- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.101
cnm ileride bu günleri hatırlayıp çocuğunada anlatacaksın yaşadığın zorlukları o da bilsin ki annesinin kıymetini değerini anlasın yeterki sen ve bebeğin sağlıklı olun bu günlerde geçecek allahın izniyle
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim hepinizinkinden de farklı bi hikayem var 9 aylık evliyim yani evliyim ama evimden, eşimden ayrıyım çünkü devlet memuruyum 4 yıl sözleşmeli çalıştım sözleşmeli olduğum için eş durumundan tayinim çıkmadı bende güç bela kadroya geçtim 2 ay önce tam ben kadroya geçtim sözleşmelilere eş durumundan tayin hakkı verildi ee tabi ben hala stajer sayıldığım için 1 sene beklemem gerekiyor atandığım yerde neyse dedikbuna da şükür kadrolu olmak daha garanti neticede geçer geçmez hamile kalmışım bize sürpriz oldu çünkü eşimle aramda 7 saaatlik yol var nasıl olacak derken bu mucizeyi yaratan Allah onu da düşünmüştür dedik ona havale ettik. işyerinde de herşey yolunda giderken hamile kalmamla birlikte yola çıkmam yasaklandı bulunduğum yerdeki insanlar o kadar yobaz ki bırakn çalıştığım yere terapiye getirmeyi kız çocuklarını okutmayıp üstüne okutalımda sizin gibi başlarını açsınlarda günahkarmı olsunlar diyen cinstenler neyse demiştik onlar gelmezse biz ayaklarına gideriz ama malum köy yolları berbat bu halimle gitmem mümkün değil müdürümden anlayış göremedim bi gün farklı bi gün farklı konuşuyor,ev arkadaşım benim olmadığım zamanlarda yalnız kalmasın diye birini alalım dedik o da ayrı bir cins çıktı neyse onuda gönderdik ama bu aralarda yaşadığım sıkıntı stres bana yetti düşünün ki şu anda evimden eşimden ayrı beslenmeme bile dikkat edemeden 9 haftayı geçirdik çok şükür halimden şikayet etmemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum kimse beni anlamıyor eşime yükleniyorum ailem halime üzülüyor yani bırakn hamilelik nazı yapmayı beslenmeme bile dikkat edemiyorum ama yinede Allah yardım ediyor mide bulantılarım dışında beni çok zorlamıyor bebiş rapor almak içinde daha zor zamanlarım olacak diye bekliyorum bakalım hayırlısı...
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim hepinizinkinden de farklı bi hikayem var 9 aylık evliyim yani evliyim ama evimden, eşimden ayrıyım çünkü devlet memuruyum 4 yıl sözleşmeli çalıştım sözleşmeli olduğum için eş durumundan tayinim çıkmadı bende güç bela kadroya geçtim 2 ay önce tam ben kadroya geçtim sözleşmelilere eş durumundan tayin hakkı verildi ee tabi ben hala stajer sayıldığım için 1 sene beklemem gerekiyor atandığım yerde neyse dedikbuna da şükür kadrolu olmak daha garanti neticede geçer geçmez hamile kalmışım bize sürpriz oldu çünkü eşimle aramda 7 saaatlik yol var nasıl olacak derken bu mucizeyi yaratan Allah onu da düşünmüştür dedik ona havale ettik. işyerinde de herşey yolunda giderken hamile kalmamla birlikte yola çıkmam yasaklandı bulunduğum yerdeki insanlar o kadar yobaz ki bırakn çalıştığım yere terapiye getirmeyi kız çocuklarını okutmayıp üstüne okutalımda sizin gibi başlarını açsınlarda günahkarmı olsunlar diyen cinstenler neyse demiştik onlar gelmezse biz ayaklarına gideriz ama malum köy yolları berbat bu halimle gitmem mümkün değil müdürümden anlayış göremedim bi gün farklı bi gün farklı konuşuyor,ev arkadaşım benim olmadığım zamanlarda yalnız kalmasın diye birini alalım dedik o da ayrı bir cins çıktı neyse onuda gönderdik ama bu aralarda yaşadığım sıkıntı stres bana yetti düşünün ki şu anda evimden eşimden ayrı beslenmeme bile dikkat edemeden 9 haftayı geçirdik çok şükür halimden şikayet etmemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum kimse beni anlamıyor eşime yükleniyorum ailem halime üzülüyor yani bırakn hamilelik nazı yapmayı beslenmeme bile dikkat edemiyorum ama yinede Allah yardım ediyor mide bulantılarım dışında beni çok zorlamıyor bebiş rapor almak içinde daha zor zamanlarım olacak diye bekliyorum bakalım hayırlısı...
teşekkürler canım haklısın Allah hepimize sabır versin bizden daha kötü durumda olanları düşünerek halimize şükretmek onlar içinde dua etmek biraz olsun bizi rahatlatacaktır sanırım Allah herkesin gönlüne göre versin seninde inşallah...]
Allah kolaylık versin canım.inş bu urumları sabırlı bir şekilde atlatırsın.sen sadece bebeğine kavuşacağın o güzel günü düşün.herşey onlar için sabır etmekten başka çaremiz yok.ALLAH yardım eder.
kızlar 3gündür sırt ağrısından gece yarısı uyanıyorum ve ağrıdan pek uyuyamıyorum hani hamilelikte bel ağrısı oluyormuş ama benim sırtımın ortası ağrıyor üşüttüm mü yoksa hamilelikten mi almayamadım uykusuz kalıncada tüm gün başağrısı çekiyorum
bugün eşim sıcak su torbası koydu rahatlattı ama geçirmedi zaten öyle kötü rüyalar görüyorum ki burada okuduklarımdan etkileniyorum herhalde anlatmak bile korkutucu geliyor allah korusun...
sizdede oluyormu sırt ağrısı kızlar
arkadaşım bence sıcak su torbasını doktor kontrolü dışında kullanma bende kuyruk sokumu ve kalça ağrısı oluyor dr.normal dedi ama çok şükür fazla değil sanırım oturup kalkarken ani hareket ediyoruz ya da eskisine nazaran daha çok yatıp kalkıyoruz farkında olmadan biryerlerimizi incitiyor da olabiliriz ama tabiki hamileliliğin çok büyük etkisi de var bence doktoruna danış hem uyku problemin için birşeyler önerecektir hemde sırt ağrın için gerçi onlarda ya ilaç verecektir yada normal diyip geçecektir ama yinede kontrole gitmende fayda var sonuçta insan uykusuzkenve ağrısı varken hiçbirşey yapamıyor sende benim gibi haldırhop hareket etme sakın ben hala alışamadım bu duruma ani kalkışlar yapıp biryerlerimi incitiyorum farkında olmadan bu arada iyi dileklerin için teşekkür ediyorum,inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur kucağımıza aldığımz anda herşeyi unuturuz gözyaşlarımız sevinçten dökülür inşallah Allah sabır versin arkadaşım en kısa zamanda ağrılarının geçmesi dileiğiyle...
tünaydın canlarımmmmm netim yapıldı sonunda özledim burda olmayı bu arada btaskirin haberini melis mesaj çekti bana çok üzüldüm Rabbim sabır versin yaaaa...
meliscimde serum yemekte su anda merak etmeyin kıslar eşide yanındaymış keyfi yerinde yani :)
kızlar annelık akademısınden ıstedıgım kıtabı 10 gun ıcınde gondereceklerdı yarın 10. gun hala gelmedı kıtabım. aranızda kıtap ısteyen ve gelen varmı
selam bayanlar nasılsınız bakalım
hg canım ıyıyız sen nasılsın bakalım...
valla genel olarak köyütüm ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum*. belki serum taktırmaya giderim çünkü çok halsizim bugün 5bi titreme var*.
yok cnm benım ya salma kendını bak ben grıpden ölüyorum dun testlerımı yaptırdım kan aldılar ası yapıldı bıde damar bulamadılar kollarım delık desık nasıl halsızım bılemezsın kahvaltımı yatakda zar zor hazırlayıp yedıp dısarı cıkıp hava alım dıyorum ıyı gelır ya sende oyle yap hemen serum alma ben ılac kullanmayı pek sevmedıgım ıcın doktorum kullanabılecegım ılacları verdı ama ıcım hıc rahat olmuyor ıctıgımde en guzelı kendı kendını ıyılestırmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?