- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.181
selam kızlaarrrr serum olayının suyunu çıkarttık bugün 2 tane 1000cclik serum yedim yuhh ohaaa dedim ben 2.si gelene kadar bilmiordum 2 tasne yiyeceğimi eşim tabi panikledi işe geç kaldım ayıp oldu diye saat 09.30d bir başladık 15.30 da bitti eşim zırt pırt şunu hızlandır diyip durdu hemşirelere söledik bir kaç defa hızlandırdık ama eşimi kesmedi dahada hızlandır dedi bnde kafama göre bir açtım bileğimden takmışlardı busefer biranda bileğim yanmaya başladı ben bir kork hemen hemşireyi çağırdık hemşire azalttı hızınıben bu kocamın elinde ölürüm tahminen
kan aldılar yine bilekten diş etlerim çok kanıor diye hamileliğe bağlıymış korkma dedi bebeğimi gördüm kızlarr görseniz deli olursunuz böle clubberlar das eder ya eller havaya aynen ölee yaptıı popo attırdı bacaklarını öne doğru attırdı durdu oo içerde parti var dedik eşim eyvaahh bu şimdiden böleyse ben çok yaşamam dedi
ve bomba facebookta beni görenler bilir bnm burnumkemerli ve büyüktür eşiminde bnm hep bir esprim vardır bizim çocuk burun olarak doğar sonra elleri kolları çıkar derdim dr demezmii aaa melisss burnuna bak ne kadr büyük diyee görmeniz lazım burnu okdr büyüktüki biz yerlere yattık gülmekten halbuki bizim çocuumuzun hokka burunlu olması lazımdı
GÖZÜN AYDIN CANIM.Kızlar ben geldım. Cok sukur hersey yolunda. Bebegımın kalbınde hıcbır sorun yok. Gıtmısken ıkılı testide yaptırdım cuma gunu sonuclarını alıcaz.
Bu arada bebegımın cınsıyetınıde ogrendım. Ben cookk derın hıslerle kız olacagını dusunuyordum ama kucucuk bır pıpı gordum. Efe gelıyor yani
kızlar 11+3 hamıleyım bugun ıtıbarı ıle usg sonucuna gore
CRL:58 mm cıktı sızınkıler nasıl bebgım uzunmu kısamı normalmı acaba karsılastıralımmı
normal doğumun fotolarımı varrrr kitapta
ben normalden korkuorum çok zaten hiç bakmak bile istemiorumm
yani en son bir sezeryan izledim oda hayattan soğuttu öle hızlı kesiorlar karnını elleriyle açıorlar kestikleri tabakaları öle ir sıyırıorlardıki oy oy oy
kızlar topicimize nazarmı değdi neden kimse yok nden konuşamıoruzzz
büyük esra nerde
sezen sırt ağrısından gelemior
küçür esra niye hala gelmedi
arzu bişi yazıor sonra tümgün kayıp
buketin bulantıları var ondan giremior diye tahmin ediorum
perle nerde peki o iyiydi mesela
neslihan sadece geceleri yazıor galiba
sevkan yürüyüştedir
nejla nie gündüz girmior buaralar birtürlü sağlıklı ilatişim kuramadık onunlada
elif(blackcandy) bulantılar yüzünden pc bile açamıormuş onuda anladık
dolly bir yazıor bin kayboluor
ardila tam gaz yazmaya başladı dedik hemen kayboldu oda
incimtanemin eşi rahatsız oda o yüzden giremior buara
eeee diğerleriiii nolduk yaaaaaaa
kızlar topicimize nazarmı değdi neden kimse yok nden konuşamıoruzzz
büyük esra nerde
sezen sırt ağrısından gelemior
küçür esra niye hala gelmedi
arzu bişi yazıor sonra tümgün kayıp
buketin bulantıları var ondan giremior diye tahmin ediorum
perle nerde peki o iyiydi mesela
neslihan sadece geceleri yazıor galiba
sevkan yürüyüştedir
nejla nie gündüz girmior buaralar birtürlü sağlıklı ilatişim kuramadık onunlada
elif(blackcandy) bulantılar yüzünden pc bile açamıormuş onuda anladık
dolly bir yazıor bin kayboluor
ardila tam gaz yazmaya başladı dedik hemen kayboldu oda
incimtanemin eşi rahatsız oda o yüzden giremior buara
eeee diğerleriiii nolduk yaaaaaaa
kızlar ya aklıma gelmişken size tavsiye özellikle bnm gibi canı tatlı olanlara
ben sürekli serum yiyorum malum kilo kaybi ve yiyememek+kusma yüzünden
dün sağ kolum 15 gündür hala iyileşmediği için soldan alalım dediler bnm hiç damar sorunum yoktur ama kolda bulamadılar kol kıvrımının üstünden denediler aman tanrım o ne acıydı ama olmadı dediler el üstünden yada bileklten takalım dediler bileğinde tam yanında bir damardan neyse zarzor ikna oldum ama cidden orasıda acıdı akşam 8 yaşındaki erkek kardeşim her ay serum alır kanla ilgili genetik bir rahatsızlığımız var ikimizin o benden daha kötü melis abla elinin üstünden taktır orası acımıor dedi hemşire elinin üstündende takayım demişti ama onu düşünemedim bile çok korktum ama demekki orası daha iyiymiş
İnşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz ama olduda koldan olmadı el üstü en acımayanıymış
meliscim bu güne kadar hiç serum taktırmadım Allaha şükür ama doğumda muhtemelen takılacak.normal doğumdada takıyorlarmı bilmiyorum.ya ben şu doğumu düşündükçe diyorum ki gözümü açıp kapasam bebişim kucağımda olsa ne güzel olurdu.
yaptım ama doldurduğumuz yaş mı sayılcak içinde olduğumuz yaş mı kafam karıştı ben ona inanmıyorum.bakalım hislerimizi tutturabilecekmiyiz dolly
sen çin testi vs.. yaptınmı hiç
ben sadece folik plus kullanıyorum, kan değerlerime bakıldı iyiymiş, guatr toksoplazma kızakmıkçık falan da bakıldı, başka birşeye gerek görülmedi sanırım.ben burdayım meliscim bi yandan diğer sitelerde geziniyorum uzman tv ye takıldım kaldım bugün ayy yüreğim daraldı neyse ben öğle arasına kaçar iletişimi koparmayalım bu arada doktoru omega 3,balık yağı desteği veren varmı ben şu anda sadece folik asit,ferrum fort kullanıyorum ne vitamin ne başka bişi vermedi doktorlarım...
yaptım ama doldurduğumuz yaş mı sayılcak içinde olduğumuz yaş mı kafam karıştı ben ona inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?