- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.361
günaydın arkadaşlar bede aranıza yeni katıldım
slm kızlarrr.rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn.
2.5yıllık evliyim bebek hasretiyle yanan bi anne adayıyım.
size bişi sorucaktım.ben bir çok tanıdığımdan hamile kaldımı hissetiğini duydum.kuzenim içimde bi kıpırtı oldu.gebe kaldım günü bildim dedi.bi arkadaşım ve ablam hamile kaldığım gün eşimin spermleri hiç dışarı çıkmadı hepsi içine gitti.kup kuru kalktım dedi.sizdede böle şeyler oldumu
günaydın arkadaşlar bede aranıza yeni katıldım
selam gebişler ben de 6+4 hamileyim bugün kontrole gittik bebişimin kalp atışlarını duyduk ama doktor 89 çıkınca biraz düşük bir değer olduğunu söyledi sizce bir anormallik varmıdır. doktorun dediğine göre 100 civarı olmamlıymış en az ......
ben tam yazamadım da bahsettiğim 89 kalp atım hızı hcg değeri değil
doktor kalbi biraz yavaş atıyor dedi
bebeğinin kalp atım hızı değerleri 100 ün altında olan var mı acaba
selam kizlar hepinize saglikli hamilelik diliyorum, bizimde 8 haftamiz bitmek üzere,yalniz carsambadan beri lahverengi akintim var sadece sildigimde tuvalet kagodina geliyo,dr bakti herhangi bisey göremedi,kalp atislari falan iyiydi,akintinin geldigi günler adet gününe denk geliyodu acaba ondanmi olduki,pazartesi randevum var ,insallah bir sorun yoktur
Yoktur bır sorun canım merak etme sonucta doktoruna gorunmussun. ıcın rahat degılse doktoruna guvenmıyorsan baska bır doktora daha gıt ıstersen ama guvenıyorsan ıcıne kusku dusurme hic bosuna
herkese merhaba..
2 gündür girmiyordum nete. sevkancım çok geçmiş olsun
yeni arkadaşlar hoşgeldinizz
evet evet ben iyiyimHayırdır canım neden gırmıyorsun nete bı sorun yoktur ınsallah saglıgın yerınde mı
evet evet ben iyiyimama eşim çok hastalandı canım özellikle dün kötüydü 40 derece ateşle hastaneye gittik serum falan takıldı şimdi daha iyi.. ama ben de korkuyorum tabi bana da geçerse diye
Onumuzdekı hafta ıkılı teste gıdecek olan arkadaslar var. Heyecanla beklıyorum haberlerınızı. Umarım cınsıyetlerıde ogrenırsınız. Sanırım oglusu olacak olanlar ogrenır ama kızı olacak olanlar bıraz daha beklıyecekler. Bakalım oglusuma nasıl kardesler gelecek.
Su hafta sonunu bı atlatsak hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?