2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

selam gebişler ben de 6+4 hamileyim bugün kontrole gittik bebişimin kalp atışlarını duyduk ama doktor 89 çıkınca biraz düşük bir değer olduğunu söyledi sizce bir anormallik varmıdır. doktorun dediğine göre 100 civarı olmamlıymış en az ......

slm kızlarrr.rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn.

2.5yıllık evliyim bebek hasretiyle yanan bi anne adayıyım.

size bişi sorucaktım.ben bir çok tanıdığımdan hamile kaldımı hissetiğini duydum.kuzenim içimde bi kıpırtı oldu.gebe kaldım günü bildim dedi.bi arkadaşım ve ablam hamile kaldığım gün eşimin spermleri hiç dışarı çıkmadı hepsi içine gitti.kup kuru kalktım dedi.sizdede böle şeyler oldumu

Canım benım ole spermler dısarı cıkmadı falan dedıgım yada bugun hamıle kaldım dedıgım bırgun olmadı ama adet tarıhım gelmeden o ay adet olmayacagımı hıssettım kesın %100 hamıleyım adet olmuycam dedım. olmadım ama bızım ılk denememızdı belkıde psıkoljık olarak boyle hıssettım. Rabbım sanada yasatsın ınsallah

Canım ben cok anlamam degerlerden ama kendımınkını yazayım sana. 5 haftalıkken ogrenmıstım ben 3686,6 cıkmıstı. Ama herkesın degerı aynı olacak dıe bırsey yok kı. Belkı gec dollenme olmustur doktorda sata gore hesap yaptıgı ıcın 6 haftalık cıkıorsundur ama normalde belkı 6 haftalık hamıle degılsındır. o yuzden kafana takma. 5 ın uzerınde ıse hamılesındır.
Guzel seyler dusun...

ben tam yazamadım da bahsettiğim 89 kalp atım hızı hcg değeri değil
doktor kalbi biraz yavaş atıyor dedi
bebeğinin kalp atım hızı değerleri 100 ün altında olan var mı acaba

ben tam yazamadım da bahsettiğim 89 kalp atım hızı hcg değeri değil
doktor kalbi biraz yavaş atıyor dedi
bebeğinin kalp atım hızı değerleri 100 ün altında olan var mı acaba

Hmm onu hıc bılmıyorum canım benım bebgımınkı ne kadar atıo kı acaba :44: canım bu kadarayrıntı bılmek te ıyı degıl be. Duzelır o sıkma sen canını. Pazartesı benım bebegımın kalp atısı duylmadı salı gunu atıyor dendı carsamba gunu atesten yanıyordum dusuk tehlıkesı var dedıler bugun cumartesı kendımı daha ıyı hıssedıyorum Allahın ıznıyle bebegıme hıc bısey olmucak. Moralını yuksek tut.

selam kizlar hepinize saglikli hamilelik diliyorum, bizimde 8 haftamiz bitmek üzere,yalniz carsambadan beri lahverengi akintim var sadece sildigimde tuvalet kagodina geliyo,dr bakti herhangi bisey göremedi,kalp atislari falan iyiydi,akintinin geldigi günler adet gününe denk geliyodu acaba ondanmi olduki,pazartesi randevum var ,insallah bir sorun yoktur

Yoktur bır sorun canım merak etme sonucta doktoruna gorunmussun. ıcın rahat degılse doktoruna guvenmıyorsan baska bır doktora daha gıt ıstersen ama guvenıyorsan ıcıne kusku dusurme hic bosuna

Yoktur bır sorun canım merak etme sonucta doktoruna gorunmussun. ıcın rahat degılse doktoruna guvenmıyorsan baska bır doktora daha gıt ıstersen ama guvenıyorsan ıcıne kusku dusurme hic bosuna

yo dr güveniyorum.oglumdada ayni dr gitmistim,benim oglumdan sonra 3 düsügüm var,beni korkutan bu,yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum,gerci problemim belli,hamileliklerimde prpgesteron hormonum yeterli gelmiyomus o yüzden düsük olmus,bunu ancak 3düsükten sonra ögrendim,o yüzden progesteron fitil kullaniyorum destek amacli,insallah bir sorun yoktur,iyi seyler düsünmeye calisiyorum iyi olsun her sey

Onumuzdekı hafta ıkılı teste gıdecek olan arkadaslar var. Heyecanla beklıyorum haberlerınızı. Umarım cınsıyetlerıde ogrenırsınız. Sanırım oglusu olacak olanlar ogrenır ama kızı olacak olanlar bıraz daha beklıyecekler. Bakalım oglusuma nasıl kardesler gelecek.

Su hafta sonunu bı atlatsak hayırlısıyla...

evet evet ben iyiyim ama eşim çok hastalandı canım özellikle dün kötüydü 40 derece ateşle hastaneye gittik serum falan takıldı şimdi daha iyi.. ama ben de korkuyorum tabi bana da geçerse diye

Gecmiş olsun canım. Dıkkat et gecmesın sana da cok zor valla evde bırının saglam olması sart. Bız ıkımızde hastayız ama esım daha saglm davranmayı basarabılıyor. İse gıtmden bulasıkları yıkadı yıyeceklerımı hazırladı oyle gıttı. bıde hasta hasta nobet tutuyor canım benım.

evet sevkancım pazartesi 2 li teste gidiyorum bende*.hayırlısı 5bakalım*.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…