2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

btaskir arkadaşım yazdıklarını okudum, allah sabır versin. umarım en kısa zamanda bu acını unutturacak sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

aminn canım inşallah Allah sanada,diğer arkadaşlarımıza da hayırlısıyla sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah.. bilmiyorum uzun bir süre bizi anlayacaklarını pek sanmıyorum hani annelerimiz hep der ya anne olunca anlıycaksın beni diye bizde onu beklersek çoook beklememiz gerekebilir aman olsun onlar sağlıklı,hayırlı,kaderleri güzel evlatlar olsunlarda varsın bizi biraz geç anlasınlarşu aralar merakla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyoruz sanırım bakalım ayşe mi çıkacak hakkı mı

]

Allah kolaylık versin canım.inş bu urumları sabırlı bir şekilde atlatırsın.sen sadece bebeğine kavuşacağın o güzel günü düşün.herşey onlar için sabır etmekten başka çaremiz yok.ALLAH yardım eder.

Son düzenleme:

senin işinde zormuş ama bebişin sana umut olmuş canım enkısa zamanda herşeyin yoluna girmesi ve şikayetlerinin kısa sürmesi dileğiyle arkadaşım

bu arada btaskir arkadaşımıza da Allahtan sabır diliyorum şu anda ne söylesek boş ama demekki hayırlısı buymuş bir yerde okumuştum bebek sağlıksızsa tutunamıyormuş tutunsa bile belkide çok sağlıksız bir bebek olacaktı bizi bizden çok düşünen herşeyi planlamıştır yinede rabbim arkadaşımıza güç versin sabır versin hani bir söz vardır' Allahım değiştirebileceklerimi değiştirme gücü,değiştiremeyeceklerimi kabul etme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlama sağduyusu ver diye inşallah arkadaşımız birkaç ay sonra sağlıklı bebeğinin haberleri ile aramıza katılır

kızlar 3gündür sırt ağrısından gece yarısı uyanıyorum ve ağrıdan pek uyuyamıyorum hani hamilelikte bel ağrısı oluyormuş ama benim sırtımın ortası ağrıyor üşüttüm mü yoksa hamilelikten mi almayamadım uykusuz kalıncada tüm gün başağrısı çekiyorum
bugün eşim sıcak su torbası koydu rahatlattı ama geçirmedi zaten öyle kötü rüyalar görüyorum ki burada okuduklarımdan etkileniyorum herhalde anlatmak bile korkutucu geliyor allah korusun...
sizdede oluyormu sırt ağrısı kızlar

teşekkürler canım haklısın Allah hepimize sabır versin bizden daha kötü durumda olanları düşünerek halimize şükretmek onlar içinde dua etmek biraz olsun bizi rahatlatacaktır sanırım Allah herkesin gönlüne göre versin seninde inşallah...

arkadaşım bence sıcak su torbasını doktor kontrolü dışında kullanma bende kuyruk sokumu ve kalça ağrısı oluyor dr.normal dedi ama çok şükür fazla değil sanırım oturup kalkarken ani hareket ediyoruz ya da eskisine nazaran daha çok yatıp kalkıyoruz farkında olmadan biryerlerimizi incitiyor da olabiliriz ama tabiki hamileliliğin çok büyük etkisi de var bence doktoruna danış hem uyku problemin için birşeyler önerecektir hemde sırt ağrın için gerçi onlarda ya ilaç verecektir yada normal diyip geçecektir ama yinede kontrole gitmende fayda var sonuçta insan uykusuzkenve ağrısı varken hiçbirşey yapamıyor sende benim gibi haldırhop hareket etme sakın ben hala alışamadım bu duruma ani kalkışlar yapıp biryerlerimi incitiyorum farkında olmadan bu arada iyi dileklerin için teşekkür ediyorum,inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur kucağımıza aldığımz anda herşeyi unuturuz gözyaşlarımız sevinçten dökülür inşallah Allah sabır versin arkadaşım en kısa zamanda ağrılarının geçmesi dileiğiyle...

yaa hamilelik zor işmiş valla önce bulantılar vardı onlar azaldı tam ohh artık hamileliğin tadını çıkartıcam göbeğimi şişirip gezcem diyordum derken ağrılar çıktı ortaya:2:
katlanıyoruz yavrucuklar için ne yapalım annelik kolay iş diyen olmadı hiç zaten
ahh kucağıma sağlıklı sıhhatli alayımda daha ne isterim hepimize inşallah canım

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım aksam btaskır arkadasımızın yazdıklarını okudum aglamakdan canım cıktı bırsey yazamadım sabaha kadar uyuyamadım onun ıcın cok uzuluyorum o yazmıs bende onun yasadıklarının hemen hemen aynısını yasadım okudukca kendı yasadıgım olay aklııma geldı okadar zorkı ınanın bana ınsanın ılk bebegını kaybetmesı yüce RABBİM bu bebegımı korusun 3 ay sonra tekrar anne oldum ama o yasadıklarım asla unutamam bende wcde dusurdum bebegım gunlerce wcyee ısıgı acmadan gırdım hersey guzeel gıdıyor derken doktorum ben bebegımı kaybettım ve doktorum duserse dussun tekrar olur ne olacak dıyor sankı cok normal bı durum ben bu bebegı 6 yıldır beklıyordum sımdı o doktoru herkese kotuluyorum kımse gıtmesın canı yanmasın dıye yazık yaaaaa ne ınsanlar var:2::2::2::2::2::2:

tünaydın canlarımmmmm netim yapıldı sonunda özledim burda olmayı bu arada btaskirin haberini melis mesaj çekti bana çok üzüldüm Rabbim sabır versin yaaaa...
meliscimde serum yemekte su anda merak etmeyin kıslar eşide yanındaymış keyfi yerinde yani :)

hg canımcım bende hastayım evde yatıyorum ıse gıtmedım grıp oldum burnum tıkalı aksam doktorum aradım burun spreyı ıcın otrıvıne kullanabılırmıyım dedım olr dedı nette arastırdım hamıleler kullanmasın dıyor ya sımdı korkuuyorum

kızlar show tvde seda sayanda hamıleler nasıl gıyınmelı konusunu anlatıyorlar ızleyın hamissler

Son düzenleme:
valla genel olarak köyütüm ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum*. belki serum taktırmaya giderim çünkü çok halsizim bugün 5bi titreme var*.

yok cnm benım ya salma kendını bak ben grıpden ölüyorum dun testlerımı yaptırdım kan aldılar ası yapıldı bıde damar bulamadılar kollarım delık desık nasıl halsızım bılemezsın kahvaltımı yatakda zar zor hazırlayıp yedıp dısarı cıkıp hava alım dıyorum ıyı gelır ya sende oyle yap hemen serum alma ben ılac kullanmayı pek sevmedıgım ıcın doktorum kullanabılecegım ılacları verdı ama ıcım hıc rahat olmuyor ıctıgımde en guzelı kendı kendını ıyılestırmen..

geçmiş olsun canım grip kötü ya*. allahtan grip felan olmadım çünkü bünyem çok zayıf zaten *.
serum diyorum ama o 5bile fayda etmiyodu*. zofran kullanıyorum o biraz ii geliyo*.
5bende 5bugün dışarı çıkmak istiyorum*.benim kızkardeşim yanımda saolsun 5bi haftadır o kızda sıkıldı evde oturmaktan*.ama kendime güvenemiyorum işte ayaklarım tutmuyo saanki*.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…