- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.221
bizde doktordan geldik az önce geçen haftaki tahlil sonuçlarımızı gösterdik herşey çok normal çıktı çok şükür
bebişimizi gördük
doktorumuz 5+3 olmuş dedi
kese çok düzgünmüş
inş. haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
pardon önceki sayfaları okumamışım, okuyunca çoook heyecanlandımbende görebilirmiyim acaba haftaya
maşallaaah kuzumuzaaa kalp atışlarınıda duy hayırlısı ile inallah kayınvaliden burdamı hala cnm
serumdan sonra iyiyim sadece yüzüm ve gözlerim çok şiş biraz rahatsız edior ama kahvaltı yaptım meyva yedim meyvalı yoğurt yedim iyiyim yani ilaçlarımıda içtim çok şükür acıkmıorum ama yemem lazım diyip yiorum düne kadar yiyemiordum
kızlar malum ben yeniyim ya şu alttaki bebişin kaç haftalık olduğunu gün kaldığını gösteren göstergeyi nasıl ekliyoruzz
bu arada arzu sende mi adanalısın?bende eş durumundan adanalıyım ama senin gibi bende hasret kaldım iş dolayısıyla eşim orda ben değilim ama
cnm çok teşekkür ederim ara ara bulamadım sende olmasan uzuun bir süre arıycaktım galiba
ya bişi soracam arkadaşlar geçen haftaki ultrason kağıdında da 3,5 m yazıyor bu haftadakindede 3,5 m yazıyor ama doktor büyümüş dedi anlamadım ben yaaaaaaaa:2:
ya bişi soracam arkadaşlar geçen haftaki ultrason kağıdında da 3,5 m yazıyor bu haftadakindede 3,5 m yazıyor ama doktor büyümüş dedi anlamadım ben yaaaaaaaa:2:
uktrason kağıdının en üstünde yazıyor3,5 m neyın yanında yazıyor canım
3,5 mm kese mi?
uktrason kağıdının en üstünde yazıyor
evet cnm kese
inş. bir sorun yokturtatlım doktor olcumleri bu zamanlarda cok ii olmuyo.. idrar torbası baskisi, senin yattıgın sekilde kesenin konumu surekli degisiyo. olcumu iki nokta arası yaptiklari icin farklı.. bende aynı gune ait iki farkli ultrason kagidi var ikisinde olcum faarklı . o an gorunen kısımlarin baslangic ve bitis noktasini cok iii ayarlayamiyolar. buyuyunce anlarsin zaten..
biri kese biri bebek boyu olabilir cnm bnm kese 1.7mm di ertesi hafta bebek te öle bişi çıkmıştı
uktrason kağıdının en üstünde yazıyor
evet cnm kese
gs nin karşısında mı yazıyo canım yalnış yere bakıyo olmayasın?
doktor herşey yolunda demiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?