2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Benımde cok hosumagıttı bu album olayı ama benım doktorlar asla boyle bırsey yapmzlar artık ben her gıttgımde esım kameraya alacak albumumuzu kendımız yapıcaz napalım

Kızlar günaydın haftasonunu geride bıraktık çokta hızlı geçti eşim yanıma geldi ve birlikte dr.a gittik çok şükür herşey yolunda 9-10 hafta arasında bebişimiz artık böyle nitelendiriyorum çünkü hesaplama olayları iyice karıştı bebiş büyümüş maşallah yalnız benim uterus(rahim)tersmiş doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi inşallah bende olmaz diye düşünüyorum ama yinede kafama takıldı bu konuda biligisiolan arkadaşlarımız varmı aceba?_

Kızlar günaydın haftasonunu geride bıraktık çokta hızlı geçti eşim yanıma geldi ve birlikte dr.a gittik çok şükür herşey yolunda 9-10 hafta arasında bebişimiz artık böyle nitelendiriyorum çünkü hesaplama olayları iyice karıştı bebiş büyümüş maşallah yalnız benim uterus(rahim)tersmiş doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi inşallah bende olmaz diye düşünüyorum ama yinede kafama takıldı bu konuda biligisiolan arkadaşlarımız varmı acaba?

Canım dönecektir o eğer rahimle ilgili bi rahatsızlıktan bahsetmediyse doktor. Sen içini rahat tut. Ama dinlenmeyide unutma :) Bebişin sağlıcakla gelsin

merhaba kızlar bende 4 gün önce öğrendim hamile oldugumu 6 haftalık hamileyim ama doktorum düşük tehlikesi var dedi. rapor aldım dinlenmemi önerdi. ilaç kullanıyorum folik asit ve progestan. umarım düzelir. bundan 15 gün sonra kontrole gidecegim. umarım hepimi<in hamilelikleri hayırlısı ile sorunsuzca tamamlanır.

canım benimde rahim ters ilk gebelik için gittiğimde sölemişti doktor.genelde 12.haftada dönüyor ama dönmesede problem değil dedi doktor bana sadece adet zamanları ve ilişkiye girerken ağrı yapar demişti Allaha sükür bende ikiside yok ama rahim tersliği bi problem değil içini ferah tut

oleyyyy oğluş geliyor desene maşallah...

insallah canımmm doktorum cd yapacak bana ve fotograf albumu yapacakmıs oyle dedı bende cd den ızleyecegım bebegımın gelısımını ay cok heyecanlı olacak...

ya nasıl yaptırıyorsun cd olayını biz napcazzzz

ya kızlar benım aşırı derecede bel ağrım var ve sürekli masa başı durmak zorundayım...sizde nasıl bel ağrı durumları şişkinlikde var bende.nisan ayında 12 saatlık yolculuk yapmam gerekıyo .sizce bebeğe bır zararı olurmu ıyıce kafam karıştı?

kaç haftalıksın canım
ilk üç ay uzun yolculuk önermiyorlar ama dr.una danış istersen ne diyecek
benim bel değilde sırt ağrım var çok ayakta kaldığımda yada dikkatsiz oturduğum zaman artıyor ağrı
sandalyenin arkasına bel yastığı al satılıyor bel boşlukta kalıyordur yada sürekli oturduğun içinde olabilir bel ağrın..
Geçmiş olsun tatlım

kizlar bizimde bugün dr kontrolümüz vardi,allaha sükür her sey yolunda kanamada durdu,zaten dr umda bir sorun olmadigini söyledi,her hafta kontrol edelim seni rahatlatmak icin dedi,bende cok iyi iyi olur dedim,kontrollerimiz iki haftadan her haftaya düstü,simdilik bu kadar insallah herkese sorunsuz saglikli hamilelik diliyorum

evet tatlım ben herşeyıne razıyım yeterkı sağlıklı sıhattlı olsun bebişlerimiz allahımın ıznıyle.senın bebişin ne kadarllık canım?

poti kanamanmı vardı senın neden oluyomuş peki?bu arada bebişin ne kadarlık?rabbım tum herkesın sağlıkla bebbeğini kucağına almayı nasıp etsın ınşallah

poti kanamanmı vardı senın neden oluyomuş peki?bu arada bebişin ne kadarlık?rabbım tum herkesın sağlıkla bebbeğini kucağına almayı nasıp etsın ınşallah

insallah canim,rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birakmasin,üstüne görmüs olabilirsin dedi dr,kanamanin geldigi gün adet günüme denk geliyodu,ama benim 3 düsük olunca aklima ilk önce en kötüsü geliyor ,cok korktum dr muayene ederken kalbim yerinden cikicak gibiydi kalp atislarini görünce rahatladim,biz 9 uncu haftadayiz

bizde 9 haftadayız canım amin inşallah bende çok korkuyorum sarı akıntılarım ve bel ağrılarım oluyo doktorum normal dedi.....nasıl beslenıyosun ben asla süt içemıyorum bdıe elevıt dıye vıtamın içince doktorum korkma bu karşılar dedi.

ben her aksam yatarken bir bardak süt iciyorum,yada sütlac yapiyorum bir kase sütlac yiyorum,vitamin kullaniyorum gynvital,magnezyum aliyorum,onun disinda bol su icmeye calisiyorum,bel agrisi olmasi normal hamileliklerde benim mide bulantim 8. haftadan sonra kesildi,bazen sabah kalkinca bulaniyor,hemen muz yiyorum bastiriyo midemi,sende bulanti varmi

benımde mıde bulantım geçti kalmadı.süt içemediğime kafam takılıyo benımde onun yerıne her sabah ayran ıçıyorum yemeklerde yoğurt yıyorum 2 -3 kaşık fılannn her cumarteıs balık yıyorum 3 haftadır kırmızı et yıyemıyorum çunku aslında ne bulursam onu yıyorumm yanııı vıtamın ilacının içinde vıtamın mıneral ve folık asıt ıhtıyacını karşılıyomuş.magnezyumun eksıkse ılerkı dönemlerde senın bacak kasılmaların olabılır onun için kesnlıkle badem ye.ben çalıştığım için aradada bişe yıyemıyorum yasak malesef sadece portakal suyu ıçıyorum.acaba şu muzlu sütelrden fılanmı içsm?sen nerde yaşıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…