2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

benim kocam 10 sene bekar yasadigi yasadigi icin benden ii temizlik yapar. pencere kenari kapılar dolap uzerleri.. ole viledayıda sevmez.. sıcak su ve havluyla yerle silinir.. ve ikimizde deterjan manyagıyız. markette ilk girdigimiz yer deterjan bolumudur. sevriz degisik kokuları

Ne kadar şanslısın arkadaşım yoksa bi erkeğe bişey öğretmek imkansız :84: Benim eşimde yapmak istiyor herşeyi ama hiç yapmamış yinede başarılı :13: Ama bizim elimizin değmesi bi başka oluyor yinede. Onlarda yanımızdan eksik olmasın tabii Bebekler doğunca çok lazım olcaklar

zaten okadar mutluyumki bugunlerde.. evlendigim insan iiyiki eşim olmus.. daha 2 aylık bile diilim ama elim sıcak sudan soguk suya degmyo.. sabah calisiyo geliyo aksam bana bakiyo.. allahım ona uzun omur versin ..

zaten okadar mutluyumki bugunlerde.. evlendigim insan iiyiki eşim olmus.. daha 2 aylık bile diilim ama elim sıcak sudan soguk suya degmyo.. sabah calisiyo geliyo aksam bana bakiyo.. allahım ona uzun omur versin ..

Maşallah demeyi unutmamışsın ama milyonlarca kez maşallah de Ben çok inanıyorum nazara.. Hemen biyere gidelim yada birileri gelsin (herkes için değil tabii) kavga etmeye başlıyoruz Hem çene yetiştirip hem nazar duası okursam hemen düzeliyor herşey :13: Ama bazen kavganın akışına öyle kaptırıyorumki kendimi unutuyorum nazarı Barışmamız uzun sürüyor o zamanda..:2:
Maşallah de arkadaşımHer aklına geldiğinde.:13:
Allah'ım bebeklerimizide bizide evliliğimize korur inşallah

o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo

ben boyatcam hatta hamilelik içinde allah izin verirse 4 kere boyamayı düşünüorum 4 önemli olay var çünkü evde kendim boyuyorum organik deil ama ben fena halde çakma sarışınım dipler siyah beyaz çingene gibi oluorum bu halde bnm dr mda kanıtlanmış bi zararla gelsinler karşıma dior ilk 10 hafta boayama dedi bnde nolur nolmaz 3 ay bitsin dedim önümüzdeki hafta içinde boyucam dipleri

allahım günlerden sonra ilkdefa bişiler yedim ve aç hissediorum kendimi gün yemekleri vardır ya isim yazmıorum aklınıza gelecek ilk 3 şeyi yedim hala kendime inanamıroum daha olsa yerim ama tatlıya dştüm şimdi tatlıyıağzıma süremiordum 2 aydır çeşiit çeşit tatlılar geçior göüzmün önünden D göbekte hemen şişti

2 esrada gelmedi bugün kğçğk esra bişi olsa haber verirdide büyük esra yı merak ediorum acaba randevusu vardıda bizmi unuttuk izinmi aldı işten

Ohh Afiyet bal şeker olsun Göbüşüne bebişine sana yarasın Bundan sonraki günlerin bol bol lezzetlerle dolu geçsin inşallah
Hamilelik şekerinede dikkat canım

Ay çook saol handecimmm hamilelik şekeride kokrtuğum şeylerden biri hamile deilken sadece tatlı ile beslenirdim şimdi aramıorum ama kepek ekmeğinden falan çok tiksindim beyaz ekmek ve hamur işini yasaklarlarsa ben cidden aç kalırım

Bana geçen hafta ikili test yaptılar 70 lira ödemedim ben şunu merak ettim.sağlık ocağında ne gibi hizmetler veriyorlarmış hamileler için

canım sağlık ocaklarında çok bişey yapmıyorlar sadece prosedür kilo,boy,bel kalça ölçüsünü alıyorlar tansiyonu ölçüyorlar ve yaptırdığın bütün testlerin sonuçlarını istiyorlar hepsini kayıt altında tutuyorlar bütün olan buymuş ben gittim bunları yaptılar ama çok alakalı davranıyorlar çok şaşırdım

sıcağına kurban olurum
ben adana nın ben gidim de yeterki isterse yansın kavrulsun
yeterki adana özlemim dinsin :2:

oo arzu ya sen tam adanalısın Allahına kurban derken o kadar içten söylediğini hissettim ki kındırmak,banadura,erişkinin kelime anlamlarını bile bildiğini tahmin ediyorumbiz 20 yıla yakın zamandır Adanadayız ben eskiden pek sevmezdim ama iş dolayısıyla başka şehirlere gidince sevmeye başladım eşimle tanışınca daha bi çoook sevmeye başladım şimdi mumla arıyorum.Allah sevdiği kullarını sınamak için önce eşeğini kaybettir sonra buldururmuş misali sanırım ikimiz içinde kıymetli oldu çok.

slm kızlar ben bhuyuk esranın arkadasıyım...esranın maıl adresı ıptal olmus o yuzden acamıyor.yenı bı ısımde almaya calısıyor uyelıgı ...bugun ıhslahhh alıcak ...

gunaydın kızlar. Nolur yardım edın yasayan olu gıbı gezıyorum.
Bademcıklerım sıstı yutkunamıyorum. Heryerım agrıyor. Omuzlarım benı mahvedıyor bacaklarımın hıc canı yok. Esımde aynı durumda. bır yandan da oksuruk var tabı.

Gunde 1 ıhlamur hakkımı sımdı kullanıyorum. sonrada sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp onu ıcmeyi planlıyorum. Annemıde arayıp soramıyorum uzuleck ve yakında degılız gelemez. Ne yapayım kızlar akıl verın nolur. Atesım cıkmadan gecırmem lazım bu hastalıgı... :2::2:

canım ateşin çıkarsa ıslak havluyu ayak bileği el bileği ve alnın koy dediler diğer topicte bak ben birde 2011 eylül anneleri topicindeyim burayı satmamak kaydı ile oraya gelip yazsana orda birileri mutlaka yardım eder grip olan üşüten çok kişi oldu bende ordayı yaz cvp alana kadar konuşalım orda

slm kızlar ben bhuyuk esranın arkadasıyım...esranın maıl adresı ıptal olmus o yuzden acamıyor.yenı bı ısımde almaya calısıyor uyelıgı ...bugun ıhslahhh alıcak ...

ohh çok şükür çok tşkler bahar ağrıları oluorduda endişelendim bişimi oldu diye gelsin hemeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…