- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.121
beniiim geldiiii kargo aradı simdiiii
ay benim ayak parmaklarım şişmiş basamıyorum üzerine :)) kızlar birde aıptır söylemesi gögüşlerim kocaman olmuşşşşşşşş
hangi kargo şirketi olmadı arayıp soralım ben 2 gün evde yoktumda kapıda kağıtta görmedim ama
tatlım aras kargo
kitap mitap gelmemişşşşş ev telefonu yazmamıştım yok diye illa yazmam gerekiyor diye 00000yazdım ondan mıdır acep
bende foruma pek girmiyorum canım bu aralar sırt baş ağrısı varken bilgisayara eğilip yazı yazmak işkence oluyor
ara ara girip neler kaynatmışsınız diye bakıyorum
bende haftaya ogretmenlige tekrar beaslıyorum o yuzden mutluyummen azından cabuk gececek zaman.. yazdıgın yazı cok gusel ama uyamıyoruzkiiii
ne güsel ne öğretmenisin buketcim
bende ileride öğretmenlik yapmak planım o ama çocuk 3 yaşına geldikten sonra anca tabi
benimki meslek eğitim hocalığı yada özel meslek kurslarında öğretmenlik olucak
ben işletme mezunuyum estetisyen olup ablamla estetik salonu açtık sonra işi büyüttük ama ben kardeşimin rahatsızlığı nedeniyle işi ablama bırakıp işi bıraktım geri dönmeyi pek istemiyorum iş saatleri ağır.. geçen sene ustalık aldım sonra öğretmenlik eğitim ve sınavını geçersem öğretmen olucam en ideal meslek bayan için..
ingilizce ogretmenligi tatlım.. asıl bransım ingilizce diil. ingilizce bolum okudugumuz icin hak verilmisti. bende yapiyorum.. 6 7 8 sınıfara.. bakalım bulanytilarim biraz gecsin die ara vermistim simdi ii gibiyim bide zaman gecmiyokii
bende fransızca öğretmenliği okudum 1yıl hazırlık vardı
.4.sınıfın ikinci döneminde okulu bırakmak zorunda kalmıştım 6 yıl önce annemi kaybettiğim için bu afla geri dönecektim bebeeemm geldi :)
bende fransızca öğretmenliği okudum 1yıl hazırlık vardı
.4.sınıfın ikinci döneminde okulu bırakmak zorunda kalmıştım 6 yıl önce annemi kaybettiğim için bu afla geri dönecektim bebeeemm geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?