2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sevkancım en son 11 gün önce dr.a gitmiştim crlsinde d1 ve avg 8.7 mm yazıyodu gsnin karşılığı boş ay bilmiyorum bu kadar ayrıntıya girmeye gerek var mı ama insan merak ediyor işte 6w 5d yazıyor AMa son adet tarihime göre o zaman 7w 6d olması gerekiyor 21 aralık baz alınıyorsa şu anda 9w 2d olması gerekiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim yahuuu

Canım benım bende doktora her gıttıgımde farklı hafta ve gun cıkarıyorlar onu tahmın etmelerı zor. sanırım bebek buyudukce daha kesın sonuclar soylucekler. ben dun doktora gıttıgımde 11+3 dum ama ultrasonda 12 cıktı. Ona kafayı takma.

Crl basından oposuna kadar uzunluk demek dıgerlerını bende bılmıyorum. Sorun olsaydı doktorun soylerdı cokta kafaya takmamaya calıs olur mu

Bana geçen hafta ikili test yaptılar 70 lira ödemedim ben şunu merak ettim.sağlık ocağında ne gibi hizmetler veriyorlarmış hamileler için

Tahlilini nerde yaptırdın Arkadaşım? İstanbul'da mısın sende?
Sağlık ocağında tam kan sayımı testleri yapılıyormuş mesela. Kolestrol guatr, şeker vsvsvs..
Artık olarak seninle ilgili bir çizelge tutuyorlar. o çizelgede gebeliğin ile ilgili birsürü şey oluyor.
Eşin ile ilgilide tabi. Bebeğin gidişatını yurtdışında sadece ebeler takip ederler. O sisteme çevirecekler sanırım.

iki gün girmedim neler olmuş neler.benden haber verim dün ilk kez dok gittim bebişim 8 haftalıkmış fotosunu gördüm kalp atışını dinledim.1 ay sonra gel dedi.test falan bahsetmedi daha

teşekkürler sevkancım ben yine son adet tarhimi baz alayım bari artık nasıl bir sürpriz olur dr.da bilmemçok tuhaf ya neyse en iyisi güzeeelce bir dr.arayışına girip en kısa zamanda rahatlamak.bakalım hayırlısı Allahtan sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil tşk ederim...

evet bende adanalıyım ama adanaya aşeriyorum
bir başıma kaldım yaban ellerde :2:
arzucum haklsın uzakta daha bir zor geçiyor hamilelik adanaya aş erme konusunda inşallah en kısa zamanda gidersin yalnız tavsiyem mayıstan öncegitmen biliyosun haziran dediğin an Adana kavruluyor ama ben o zaman bile orda olmak için raporlarımı saklıyorum.Allah yardımcımız olsun

o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo

organik faln laf kızlar özellikle dok dedi 5 aya kadar yasak ama süre uzatılır tabii bebişten sonra boyatırız

sıcağına kurban olurum
ben adana nın ben gidim de yeterki isterse yansın kavrulsun
yeterki adana özlemim dinsin :2:

o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo

Benımde beyazlarım var hep rofleyle kamufle ederdım aslında sacım oldukca koyu kestane.
Hamıle kalmadan bır ay once saclarımı sıyaha boyattım. 2 ay sonra boya aka aka kendı sacıma dondum tabıkı beyazlarım artık oldukca bellı ama asla boyatmayı dusunmuyorum. dogumumu yapayım hayırlısıyla sonra 40 gun gecsın kendımı toparlayayım ondan sonra boyatıcam yıne HEMEN

Kızlar aksma ne pişiricez yahuu ben temızlıgı bıtıremedım daha. Bırtek salonum bıttı. Kalkayımda yatak odasınıda bıtıreyım oranın sadece makına tutulup vıledalanması kaldı bıtırıvereyım. Bu arada ne yemek yapıcamı dusuneyım

supersin sevkancim. takdir ettim senii.. biz en gusel halimizdeyiz olsun saclar beyaz olsun.. bebişler nur dusurdu deriz geceris

pek hamaratsin yaw benim kocam tek basima hic bisey yapmama izin vermiyor. o supurup siliyo ben toz alıyom.. yemek konusu ise tam bi fiyasko.. evde ocak calismmiyoo.. mide bulantimdan kac gundur yemek falan yapamıyorumm

pek hamaratsin yaw benim kocam tek basima hic bisey yapmama izin vermiyor. o supurup siliyo ben toz alıyom.. yemek konusu ise tam bi fiyasko.. evde ocak calismmiyoo.. mide bulantimdan kac gundur yemek falan yapamıyorumm

Benımkı sadece halının uzerıne makına tutuo kenarlar olee kalıo. toz alıo sozde ama butun tozlar duruo sadece yer degıstıro. En ıyısı kendın yap. Yemek yapıorum yaglı salcalı baharatlı farketmıo allaha cok sukur. Yemege bana gelın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…