2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

günaydın kızlar!
sevkan geçmiş olsun. parol kullanılıyor hamilelikte, ben haftabaşında biraz üşütünce telefonla doktora sormuştum. ama parol tablet senin şikayetlerini giderir mi bilmem. benimki 1-2 gün içinde geçince ilaç fln kullanmadım.

canım öksüreğe birebir hemde hamilelik içinde yararlı bişey söyleyim oğlumdada işe yarıyor bademcikleri çok şişer kara turpu alsın içini oysun bal koysun bekletsin o kendiliğinden sulanıyor ballı su oluyor onu içsin iyi gelecektir geçmiş olsun

ateş çıkma durumu varsa ewde dinlenmesi şart. bir kaşık bala limon damlatıp yutarsa ara ara hem enerji veriri hem boğazını yumuşatır. ballı sıcak sütte olabilir. geçmiş olsun

ben çok kötü grip olmuştum baş ağrısı boğaz ağrısı ateş, ölüyordum. evde dinlendim sadece sürekli yattım ve günde 6-7 tane portakal yedim 1 hafta çektim ama bitti

kızlar ben esra1980 mail adresim aktif deilmiş o yüzden esra1980i açamadım 2 gündür bende bu adresi aldım haberiniz olsun

Oh yemediğin günlere sayılır onlar koskoca 3 ayın acısını çıkartcaksın elbette . Ne garip şeylerden tiksiniyo insan hamileyken. ben bi hafta siyah ekmekten bi haftada beyaz ekmekten tiksiniyorum
Hiç belli olmuyor vallahi. Bi cins oldum hamileyken.

Ben şanslıymışım demekki yahu. Bizim sağlık ocağında herşey var ultrason hariç Tahlillerin hepsini kendileri yapıyorlar yeniden.Bu sabah tahlil vermeye gidicektim uyuya kalmışım. buda benim suçum:2:

Arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun ama dün o kadar temizlik yaparsan nazarlarada gelirsin hastada olursun. Yat dinlen uyumaya çalış bolbol. Yanına gelebilecek biri varsa çağır gelsin. Grip bu yatmadan geçmiyor. Dikkat et kendine yahu.İlaç kullanabilirsin. Doktorunu bi ara sor.
Bol vitamin almayı unutma.Çok üzüldüm vallahi arkadaşım çok geçmiş olsun bidaha

Sevkancım bende de biraz öksürük vardı 2 doktor a sordum ikiside perebron kullanabilirsin dedi sadece bir kere içtim çok şükür iyi geldi ağrı kesici olarakta minoset verdi kullanmamaya özen gösteriyorum ama bazen dayanılmaz oluyor gerçekten kullanılabilcek ilaçlar bunlarmış hamilelikte

ya kızlar ne oluyor bize bende öksürüyorum kuru kuru ve heryerim ağrıyor...nazar değdi bizeeeee

merhaba KOCA GÖBEKLER nasılsınız göbekler çıktı mıı benimki çıktı vallaaaa
bugün 3. ayımı bitirdimmmmmm
bu arada benide sağlık ocağından arayıp payladılar niye gelmiyorsunuz diye hemşire kokuttu valla..
orada iğne falan yapmıyorlar dimi ben korkuyorum iğneden :83:kan tahlili bakmıyorlar dimi yaaaa
bu arada tetenoz aşısı yaptırdınız mıııııı??

adanam ya taşını toprağını öperim ben havasını bile solumak yeter

kızlar dün geceden beri divane gibiyim
iç çamaşırımda leke tarxzı bişey gördüm çok minikti ama pembe
geceden beri nerdeyse wc de yatıyorum ama devamı yok çok şükür
aklım çıkıyor bişi olacak diye
sıkıntıdan boğazım indi galiba zor yutkunuyorum
allaha emanet olsun kuzum
ne olur bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum
içimde tarif edilmez bir çığlık var
ne olur dua edin hepiniz yalvarıyorum ne olur

arzucum sıkma tatlı canını lütfen kötüyü düşünme bak bişey olduğuda yokmuş stres yapma en iyiyi düşün canım

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Kendini rahat tutmaya çalış ancak mutlaka mutlaka doktora gözük canım. Bende o pembe kanamayı gördüğümde inanılmaz panik yapmıştım ama sonra doktora gittim böbreklerimden kum döküyormuşum. Panik yapma doktora git canım.

Canım sağlık ocağından sağlık ocağına değişiyormuş ne yaptıkların. Benim gittiğim sağlık ocağında tahlil yapıyorlar ama istersen yaptırmazsın. Tetanoz aşısı 20. haftada canım iki kez. Daha çoook var

arzucum sıkma tatlı canını lütfen kötüyü düşünme bak bişey olduğuda yokmuş stres yapma en iyiyi düşün canım
valla artı kafam çalışmıyor yine kabus dolu günler yaşamak istemiyorum
allaha emanet artık :2:

inş. bir sorun yoktur
dün gittim doktora benim doktor çarşamba günleri burda sadece haftaya çarşambaya kalr benim dr işim
inş. birşeycik olmaz haftaya kadar ölürüm ben yaaaaaaaaaa ne olur ya rabbim yalvarıyorum
kurban adadık bişey olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…