2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Kızlar dun gece gec saatlere kadar bekledım sızı ama gelen gıden olmadı bugun cıkıyorum nasılsa gelmıyceksınız dıe bosuna radyasyondan etkılenmeyeyım barı. Bu gece erken yatıcam. Opuyorum hepınızı umarım ıyı bır hafta sonu gecırıyorsunuzdur.

Canım geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yok Bir de sanki tahminimizce bir pipi vardı ordaAma eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimiziDev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
Sende kendine dikkat et canım.İyileş çabuk

kızlar meraba forumda kımsecıkler yok bende 1 kac gundur foruma gırmıyorum epey bırıkmıs dün doktoruma gıttım bebegım son adet tarıhıne gore 8+2 ultrasona gore 7+3 kalp atısını ve bebegımızı gorduk tek korkum buydu ve sonunda o mınıcık fasulyemı gormeyı nasıp ettı RABBİM babasınla ıkımız basladık aglamaya cok guzel bır andı ya anlatamam ALLAH herkese bebegını saglıklı sıhhalı kucagına almayı nasip etsin.....

Gozun aydın canım bu duyguyu yasamayan asla ne demek ıstedıgını anlayamaz... Amın canım ınsallah

Kızlar hamıleler ıcın bugun ne gıydın cek gorelım topigi var ya mutlaka gormussunuzdur. Bugun ıtıbarı ıle oraya basladım. Sızıde beklerım. Hastalıgı atmanın en ıyı yolunun yataktan cıkıp pijamalardan kurtulmak oldugunu dusundum. Hem vefalı komsum gelecegını soylemıstı yatakta karsılamayayım dedım ınsanların ıcını karartmayayım dımı

maşallah Süheylacım nazar değmesin bebişine

ne güzel haberler çok sevindim darısı başımaaaa
birde kameraya nasıl çektiniz?

Devlet hastanesınde esımı ultrason odasına bıle almıyorlar neden boyle bır sacmalık yapıyorlarsa sadece gecen sefer yuruyemedıgım ıcın almıslardı. Askerı hastaneye gıttıgımızde bende alıcam kameraya. Eltım de oglunu kameraya almıs ne guzel bır hatıra keske annelerımızında oyle bır ımkanı olsaydı dımı. Kendımızı ızlerdık

Canım benım hayırlı olsun. Benım ıkılı test sorunsuz cıktı ama ense kalınlıgı kac dıe hıc bakmadım. Sonuclar suan esımde o da malum nobetcı eve gelınce bakayım bı. Dıyorlar kı bu haftalarda plasenta gelıstıgı ıcın gordugumuz gobek kordonu olabılırmıs ama bız doktora ıkı kez gıttık artık %100 yanı oglumuz olacak.

Esım bıraz daha alıstı sankı bebegımız olacagına dun gece ılk kez telefonda oglumuzu benım yerımede oksa dedı. Caktırmadım ama telefonu kapatınca aglamaya basladım ne guzel seyler yasıyoruz kızlar boyle. Aman hıcbırımıze nazar degmesın Hamıle kıyafetı gıymeye basladıgımızda bıraz daha alısacaklar sanırım.

maşallah Süheylacım nazar değmesin bebişine

ne güzel haberler çok sevindim darısı başımaaaa
birde kameraya nasıl çektiniz?
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...

hadi hayırlısı canıımmm

yarın dr gidiyoruz dualrınızı eksik etmeyin inş. kalp atışlarını duyarız
inş. bir sorunumuz yoktur
hafif lekelenme yaşadık
umarım geçici bişeydir

inş. allah güzel haberlerle dönmeyi nasip eder çok korkuyorum ççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:

Canım hıc korkma ınan doktorun herseyın yolunda oldugunu soyleyecek. Bu tur lekelenmeler cogumuzda oldu ama sorun yasamadık dımı

bende bi sorun olmayacağını düşünüyorum cnm.bi yazı okumuştum.vücut kurulu bir saat gibiymiş.bazı bayanlar hamileyken adet olacakmış gibi ağrı çekebiliyormuş hatta kan bile gelebiliyormuş zaten bi sorun olsaydı doktorun söylerdi.olmayacak bişey allahın iznyle sen içini ferah tut.

süheyla_45 kullanıcısından alıntı
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...

Birde Süheyla_45 hangi doktora gidiyorsun çok merak ettim. Ne güzel albüm yapması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…