2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben yurtdisinda yasiyorum canim.ayran ve yogurt da kalsiyum ihtiyacini larsiliyo canim dert etme.evde kendine atistirmalik biseylet hazirlasan meyve dilimleri falan kizarlarmi is yerinde

Canım dönecektir o eğer rahimle ilgili bi rahatsızlıktan bahsetmediyse doktor. Sen içini rahat tut. Ama dinlenmeyide unutma :) Bebişin sağlıcakla gelsin
teşekkürler handecim akşam dışında dinlenmeye fırsat bulamıyorum bebiş şimdiden çalışan anneni
n şartlarına hazırlanıyo galibainşallah bi sorun olmaz bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur tabi

inşallah canım evet adet dönemlerim çok sancılı geçerdi bununda etkisi olabilir tabi içimizde neler olup bitiyo bunlardan bihaberiz böyle vesilelerle öğreniyoruz buda solaklık gibi birşey sanırımbu arada bende solaklık ta var bütün terslikler mevcut galibabebiş sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar genelde ilk 3 ayda kilo veriliyor ama ben 2.5 kilo almışım midemde sürekli bulantı var ama bu iştahıma engel olmuyor çok ideal bi kiloyla başladığımı söyledi dr.kilom 54 boyum 1.70 ve genelde hep bu kilodaydım şu anda bile kendimi yarım bir dünya gibi hissediyorum bu gidişle çok kilo alırsın diyorlar sizdede böyle bir durum varmı

merhaba hanımlar nasılsınız?
ben 44.3le hamile kaldım şuan 40.8im
8. haftadayım
ve kilo vermeye devm edyrm 3. ayın sonuna kadar devm eder dediler
boyumda 163, 40'ın altına düşerim diye cok korkuyorum
bana dua edin lütfen

beni bu kadar duygusallaştıran hamilelikmidir yoksa benmi hamileliği abartıyorum ama sonuç olarak çok duygusallaştım ve sanırım bir saattir ağlıyorum bebişimde üzülüyormu acaba :

kızlar günaydın! MLSFB sevkandemirtas nerde? yazmamışalr dün fln da.. iyi misiniz kızlar?
benim kusmalar arttı biraz. her gün muhakkak oluyor artık ve en az bir kere. bazen 2 kere... 10. haftada iyice artarmış zaten. 12. haftada da biter umarım. artık kusmaktan bıktım. bugün tam 9 haftalık olduk.

günaydın dolly sanırım aynı dönemlerdeyiz gerçi adet tarihime göre 10 haftalık ultrasona göre 9 küsür bende de bulantı çok arttı azalmasını beklerken gitgitde artıyormu ne diye düşündüm hatta ya birde acaba dinlenme pozisyonunda bebeği hissetmek mümkünmü kızlar gaz olabilir deniyor ama insan kendi vücudunu bilmezmi gaz olmadığından o kadar eminim ki içimde balık gibi birşey yüzdü sanki dolaştı dolaştı durdu çok şükür o duyguyu hissetmek çok güzel içimde hareket ettiğini okumuştum fakat hisetmemem gerekiyomuş öyle deniyo ama bence kişiden kişiye değişebilir bu durum....

benım mıde bulantılarım hiç kalmadı enrdeyse arkadaşlar....sadece bel ağrısı var okadar iştahım açıldı bizde 9 haftalığız 75 kıloyum ayrıca çok fazla kılo almamma lazımmm(((((

kızlar bizim grup 2011 Eylül annelerinde sizde gelin.....

evet sezencim baktımda hep ordasınız ama ben eylül değilde ekim annesi olacam.burayıda terk etmeyelim.bende ekim annelerindeyim ama burayıda takip ediyorum.

aslında bende ağustos annesi olucam bu gidişle :)
bende takip ediyorum burayı yazı yazıyorum ama genelde diğerindeyim canım
bu arada 2li teste gittim bugün temiz çıktı ense ölçümü kanıda ayın 5 inde alıcam inşallah oda iyi çıkcak..
bu arada dr. büyük ihtimalle bebeğiniz KIZ dediiiiii

hadi gözün aydınnnnmaaşşallah diyelim hep böyle devam eder inş
ne kadar güzel cinsiyette belli olmuş .darısı bizlere inş.

tebrik ederim maşallah ben de ekim annesi olucam sanırım ama eylül aNNElerine bakayım madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…