2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

maşallaaah kuzumuzaaa kalp atışlarınıda duy hayırlısı ile inallah kayınvaliden burdamı hala cnm

kızlar malum ben yeniyim ya şu alttaki bebişin kaç haftalık olduğunu gün kaldığını gösteren göstergeyi nasıl ekliyoruzz

İyi olmana cok sevındım canım saglık gıbısı yok. Saglıgın ıyı olunca moralınde yerınde olur. Mutlu olmak guzel sey hem kendımız hemde bebeklerımız ıcın

bu arada arzu sende mi adanalısın?bende eş durumundan adanalıyım ama senin gibi bende hasret kaldım iş dolayısıyla eşim orda ben değilim ama

ya bişi soracam arkadaşlar geçen haftaki ultrason kağıdında da 3,5 m yazıyor bu haftadakindede 3,5 m yazıyor ama doktor büyümüş dedi anlamadım ben yaaaaaaaa:2:

uktrason kağıdının en üstünde yazıyor

evet cnm kese

tatlım doktor olcumleri bu zamanlarda cok ii olmuyo.. idrar torbası baskisi, senin yattıgın sekilde kesenin konumu surekli degisiyo. olcumu iki nokta arası yaptiklari icin farklı.. bende aynı gune ait iki farkli ultrason kagidi var ikisinde olcum faarklı . o an gorunen kısımlarin baslangic ve bitis noktasini cok iii ayarlayamiyolar. buyuyunce anlarsin zaten..

inş. bir sorun yoktur
biri kese biri bebek boyu olabilir cnm bnm kese 1.7mm di ertesi hafta bebek te öle bişi çıkmıştı

inş. dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…