2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bnm crl min yanındatik işareti var anlatabildimmi yaa hani doğru anlamında kullanılan ama sayı yazmıor

ayy melis nekadar detaylı görmüşsün ay bende 11 martta gidicem inşallah 10+5de olcam eğer bi problem olmazsa ayy bende istiyorum yaaaaaaaaaa çok sevindim senin adına canım benim..

Kızlar bugun cok yoruldum bıraz uyumak ıstıyorum. Gece yatmadan once gırerım yıne. Kendıne ve bebişlerinize ıyı bakın

annelik akademisinin bebegim kitabini cok begendim kızlar.. bebeginizle ilgili hersey mevcutt

annelik akademisinin bebegim kitabini cok begendim kızlar.. bebeginizle ilgili hersey mevcutt

selam kızlar sohbet koyu ne güzel cinsiyetler felan 5belli olmuş ama dikkat 11*.ci haftada plasenta oluşurmuş bunu da pipiyle karıştırabilirlermiş yani 5bence biraz daha bekleyin
5bu arada 1.5 ay sonra çarşıya çıktım oohh bişeyler aldım kızıma bide kendime toka felan iç çamaşır*.iyi geldi yani havada yağmurluydu istediğim gi5bi yani*.sonra kocişin yanına uğradık orda 5bişeyler yedik zorla yiyebildim tabi*. öyle iştee

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Valla bana plesanta gıbı gelmedı ama tabıkı hayatımda kac kez ultraonda bebek goruntusu gordum kı. Doktorda ole dıyınce bende hıı demekkı o gordugum cınsel organıymıs dedım kendımce... Ama tabı kesın sonuc 20 lı haftalarda bellı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…