- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.341
Gunaydın kızlar...
Geldım ben ama kotuyum Allah kımseye hamıleyken hastalık yasatmasın. dun hastanede esımın kucagında gezdım. Grıp degılım kızlar bı enfeksıyondan dolayı ateslendım bebegıme bısey olacak dıe odum koptu.
Acılden grıs yaptık tansıyon kan ve ıdrar verdıkten sonra bızı kadın doguma ve enfeksıyon hastalıklarına sevk ettıler ama Allah bu hastanelerın cezasını versın dıcem olmucak muhtacız cunku. Bıze sıra almamızı soyledıler ama tıtrıyorum ve aglıyorum herkes salak gıbı bana bakıyor. Durdugum yerde duramıyorum belımın agrısından ama yok bole bır bel agrısı.
Enfeksıyon hastalıklarındakı doktor bu atesle dusuk yapabılırsın dedı. Halımı dusunebılıyormusunuz. Hungur hungur aglıyorum bırde gıttık kadın dogumdan sıra aldık. Her hasta neyın var dıe soruyor. Allah hamıle hamılenın halını anlıyor da orda hastalar sırasını verdı beklemedım Allah razı olsun. Hepsıne dua ettım Allah bebeklerınızı sıze bagıslasın dıe cunku ben hala bebegımden bı haberdım
Hatırlıyorsanız saglık ocagıda pazartesı gunu bana bebegının kalbı duyulmuyor demıstıde kabus gıbı bır geceden sonra hastaneye kosmustum doktor atıyor demıstı (ama ben duymamıstım) bu arada ıkılı teste aradan cıkmıstı.
Yarabbım nedır benım bebgımı kaybetme korkusundan cektıgım boyle...
Kadın dogumcu ultrasona gonderdı kagıdın tepesıne kocaman acıl yazdı ama bızı ultrasona hemen almadılar. Artık hasta hasta ordan oraya dolasmakta gucume gıtmeye basladı o yuzdende aglıyorum ama hungur hungur...
Neyse sonra gırdık radyolojı uzmanı doktoruda cagırdı. sorun yok dedıler bak cınsıyetıde bellı gordunmu dedıler. Esım kız ıstemesıne ragmen basladı aglamaya. kulakları kolları bacakları yerırnde ve hareketlıydı. aglamaktan konusamıyordum ama kendı kalbımı ısaret ettım anladılar. Sesı actılar gumbur gumbur bır ses odayı kapladı. Ilk kez duydum bebegımın kalbını artık bagıra bagıra basladım aglamaya hıcte utanmadım.
Bırde ıdrarda kultur testı verdık pazartesı sonucunu alıcaz. Eve geldık ama zerre ıyılesme yoktu. saatlerce ınledım bagırdım bel agrısından. ılaclarık ullandıkca daha ıyıyım kızlar.
NOLUR KENDINIZE IYIY BAKIN KIZLAR !!!
Gunde 6 saatte bır mınoset ve 1 tane antıbıyotık suprex 400 mg ıcıyorum. Bu antıbıyotıgı ıcen varmı acaba. B grubu antıbıyotıkmıs hamıleler ıcebılır dıorlar ama tedırgınım.
bogazım yırtıldı sanırım durmadan portakal yıyorum ama hiiiiiççççç faydası olmadı.
Meliscim ben o bahsettıgın turp olayını yıyemem yaa daha yutmadan cıkarırım heralde ama saol canım onerın ıcın.
cok yazmısım yahuuuuu...
Annecıkler cok bulantı. Halsızlık ve bAs donmem var o yuzden sızı yatakta cep telefonumdan takıp edebılıyorum. Telefondan yazmak zor oldugu ıcın herzaman. Aranızda olamıyorum
akıntı gibi geliyor tatlım idrarım da çok koyu
normalde ben günde neredeyse 5-6 lt su içerim
ilk defa böyle oluyor
şaşkınım
doktorumda çarşambaya kadar burda yok
inş. o zamana kadar bişi olmaz
yalvarırım olmasın
Yahu çok üzüldüm benÇok geçmiş olsun arkadaşım..
Bende bi gece sancıyla uyanmıştım. Acile gitmekten başka çaremiz yoktu. Yürüyemiyordum zaten.Önce Zeynep Kamil'e gittik. Bebeğime bişey oldu korkusuyla. salak bi doktor geldi. Önce alltan bakıcam dedi. Bebeğime bişey olmasından o kadar çok korkuyordumki sancı umrumda bile değildi. Eliyle muayene etti.Hayatımın en kötü anıydı. Rahim kapalı dedi. Doktor aklıma geldikçe midem bulanıyor. Ne kötü bir andı. Sonrada ultrasonla bakacağını söyledi. Ultrasona gittim. Stajer bi kız geldi. Oda alttan bakacağını söyledi. O çubuğu içime soktu bıraktı. Bi ayarlamalar yapmaya çalıştı. Sonra doktora seslendi seslendi doktor 10 dakika sonra teşrif etti. Stajer kıza ultrasına nasıl bakılır onu anlatmaya başladı. Acıdan ve bebeğime bişey oldu/olacak korkusundan can çekişmeye başladım. Sonra lütfedip "aaa bebeğin ölmemiş" dediler. Dedim bu elle muayene bu kadar ultrason bebeğe zarar vermezmi? Biz psikopatız senin bebeğine zarar vermeye çalışıyoruz diye bi karşılık aldım. Normal şartlarda öyle konuşmalarına asla izin vermezdim ama nasıl sancım vardıysa artık..Sonra Haydarpaşa Numuneye sevk ettiler. Orda diğer hastalarda doktorlarda hemşirelerde çok yardımcı oldular.Meğerse böbreklerimden kum döküyormuşum.Ömrümden ömür gidivermişti.
Çok iyi anladım seni Sevkancım bu yüzden. Dikkat et kendine. Magnezyum rahatlatıyormuş rahmi kasılma falan olursa sancından dolayı. Doktora sorabilirsin.Çok çok geçmiş olsun canım.
Yapabileceğim bişey olursa yaz lütfen.
Kızlar bılgısayarım acık ama yazamıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi tesekkur ederım...
Pembe akıntısı olan arkadasım, bendede olmustu 2. ayımda doktor fitil verdı 3 aten bırer gece arayla kulllandım. Iltıhab ılactan daha fala zarar verebılır o yuzzde ben fıtılı kullanmıstım.
Gecmıs olsun sanada...
Kızlar bılgısayarım acık ama yazamıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi tesekkur ederım...
Pembe akıntısı olan arkadasım, bendede olmustu 2. ayımda doktor fitil verdı 3 aten bırer gece arayla kulllandım. Iltıhab ılactan daha fala zarar verebılır o yuzzde ben fıtılı kullanmıstım.
Gecmıs olsun sanada...
Arzucum ve Sevkancım çok geçmiş olsun size canlarım kıyamam umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz
Benimde moralim çok bozukkkkk:18:
bgün guatr tahlili yapılırken sedimantasyon tahlilide bakıldı geçen yüksekti diye şimdi daha yüksek çıkmış dr.uma ulaşamadım toplantıdaymış sedimantasyon yükselebilir diyor internet ama seviyesi yazılmamış umarım normaldir çünkü normal insanlarda sedimantayon yüksekliği iyiye işaret değil biliyorummmmmm...:2:
Gebelerde ise gebeliğin dördüncü ayından itibaren yükselmeye başlar ve doğumdan sonraki 3-8 hafta yüksek kalır.Birçok hasta sedimentasyon testi yüksek çıkınca hemen paniğe kapılmakta ve ciddi bir hastalığa yakalanmış olmasından şüphe duymaktadır.Oysa sedimentasyon testinin yüksekliği asla tek başına bir hastalık tanısı koydurmaz.
Arkadaşım genelde grip olduğumuzda sedimantasyonumuz yüksek çıkar. İçini sıkma bak birde netten bilgi.Soğuk algınlığıda yükseltebilir yani.İçini rahat tut.
ya çok sağolasın içimi rahatlattın grip falan da değilim ya o yüzden çok tedirgin oldum ama yüksekliği normalmiş demekki
Annelik bizi ne kadar panik yaptı değil mi? İkinci bebeği olanlar elbette biraz daha şanslı ama ilk bebeği olan mesela benim gibi acaip pimpirikliBen bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra başlarında ay nefes aldımı ay kustumu ay altını pisledimi ay kanı acıktımı ay biyeri acıdımı diye düşünürken gülümsüyorum hep Eskidende hep kanama olurmuş kadınlarda yada hastalanırlarmış ama ya tarlaya bağa bahçeye giderlermiş yada evde hizmet ederlermiş Kayınvalidem dese bozulurum elbet ama Annem dediğinde halime bende gülüyorum.
Bak bu sabahtan beride pek hapşırır oldum. Demiştim hapşırırken bile yatar pozisyona geçiyorum. Bebeğim sarsılmasın diye
Bebeklerimiz şanslımı şanssızmı çözemedim
vallahi öyle eskiden ultrason mu varmış her ay doktora gitmek yokmuş öyle tahliller falanda yapılıp durulmazmış ah annelerimiz ah..
ben öksürürken bile sancı giriyor korkuyorum manyak olup çıktım ben yani...
Aynı durumdayız :) Olsun yahu bugünlerinde tadı başka. Sonra hatırlayıp hatırlayıp güleceğiz ki biçok şeyde aklımıza gelmeyecek. Ben bu yüzden blog tutacağım. Unutmayayım diye ama önce şu 2li testi atlatayım. Her ay yeni bi korku pfff. Geçsede bitse
Kızlar nereye gıttınız yahuu... kımsecıkler yok... Mıs gıbı topigimiz varken baska topigemı takılmaya basladınız...
Yada hafta sonu eslerınızle mı ılgılenıyorsunuz. Benım esım nobetcı bu hafta sonu
Şanssız bi haftasonu olmuş canım sizin için. Hem sen hastaydın hemde eşin değilmi?
Tekrardan çok çok geçmiş olsun. Nasıl daha iyi oldunmu bari?
Evet canım kotu bır hafta sonu oldu. Esım ıyı oldugunu soyluyor benım sesım bazen hıc cıkmıyor bazende travestı gıbı olsada cıkıyor. bırde evde yalnızım ya konusmaya konusmaya kısılıyor ıyıce heralde. Bogazım acıyor bırde kulaklarımın ıcı halsızlık var bu yuzden yemek yapamıyorum baska da bır derdım yok cok sukur. Ama forumda kımsenın olmaması canımı cok sıkıyor kımseyle sohbet edemıyorum.
Canım vallahi nasıl bi mikropmuş bu mahvetti seni. İnşallah geçecek bu zor günler biran önce ayağa kalkcaksın sende. Ama işte arada bir böyle bi yokluyo demekki bişeyler. Hani bardak falan kırınca nazar çıktı deriz ya senin durumada öyle diyelim. Nazar çıktı. Bidahada değmesin nazar mazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?