- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.301
büyük esraaa bu sensin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın annecikler.iyi bir gün geçirmek dileğiyle.
Esra hoşgeldin tekrar.
Ay çook saol handecimmm hamilelik şekeride kokrtuğum şeylerden biri hamile deilken sadece tatlı ile beslenirdim şimdi aramıorum ama kepek ekmeğinden falan çok tiksindim beyaz ekmek ve hamur işini yasaklarlarsa ben cidden aç kalırım
canım sağlık ocaklarında çok bişey yapmıyorlar sadece prosedür kilo,boy,bel kalça ölçüsünü alıyorlar tansiyonu ölçüyorlar ve yaptırdığın bütün testlerin sonuçlarını istiyorlar hepsini kayıt altında tutuyorlar bütün olan buymuş ben gittim bunları yaptılar ama çok alakalı davranıyorlar çok şaşırdım
gunaydın kızlar. Nolur yardım edın yasayan olu gıbı gezıyorum.
Bademcıklerım sıstı yutkunamıyorum. Heryerım agrıyor. Omuzlarım benı mahvedıyor bacaklarımın hıc canı yok. Esımde aynı durumda. bır yandan da oksuruk var tabı.
Gunde 1 ıhlamur hakkımı sımdı kullanıyorum. sonrada sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp onu ıcmeyi planlıyorum. Annemıde arayıp soramıyorum uzuleck ve yakında degılız gelemez. Ne yapayım kızlar akıl verın nolur. Atesım cıkmadan gecırmem lazım bu hastalıgı... :2::2:
gunaydın kızlar. Nolur yardım edın yasayan olu gıbı gezıyorum.
Bademcıklerım sıstı yutkunamıyorum. Heryerım agrıyor. Omuzlarım benı mahvedıyor bacaklarımın hıc canı yok. Esımde aynı durumda. bır yandan da oksuruk var tabı.
Gunde 1 ıhlamur hakkımı sımdı kullanıyorum. sonrada sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp onu ıcmeyi planlıyorum. Annemıde arayıp soramıyorum uzuleck ve yakında degılız gelemez. Ne yapayım kızlar akıl verın nolur. Atesım cıkmadan gecırmem lazım bu hastalıgı... :2::2:
Sevkancım bende de biraz öksürük vardı 2 doktor a sordum ikiside perebron kullanabilirsin dedi sadece bir kere içtim çok şükür iyi geldi ağrı kesici olarakta minoset verdi kullanmamaya özen gösteriyorum ama bazen dayanılmaz oluyor gerçekten kullanılabilcek ilaçlar bunlarmış hamilelikte
oo arzu ya sen tam adanalısın Allahına kurban derken o kadar içten söylediğini hissettim ki kındırmak,banadura,erişkinin kelime anlamlarını bile bildiğini tahmin ediyorumbiz 20 yıla yakın zamandır Adanadayız ben eskiden pek sevmezdim ama iş dolayısıyla başka şehirlere gidince sevmeye başladım eşimle tanışınca daha bi çoook sevmeye başladım şimdi mumla arıyorum.Allah sevdiği kullarını sınamak için önce eşeğini kaybettir sonra buldururmuş misali sanırım ikimiz içinde kıymetli oldu çok.
kızlar dün geceden beri divane gibiyim
iç çamaşırımda leke tarxzı bişey gördüm çok minikti ama pembe
geceden beri nerdeyse wc de yatıyorum ama devamı yok çok şükür
aklım çıkıyor bişi olacak diye
sıkıntıdan boğazım indi galiba zor yutkunuyorum
allaha emanet olsun kuzum
ne olur bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum
içimde tarif edilmez bir çığlık var
ne olur dua edin hepiniz yalvarıyorum ne olur
kızlar dün geceden beri divane gibiyim
iç çamaşırımda leke tarxzı bişey gördüm çok minikti ama pembe
geceden beri nerdeyse wc de yatıyorum ama devamı yok çok şükür
aklım çıkıyor bişi olacak diye
sıkıntıdan boğazım indi galiba zor yutkunuyorum
allaha emanet olsun kuzum
ne olur bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum
içimde tarif edilmez bir çığlık var
ne olur dua edin hepiniz yalvarıyorum ne olur
merhaba KOCA GÖBEKLER nasılsınız göbekler çıktı mıı benimki çıktı vallaaaa
bugün 3. ayımı bitirdimmmmmm
bu arada benide sağlık ocağından arayıp payladılar niye gelmiyorsunuz diye hemşire kokuttu valla..
orada iğne falan yapmıyorlar dimi ben korkuyorum iğneden :83:kan tahlili bakmıyorlar dimi yaaaa
bu arada tetenoz aşısı yaptırdınız mıııııı??
valla artı kafam çalışmıyor yine kabus dolu günler yaşamak istemiyorumarzucum sıkma tatlı canını lütfen kötüyü düşünme bak bişey olduğuda yokmuş stres yapma en iyiyi düşün canım
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Kendini rahat tutmaya çalış ancak mutlaka mutlaka doktora gözük canım. Bende o pembe kanamayı gördüğümde inanılmaz panik yapmıştım ama sonra doktora gittim böbreklerimden kum döküyormuşum. Panik yapma doktora git canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?