- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.261
sevkancım en son 11 gün önce dr.a gitmiştim crlsinde d1 ve avg 8.7 mm yazıyodu gsnin karşılığı boş ay bilmiyorum bu kadar ayrıntıya girmeye gerek var mı ama insan merak ediyor işte 6w 5d yazıyor AMa son adet tarihime göre o zaman 7w 6d olması gerekiyor 21 aralık baz alınıyorsa şu anda 9w 2d olması gerekiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim yahuuuCanım bızede doktorlarımız ayrıntılı bılgı vermıyor. kac cm falan oldugunu bız ultrason kagıtlarından bakıyoruz. Yada burda bırbırımıze soruyoruz. Yüce google a danısıyoruz. Ben marmarıste yasıyorum burdada cok fazla kadın dogumcu yok ama napalım annelerımız sureklu doktora gıderek mı dogurdu bızı Allah yardım eder bız kendı saglıgımıza dıkkat ettıkce bebekte saglıklı olacaktır. Allah tan ınternet var. Kafana bırsey takıldıgında bıze sor bıldıgımız kadarıyla yardımcı oluruz sana.
Mıgde bulantısı konusunda en tecrubelımız melıs ona danısabılırsın.
Slm kızlar bende 14 haftalık hamileyim benim haftamda olan hamileler var mı acaba şu anda rahtsız olduğunuz durumlar var mı benim kasıklarım agrıyor
sevkancım en son 11 gün önce dr.a gitmiştim crlsinde d1 ve avg 8.7 mm yazıyodu gsnin karşılığı boş ay bilmiyorum bu kadar ayrıntıya girmeye gerek var mı ama insan merak ediyor işte 6w 5d yazıyor AMa son adet tarihime göre o zaman 7w 6d olması gerekiyor 21 aralık baz alınıyorsa şu anda 9w 2d olması gerekiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim yahuuu
Bana geçen hafta ikili test yaptılar 70 lira ödemedim ben şunu merak ettim.sağlık ocağında ne gibi hizmetler veriyorlarmış hamileler için
teşekkürler sevkancım ben yine son adet tarhimi baz alayım bari artık nasıl bir sürpriz olur dr.da bilmemCanım benım bende doktora her gıttıgımde farklı hafta ve gun cıkarıyorlar onu tahmın etmelerı zor. sanırım bebek buyudukce daha kesın sonuclar soylucekler. ben dun doktora gıttıgımde 11+3 dum ama ultrasonda 12 cıktı. Ona kafayı takma.
Crl basından oposuna kadar uzunluk demek dıgerlerını bende bılmıyorum. Sorun olsaydı doktorun soylerdı cokta kafaya takmamaya calıs olur mu
arzucum haklsın uzakta daha bir zor geçiyor hamilelik adanaya aş erme konusunda inşallah en kısa zamanda gidersin yalnız tavsiyem mayıstan öncegitmen biliyosun haziran dediğin an Adana kavruluyor ama ben o zaman bile orda olmak için raporlarımı saklıyorum.Allah yardımcımız olsunevet bende adanalıyım ama adanaya aşeriyorum
bir başıma kaldım yaban ellerde :2:
heee bi de saç boyamak 5 aya kadar yasak.günde bi maden suyu serbest.kansızlık için ilaçlara devam işte bölee
Ne kadr 5 aya kadr yasak olsada bence dogurana kadar boyatmayın arkadaslar
o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo
arzucum haklsın uzakta daha bir zor geçiyor hamilelik adanaya aş erme konusunda inşallah en kısa zamanda gidersin yalnız tavsiyem mayıstan öncegitmen biliyosun haziran dediğin an Adana kavruluyor ama ben o zaman bile orda olmak için raporlarımı saklıyorum.Allah yardımcımız olsun
o zamana kdr bembeyaz olur saçlar yahu daha yaşım 26 ama genetik nedenler yüzünden beyazlarım var şu anda bile beni rahatsız ediyoo organik boyayla filanda mı boyamamak gerekiyo
Benımde beyazlarım var hep rofleyle kamufle ederdım aslında sacım oldukca koyu kestane.
Hamıle kalmadan bır ay once saclarımı sıyaha boyattım. 2 ay sonra boya aka aka kendı sacıma dondum tabıkı beyazlarım artık oldukca bellı ama asla boyatmayı dusunmuyorum. dogumumu yapayım hayırlısıyla sonra 40 gun gecsın kendımı toparlayayım ondan sonra boyatıcam yıne HEMEN
Kızlar aksma ne pişiricez yahuu ben temızlıgı bıtıremedım daha. Bırtek salonum bıttı. Kalkayımda yatak odasınıda bıtıreyım oranın sadece makına tutulup vıledalanması kaldı bıtırıvereyım. Bu arada ne yemek yapıcamı dusuneyım
pek hamaratsin yawbenim kocam tek basima hic bisey yapmama izin vermiyor. o supurup siliyo ben toz alıyom.. yemek konusu ise tam bi fiyasko.. evde ocak calismmiyoo.. mide bulantimdan kac gundur yemek falan yapamıyorumm
supersin sevkancim. takdir ettim senii.. biz en gusel halimizdeyiz olsun saclar beyaz olsun.. bebişler nur dusurdu deriz geceris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?