- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.381
Onumuzdekı hafta ıkılı teste gıdecek olan arkadaslar var. Heyecanla beklıyorum haberlerınızı. Umarım cınsıyetlerıde ogrenırsınız. Sanırım oglusu olacak olanlar ogrenır ama kızı olacak olanlar bıraz daha beklıyecekler. Bakalım oglusuma nasıl kardesler gelecek.
Su hafta sonunu bı atlatsak hayırlısıyla...
kızlar meraba forumda kımsecıkler yok bende 1 kac gundur foruma gırmıyorum epey bırıkmıs dün doktoruma gıttım bebegım son adet tarıhıne gore 8+2 ultrasona gore 7+3 kalp atısını ve bebegımızı gorduk tek korkum buydu ve sonunda o mınıcık fasulyemı gormeyı nasıp ettı RABBİM babasınla ıkımız basladık aglamaya cok guzel bır andı ya anlatamam ALLAH herkese bebegını saglıklı sıhhalı kucagına almayı nasip etsin.....
kızlar meraba forumda kımsecıkler yok bende 1 kac gundur foruma gırmıyorum epey bırıkmıs dün doktoruma gıttım bebegım son adet tarıhıne gore 8+2 ultrasona gore 7+3 kalp atısını ve bebegımızı gorduk tek korkum buydu ve sonunda o mınıcık fasulyemı gormeyı nasıp ettı RABBİM babasınla ıkımız basladık aglamaya cok guzel bır andı ya anlatamam ALLAH herkese bebegını saglıklı sıhhalı kucagına almayı nasip etsin.....
Canım geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
Sende kendine dikkat et canım.İyileş çabuk
Canım geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
Sende kendine dikkat et canım.İyileş çabuk
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...maşallah Süheylacım nazar değmesin bebişine
ne güzel haberler çok sevindim darısı başımaaaa
birde kameraya nasıl çektiniz?
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...
yarın dr gidiyoruz dualrınızı eksik etmeyin inş. kalp atışlarını duyarız
inş. bir sorunumuz yoktur
hafif lekelenme yaşadık
umarım geçici bişeydir
hiç moralini bozma canım hayırlısıyla güzel haberlerini ver bizee
inş. allah güzel haberlerle dönmeyi nasip eder çok korkuyorum ççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:
Canım hıc korkma ınan doktorun herseyın yolunda oldugunu soyleyecek. Bu tur lekelenmeler cogumuzda oldu ama sorun yasamadık dımı
selam kizlar hepinize saglikli hamilelik diliyorum, bizimde 8 haftamiz bitmek üzere,yalniz carsambadan beri lahverengi akintim var sadece sildigimde tuvalet kagodina geliyo,dr bakti herhangi bisey göremedi,kalp atislari falan iyiydi,akintinin geldigi günler adet gününe denk geliyodu acaba ondanmi olduki,pazartesi randevum var ,insallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?