- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.241
işte o kese canım
7+2 deyken benim kese de 21,66 mm imiş mesela. gayet normal işte:13:
inş. öyledir çok korkuyorum valla
hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatsaydık
ama geçen hafta gittiğiğmde 3,5 mm dedi ama o ultrason da gs 6,55 mm yazıyor
offffffffff ya kafam karıştı iyice
Canım radyolojı uzmanı kesın demedı ama %99 dedı. Belkıde benzettı bılemem. Kesın sonuc 20 lı haftalarda bellı oluyormus. Ama ben bekleyemedım herkesı aradım soyledım bıle...
selam,Hayirli olsun.Bence mavi giysileri hazirlamaya basla,cunku radyologlarin soyledigi 99%dogrudur.Doktorlar radyologlar kadar bu konuda iyi degildirler.Tebriklerrr
3lüler ne zmn yapılacakmışş off şu ikiliyi atlatsam bir diordum daha 3lü var ikinci düzey usg var varda var
14 ıle 16. haftalar arasında yapılıyor canım.
Kızlar ben ne yesem mıgdemden bogazıma kadar yanma yapıyor ama ne yersem yıyeyım. Maden suyu ıcıp rahatlamak ıstıyorum ama 5 dk kadar suruyor rahatlama. sızde varmı ne yapıyorsunuz gecırmek ıcın
14 ıle 16. haftalar arasında yapılıyor canım.
Kızlar ben ne yesem mıgdemden bogazıma kadar yanma yapıyor ama ne yersem yıyeyım. Maden suyu ıcıp rahatlamak ıstıyorum ama 5 dk kadar suruyor rahatlama. sızde varmı ne yapıyorsunuz gecırmek ıcın
bende bazen oluyor rennie tablet alıyorum. geçmiş olsun cnm.
inş. canım kaynana burda
banada yapıor ama bnm kusmadan kaynaklı diğer konularda bu soruna karşı haşlanmış patates yiyin diordu sadece az tuzla ama başka bişi olmadan o bastırıormuş mideyi o asit çıkmıormuş
ay saol canım ya bu aksam yemegınde patates yıcem en azından gecelerı barı rahat edeyım
Kızlar bende bugün ilk defa sağlık ocağına Gebelik Kaydı yaptırmaya gittim. 1 saatten uzun sürdü görüşme. İdrar testi yaptı ayaküstü :) Zaten internetten takip edebiliyorlarmış hamileleri. Oralardan numaraları alıp arıyorlarmış. Ama devlet hastanesine gitmiş olmak gerekiyormuş. Kan tahlilide yapıcaklar yarın..İyi oldu böyle bi ziyaret. 4 kere görüşecekmişiz en az. vsvsvs
Kızlar özellikle ümraniye ve çevresinde oturanlar..Benim doktorum Paşabahçe'de ve Paşabahçe devlet hastanesinde çalışıyor. Ancak dediğine göre 2li test devlet hastanesinde yapılmıyormuş. Siz nerede yaptıracaksınız?
:13::13::13:
Canım bılmıyorum yazımı okudun mu ama ben ultrasonumu devlet hastanesınde cektırıp kanımı ozel laboratuvarda verdım ıkılı testımı boyle yaptırdım 60 TL ye geldı.
kızlar çizelgemle birlikte geldim bende mide yanması ve bulantısı benideçok yoruyorr ve söylenenin aksine sabahları değilde akşamları daha çok oluyor tam iştahla yemek yapmaya koyuluyorum yemek yaparken o koku da midemi bulandırıyor yatarak geçirmeye çalışıyorum çubuk kraker,grissini de bir yere kadar bu arada çok şanslısınız istediğiniz zaman doktora gidebiliyosunz benim bulunduğum yerde kan tahlili sonuçları bile 3 gün sonra belli oluyor doğru düzgün kadın doğum dr.u yok zaten ya ile gidicem ya da adanaya ayrıca gittiğim doktorların hiçbiri sizin kadar ayrıntılı bilgi vermediler kaç cm,kese nasıl... sadece sağlıklı deyip geçişitiriyolar ayrıntıya girdiğimde de bu kadar yormayın kafanızı herşey yolunda diyolar ilk doktorum idrar yollarm için antibiyotik vermişti ben kullanmak istemiyorum dediğimde de kullanma o zaman deyip geçiştirdi saatlerce bekletmişti ayrıca o kadar yani.bende mi bir sorun var yoksa doktorlarda mı anlamadım gitti...şimdi adanada yeni bir dr.arıyorum bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?