- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.401
gunaydın kızlar bizde 9 haftlık oldu bebişim kızlarrrrr
süheyla_45 kullanıcısından alıntı
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...
Birde Süheyla_45 hangi doktora gidiyorsun çok merak ettim. Ne güzel albüm yapması :)
Kızlar günaydın haftasonunu geride bıraktık çokta hızlı geçti eşim yanıma geldi ve birlikte dr.a gittik çok şükür herşey yolunda 9-10 hafta arasında bebişimiz artık böyle nitelendiriyorum çünkü hesaplama olayları iyice karıştı bebiş büyümüş maşallah yalnız benim uterus(rahim)tersmiş doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi inşallah bende olmaz diye düşünüyorum ama yinede kafama takıldı bu konuda biligisiolan arkadaşlarımız varmı aceba?_
Kızlar günaydın haftasonunu geride bıraktık çokta hızlı geçti eşim yanıma geldi ve birlikte dr.a gittik çok şükür herşey yolunda 9-10 hafta arasında bebişimiz artık böyle nitelendiriyorum çünkü hesaplama olayları iyice karıştı bebiş büyümüş maşallah yalnız benim uterus(rahim)tersmiş doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi inşallah bende olmaz diye düşünüyorum ama yinede kafama takıldı bu konuda biligisiolan arkadaşlarımız varmı acaba?
canım benım hayırlı olsun. Benım ıkılı test sorunsuz cıktı ama ense kalınlıgı kac dıe hıc bakmadım. Sonuclar suan esımde o da malum nobetcı eve gelınce bakayım bı. Dıyorlar kı bu haftalarda plasenta gelıstıgı ıcın gordugumuz gobek kordonu olabılırmıs ama bız doktora ıkı kez gıttık artık %100 yanı oglumuz olacak.
Esım bıraz daha alıstı sankı bebegımız olacagına dun gece ılk kez telefonda oglumuzu benım yerımede oksa dedı. Caktırmadım ama telefonu kapatınca aglamaya basladım ne guzel seyler yasıyoruz kızlar boyle. Aman hıcbırımıze nazar degmesınHamıle kıyafetı gıymeye basladıgımızda bıraz daha alısacaklar sanırım.
insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...
ya kızlar benım aşırı derecede bel ağrım var ve sürekli masa başı durmak zorundayım...sizde nasıl bel ağrı durumları şişkinlikde var bende.nisan ayında 12 saatlık yolculuk yapmam gerekıyo .sizce bebeğe bır zararı olurmu ıyıce kafam karıştı?
9 haftalığız canım nisan ayında rabbım nasıp ederse 3.buçuk aylık olucaz inşallah
kizlar bizimde bugün dr kontrolümüz vardi,allaha sükür her sey yolunda kanamada durdu,zaten dr umda bir sorun olmadigini söyledi,her hafta kontrol edelim seni rahatlatmak icin dedi,bende cok iyi iyi olur dedim,kontrollerimiz iki haftadan her haftaya düstü,simdilik bu kadar insallah herkese sorunsuz saglikli hamilelik diliyorum
poti kanamanmı vardı senın neden oluyomuş peki?bu arada bebişin ne kadarlık?rabbım tum herkesın sağlıkla bebbeğini kucağına almayı nasıp etsın ınşallah
bizde 9 haftadayız canım amin inşallah bende çok korkuyorum sarı akıntılarım ve bel ağrılarım oluyo doktorum normal dedi.....nasıl beslenıyosun ben asla süt içemıyorum bdıe elevıt dıye vıtamın içince doktorum korkma bu karşılar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?