- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.281
Kızlar bendede enginar var :) Beklerim hepinizi :)
Benımkı sadece halının uzerıne makına tutuo kenarlar olee kalıo. toz alıo sozde ama butun tozlar duruo sadece yer degıstıro. En ıyısı kendın yap. Yemek yapıorum yaglı salcalı baharatlı farketmıo allaha cok sukur. Yemege bana gelın kızlar
Engınar sevmem ama orgumu alır sohbete gelırım
benim kocam 10 sene bekar yasadigi yasadigi icin benden ii temizlik yapar. pencere kenari kapılar dolap uzerleri.. ole viledayıda sevmez.. sıcak su ve havluyla yerle silinir.. ve ikimizde deterjan manyagıyız. markette ilk girdigimiz yer deterjan bolumudur. sevriz degisik kokuları
Ne kadar şanslısın arkadaşımyoksa bi erkeğe bişey öğretmek imkansız :84: Benim eşimde yapmak istiyor herşeyi ama hiç yapmamış yinede başarılı :13: Ama bizim elimizin değmesi bi başka oluyor yinede. Onlarda yanımızdan eksik olmasın tabii Bebekler doğunca çok lazım olcaklar
zaten okadar mutluyumki bugunlerde.. evlendigim insan iiyiki eşim olmus.. daha 2 aylık bile diilim ama elim sıcak sudan soguk suya degmyo.. sabah calisiyo geliyo aksam bana bakiyo.. allahım ona uzun omur versin ..
o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo
allahım günlerden sonra ilkdefa bişiler yedim ve aç hissediorum kendimi gün yemekleri vardır ya isim yazmıorum aklınıza gelecek ilk 3 şeyi yedim hala kendime inanamıroum daha olsa yerim ama tatlıya dştüm şimdi tatlıyıağzıma süremiordum 2 aydır çeşiit çeşit tatlılar geçior göüzmün önündenD göbekte hemen şişti
Bana geçen hafta ikili test yaptılar 70 lira ödemedim ben şunu merak ettim.sağlık ocağında ne gibi hizmetler veriyorlarmış hamileler için
günaydın kızlar
büyük esra bugündemi açmadı topici allah allaah:18:
sıcağına kurban olurum
ben adana nın ben gidim de yeterki isterse yansın kavrulsun
yeterki adana özlemim dinsin :2:
slm kızlar ben bhuyuk esranın arkadasıyım...esranın maıl adresı ıptal olmus o yuzden acamıyor.yenı bı ısımde almaya calısıyor uyelıgı ...bugun ıhslahhh alıcak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?