2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

GEÇMŞ OLSUN CANIM İNŞ İYİ GELİR SERUM TOPARLANIRSIN
ARTIK.

GÖZÜN AYDIN CANIM.

kızlar 11+3 hamıleyım bugun ıtıbarı ıle usg sonucuna gore
CRL:58 mm cıktı sızınkıler nasıl bebgım uzunmu kısamı normalmı acaba karsılastıralımmı

BENDE CUMA GÜNÜ GİTTİĞİMDE TAM SEKİZ HAFTALIK DEDİ VE MM OLARAK DEĞİLDE
CM OLARAK SÖYLEDİ 1,5 CM MİŞ.

günaydınnnnnnn kızlarrrrr

sevakn bnm dün kafam basmamış crl olayına boy ise

10+2 de 33.6mm biyerde okumuştum 11. hafta biterken 4 cnm olurlar diordu senin efe bey uzunda sanırım maşallah

hepinize günaydıın!
sevkandemirtas bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin, hayırlı olsun. 11. haftada görülüyor mu yani kesin? benim bir dahaki randevum 11. haftada... ben erkek hissediyorum ama bakalım..

ben normalden korkuorum çok zaten hiç bakmak bile istemiorumm
yani en son bir sezeryan izledim oda hayattan soğuttu öle hızlı kesiorlar karnını elleriyle açıorlar kestikleri tabakaları öle ir sıyırıorlardıki oy oy oy

kızlar topicimize nazarmı değdi neden kimse yok nden konuşamıoruzzz

büyük esra nerde

sezen sırt ağrısından gelemior

küçür esra niye hala gelmedi

arzu bişi yazıor sonra tümgün kayıp

buketin bulantıları var ondan giremior diye tahmin ediorum

perle nerde peki o iyiydi mesela

neslihan sadece geceleri yazıor galiba

sevkan yürüyüştedir

nejla nie gündüz girmior buaralar birtürlü sağlıklı ilatişim kuramadık onunlada

elif(blackcandy) bulantılar yüzünden pc bile açamıormuş onuda anladık

dolly bir yazıor bin kayboluor

ardila tam gaz yazmaya başladı dedik hemen kayboldu oda

incimtanemin eşi rahatsız oda o yüzden giremior buara

eeee diğerleriiii nolduk yaaaaaaa

galiba bu görüntüleri fazla izlememek gerekiyor insan izledikçe kaygısı artıyor zaten zihin bu dönemde karmakarışık,ne duysak bizde de olacak sanıyoruz,doğumun vakti zamanı geldiğinde düşünmeye karar verdimdaha önümüzde çoook uzun bir süreç var o süreçtede her an şöyle mi böyle mi diye düşünüp kaygımızı arttıryoruz sanki....

ben burdayım meliscim bi yandan diğer sitelerde geziniyorum uzman tv ye takıldım kaldım bugün ayy yüreğim daraldı neyse ben öğle arasına kaçar iletişimi koparmayalım bu arada doktoru omega 3,balık yağı desteği veren varmı ben şu anda sadece folik asit,ferrum fort kullanıyorum ne vitamin ne başka bişi vermedi doktorlarım...

benim drum bulantı haplarımı içmeme şükredior diğerleriyle bunaltmıyım seni dedi başlarda kan ilacı vermişti ama bulantı olduğu için kesti

slm herkese
meliscim ben gündüzleride burdayımda devamlı açık olamıyorum çünkü burda internet çok pahalı dolarlar çokgidiyor .ama ben dün burdaydım hatta geçmiş sayfalara bakarsan seni de merak edip sormuştum.sonra esra yazınca içim rahatladı.konu açalımda onun üzerine konuşalım.

kızlar ya aklıma gelmişken size tavsiye özellikle bnm gibi canı tatlı olanlara

ben sürekli serum yiyorum malum kilo kaybi ve yiyememek+kusma yüzünden

dün sağ kolum 15 gündür hala iyileşmediği için soldan alalım dediler bnm hiç damar sorunum yoktur ama kolda bulamadılar kol kıvrımının üstünden denediler aman tanrım o ne acıydı ama olmadı dediler el üstünden yada bileklten takalım dediler bileğinde tam yanında bir damardan neyse zarzor ikna oldum ama cidden orasıda acıdı akşam 8 yaşındaki erkek kardeşim her ay serum alır kanla ilgili genetik bir rahatsızlığımız var ikimizin o benden daha kötü melis abla elinin üstünden taktır orası acımıor dedi hemşire elinin üstündende takayım demişti ama onu düşünemedim bile çok korktum ama demekki orası daha iyiymiş

İnşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz ama olduda koldan olmadı el üstü en acımayanıymış

meliscim bu güne kadar hiç serum taktırmadım Allaha şükür ama doğumda muhtemelen takılacak.normal doğumdada takıyorlarmı bilmiyorum.ya ben şu doğumu düşündükçe diyorum ki gözümü açıp kapasam bebişim kucağımda olsa ne güzel olurdu.

işte sezeryan olmak lazım ama ondada sonda takımı ve sonrasındaki acılar var yani acı çekmeden bu iş olmuor anlayacağımız

ben sadece folik plus kullanıyorum, kan değerlerime bakıldı iyiymiş, guatr toksoplazma kızakmıkçık falan da bakıldı, başka birşeye gerek görülmedi sanırım.

Geldım melıscım geldım. Yuruyuste degıldım bugun yuruyus havası yok hava yagıslı. Uyuyordum. Erken kalkamıyorum ben. 10.30 gıbı kalktım ama elektrıkler yoktu hava sartlarından sanırım elektrıkler gelır gelmez parmagım laptopa gıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…