- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #3.421
benımde mıde bulantım geçti kalmadı.süt içemediğime kafam takılıyo benımde onun yerıne her sabah ayran ıçıyorum yemeklerde yoğurt yıyorum 2 -3 kaşık fılannn her cumarteıs balık yıyorum 3 haftadır kırmızı et yıyemıyorum çunku aslında ne bulursam onu yıyorumm yanııı vıtamın ilacının içinde vıtamın mıneral ve folık asıt ıhtıyacını karşılıyomuş.magnezyumun eksıkse ılerkı dönemlerde senın bacak kasılmaların olabılır onun için kesnlıkle badem ye.ben çalıştığım için aradada bişe yıyemıyorum yasak malesef sadece portakal suyu ıçıyorum.acaba şu muzlu sütelrden fılanmı içsm?sen nerde yaşıyosun canım?
evet poticim hemen tepki gelıyooooo malesef .akşamda azyıyosunn doyuyosun hemen uyklu hali oluyo yatıverıyo ınsan hemen..
teşekkürler handecim akşam dışında dinlenmeye fırsat bulamıyorum bebiş şimdiden çalışan anneniCanım dönecektir o eğer rahimle ilgili bi rahatsızlıktan bahsetmediyse doktor. Sen içini rahat tut. Ama dinlenmeyide unutma :) Bebişin sağlıcakla gelsin
inşallah canım evet adet dönemlerim çok sancılı geçerdi bununda etkisi olabilir tabi içimizde neler olup bitiyo bunlardan bihaberiz böyle vesilelerle öğreniyoruz buda solaklık gibi birşey sanırımcanım benimde rahim ters ilk gebelik için gittiğimde sölemişti doktor.genelde 12.haftada dönüyor ama dönmesede problem değil dedi doktor bana sadece adet zamanları ve ilişkiye girerken ağrı yapar demişti Allaha sükür bende ikiside yok ama rahim tersliği bi problem değil içini ferah tut
sonuna kadar calismayi düsünüyomusun
kızlar günaydın! MLSFB sevkandemirtas nerde? yazmamışalr dün fln da.. iyi misiniz kızlar?
benim kusmalar arttı biraz. her gün muhakkak oluyor artık ve en az bir kere. bazen 2 kere... 10. haftada iyice artarmış zaten. 12. haftada da biter umarım. artık kusmaktan bıktım. bugün tam 9 haftalık olduk.
kızlar günaydın! MLSFB sevkandemirtas nerde? yazmamışalr dün fln da.. iyi misiniz kızlar?
benim kusmalar arttı biraz. her gün muhakkak oluyor artık ve en az bir kere. bazen 2 kere... 10. haftada iyice artarmış zaten. 12. haftada da biter umarım. artık kusmaktan bıktım. bugün tam 9 haftalık olduk.
kızlar bizim grup 2011 Eylül annelerinde sizde gelin.....
evet sezencim baktımda hep ordasınız ama ben eylül değilde ekim annesi olacam.burayıda terk etmeyelim.bende ekim annelerindeyim ama burayıda takip ediyorum.
aslında bende ağustos annesi olucam bu gidişle :)
bende takip ediyorum burayı yazı yazıyorum ama genelde diğerindeyim canım
bu arada 2li teste gittim bugün temiz çıktı ense ölçümü kanıda ayın 5 inde alıcam inşallah oda iyi çıkcak..
bu arada dr. büyük ihtimalle bebeğiniz KIZ dediiiiii
hadi gözün aydınnnnmaaşşallah diyelim hep böyle devam eder inş
ne kadar güzel cinsiyette belli olmuş .darısı bizlere inş.
hadi gözün aydınnnnmaaşşallah diyelim hep böyle devam eder inş
ne kadar güzel cinsiyette belli olmuş .darısı bizlere inş.
aslında bende ağustos annesi olucam bu gidişle :)
bende takip ediyorum burayı yazı yazıyorum ama genelde diğerindeyim canım
bu arada 2li teste gittim bugün temiz çıktı ense ölçümü kanıda ayın 5 inde alıcam inşallah oda iyi çıkcak..
bu arada dr. büyük ihtimalle bebeğiniz KIZ dediiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?