2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

günaydınnnnnnn kızlarrrrr

sevakn bnm dün kafam basmamış crl olayına boy ise

10+2 de 33.6mm biyerde okumuştum 11. hafta biterken 4 cnm olurlar diordu senin efe bey uzunda sanırım maşallah

Sanırım bıraz uzun olcak teyzesı. ama babası, dedelerı, amcası, halası uzun. normal yanı.

hepinize günaydıın!
sevkandemirtas bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin, hayırlı olsun. 11. haftada görülüyor mu yani kesin? benim bir dahaki randevum 11. haftada... ben erkek hissediyorum ama bakalım..

Canım radyolojı uzmanı kesın demedı ama %99 dedı. Belkıde benzettı bılemem. Kesın sonuc 20 lı haftalarda bellı oluyormus. Ama ben bekleyemedım herkesı aradım soyledım bıle...

merhaba kızlar ben de geldim
bugün tahlil sonuçlarıma bakması için doktora götürücektik ama dışarıya çıkmak istemedim halsizlik var biraz da miidem bulanıyo yatıyorum sürekli.. yarın kendimi iyi hissedersem gidicez bakalım..
dollycim benim bildiğim kadarıyla hamile kaldığın ay hangi yaşın içindeysen ona bakıyosun.
bu arada benim doktorum da sadece elevit verdi bana hergün bi tane onu içiyorum

Canım ne tahlılıydı bu goturecek oldugun. Bende ıkılı testın sonucunu cuma gunu alıcam goturucem doktora. Ben ıkılı testı 60 Tl ye yaptırdım kızlar. Marmarıste hıcbıryerde yapılmıyor bu test sadece ozel hastanede yapılıyor hastanenınde emeklı sandıgıyla anlasması yokmus.

Ultrasonumu devlet hastanesınde cektırdım orda ense kalınlıgı olculdu. O sonucla ozel bır laboratuvara gıttım kan verdım. 3 gun ıcınde sonuc verıyorlar. Yanı 60 Tl ye ıs bıttı. Insallah sonucta ıyı cıkacak

Kızlar ben sırt ustu yatarken oldugum gıbı dogrularak kalkabılıyordum. Rahatsızlık hıssetmedıgım ıcınde bunu hıc tedırgın olmadan yapıyordum ama yanlıs yapıyormusum. Dikkat edıyorsunuzdur belkı ama benım gıbı yapanlar varsa aklınızda olsun once tamamen yan dönup sonra kalkmak gerekıyormus.

kan sayımı,tam idrar tahlili,toksoplazma, mikrobiyolojik tahliller falan 8-10 tane böle tahlil var onları götürücem.. bizim ikili teste daha var:97: çok uygunmuş sevkancım evet inşallah iyi çıkıcak sonuçların da

bizde doktordan geldik az önce geçen haftaki tahlil sonuçlarımızı gösterdik herşey çok normal çıktı çok şükür
bebişimizi gördük
doktorumuz 5+3 olmuş dedi
kese çok düzgünmüş
inş. haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi

gozun aydın canım ınsallah kalp atıslarınıda dınlersın huzur dolarsın.

maşallah
inşallah kalp atışlarını da görürsün arzucum
tahliller de darısı başıma....

kızlar kasık ağrılarınız var mı?
benim günde 2-3 kere kramp şeklinde 10 sn falan süren ağrılarım oluyodu şimdi 2 günde 1 bikez falan oluyo azaldı baya... ağrı olunca korkuyodum şimdi de olmuyo diye korkuyoruyorum

Aynen canım belımde agrı kasıklarımda agrı ve kasılmalar oluyordu. Ama sımdı onlar hıc yok yerını basımda bır sersemlıge ve mıgde bulantısına benzeyen bır duruma bıraktı. Bende korkuyordum ama hersey normalmıs doktor ole dedı. Zaten bebegımıde gorunce butun korkularım son buldu.
Artık bebegım ınsana benzıyor Kafası kolları bacakları sırtı herseyı var yaaaa cok guzel masallah

Hic korkma canım hersey yolunda gıdıyor artık vucudumuz hamılelıge alısıyor

aynen aynen bende de öle sersemlik halsizlik hafif bulantı var sadece..

maşallah efemize

sevkan senin bebeğin 11 haftalık olmuş ikili testi yaptırdın mı acaba merak ettim?? benim bebeğimde haftaya 11 haftasına gircek, hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.

aynen aynen bende de öle sersemlik halsizlik hafif bulantı var sadece..

maşallah efemize

Darısı basınıza canım. Ben hep kız bebek ıstemıstım ama o ekranda bebegınızı gorunce herseyden once onun saglıgını dusunuyorsunuz. Herseyı varmı gormeye calısıyorsunuz. Cunku ılk kez boyle gordum neresının ne oldugunu ılk kez bır bakısta secebıldım. Oglusumu cok sevıyorum cok hızlı buyuyor

Meliscim bugun nasılsın.
Ben kendımı ıyı hıssedıyorum bugun temızlık yapasım var.

serumdan sonra iyiyim sadece yüzüm ve gözlerim çok şiş biraz rahatsız edior ama kahvaltı yaptım meyva yedim meyvalı yoğurt yedim iyiyim yani ilaçlarımıda içtim çok şükür acıkmıorum ama yemem lazım diyip yiorum düne kadar yiyemiordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…