım bnm niye panikliorsun bak mis gibi görmüşsün kalbini bebeğinin bnde gördüm duymadım sağlık ocaklarınıda pek sallamıorlar mak eskiyse duymamıştır sıkma canını lütfennnnnnnn

tatlım bnm niye panikliorsun bak mis gibi görmüşsün kalbini bebeğinin bnde gördüm duymadım sağlık ocaklarınıda pek sallamıorlar mak eskiyse duymamıştır sıkma canını lütfennnnnnnn

Sonradan bısey mı oldu acaba dıye cok endıselenıyorum. Burdada okuduk yanı hersey yolunda gıderken pıtpıtları duran bebişleri.

Rabbım koru bebegımıı luttffeeennnn

herşey yolunda giderken durmuor illaki bir işaret yollar vücudun korkma lütfen içini ferah tut ama git tabi yarın dr ada ama görceksin sağlık ocağının b.k yemesi bu

buarada küçük esra 1 2 gün giremicek nete işyerinde internet bozulmuş artık adsl ciler ne zmn gelirse ozmn gircek inşallah herkese selamı var taa gündüz konuştukta şimdi yazabildim

İnsallah dedıgın gıbı olur canım yaaa

esra da en kısa zamanda doner ınsallah

kızlar annelık akademısınden ıstedıgım kıtabı 10 gun ıcınde gondereceklerdı yarın 10. gun hala gelmedı kıtabım. aranızda kıtap ısteyen ve gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…