- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.201
günaydınnnnnnn kızlarrrrr
sevakn bnm dün kafam basmamış crl olayına boy ise
10+2 de 33.6mm biyerde okumuştum 11. hafta biterken 4 cnm olurlar diordu senin efe bey uzunda sanırım maşallah
hepinize günaydıın!
sevkandemirtas bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin, hayırlı olsun. 11. haftada görülüyor mu yani kesin? benim bir dahaki randevum 11. haftada... ben erkek hissediyorum ama bakalım..
merhaba kızlar ben de geldim
bugün tahlil sonuçlarıma bakması için doktora götürücektik ama dışarıya çıkmak istemedim halsizlik var biraz da miidem bulanıyoyatıyorum sürekli.. yarın kendimi iyi hissedersem gidicez bakalım..
dollycim benim bildiğim kadarıyla hamile kaldığın ay hangi yaşın içindeysen ona bakıyosun.
bu arada benim doktorum da sadece elevit verdi bana hergün bi tane onu içiyorum
Canım ne tahlılıydı bu goturecek oldugun. Bende ıkılı testın sonucunu cuma gunu alıcam goturucem doktora. Ben ıkılı testı 60 Tl ye yaptırdım kızlar. Marmarıste hıcbıryerde yapılmıyor bu test sadece ozel hastanede yapılıyor hastanenınde emeklı sandıgıyla anlasması yokmus.
Ultrasonumu devlet hastanesınde cektırdım orda ense kalınlıgı olculdu. O sonucla ozel bır laboratuvara gıttım kan verdım. 3 gun ıcınde sonuc verıyorlar. Yanı 60 Tl ye ıs bıttı. Insallah sonucta ıyı cıkacak
bizde doktordan geldik az önce geçen haftaki tahlil sonuçlarımızı gösterdik herşey çok normal çıktı çok şükür
bebişimizi gördük
doktorumuz 5+3 olmuş dedi
kese çok düzgünmüş
inş. haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
gozun aydın canım ınsallah kalp atıslarınıda dınlersın huzur dolarsın.
bizde doktordan geldik az önce geçen haftaki tahlil sonuçlarımızı gösterdik herşey çok normal çıktı çok şükür
bebişimizi gördük
doktorumuz 5+3 olmuş dedi
kese çok düzgünmüş
inş. haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
Amın canım ınsallahtahliller de darısı başıma....
kızlar kasık ağrılarınız var mı?
benim günde 2-3 kere kramp şeklinde 10 sn falan süren ağrılarım oluyodu şimdi 2 günde 1 bikez falan oluyo azaldı baya... ağrı olunca korkuyodum şimdi de olmuyo diye korkuyoruyorum
Aynen canım belımde agrı kasıklarımda agrı ve kasılmalar oluyordu. Ama sımdı onlar hıc yok yerını basımda bır sersemlıge ve mıgde bulantısına benzeyen bır duruma bıraktı. Bende korkuyordum ama hersey normalmıs doktor ole dedı. Zaten bebegımıde gorunce butun korkularım son buldu.
Artık bebegım ınsana benzıyorKafası kolları bacakları sırtı herseyı var yaaaa cok guzel masallah
Hic korkma canım hersey yolunda gıdıyor artık vucudumuz hamılelıge alısıyor
Aynen canım belımde agrı kasıklarımda agrı ve kasılmalar oluyordu. Ama sımdı onlar hıc yok yerını basımda bır sersemlıge ve mıgde bulantısına benzeyen bır duruma bıraktı. Bende korkuyordum ama hersey normalmıs doktor ole dedı. Zaten bebegımıde gorunce butun korkularım son buldu.
Artık bebegım ınsana benzıyorKafası kolları bacakları sırtı herseyı var yaaaa cok guzel masallah
Hic korkma canım hersey yolunda gıdıyor artık vucudumuz hamılelıge alısıyor
aynen aynen bende de öle sersemlik halsizlik hafif bulantı var sadece..
maşallah efemize
sevkan senin bebeğin 11 haftalık olmuş ikili testi yaptırdın mı acaba merak ettim??benim bebeğimde haftaya 11 haftasına gircek, hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.
maşallah
inşallah kalp atışlarını da görürsün arzucum
tahliller de darısı başıma....
Meliscim bugun nasılsın.
Ben kendımı ıyı hıssedıyorum bugun temızlık yapasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?