- Konu Sahibi mehtap8080
-
kızlar merhaba, çok şükür bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
hemen kan tahlili yaptırdım hcg 1697.15 tahminime göre 2 yada 3 haftalık hamileyim.
sizce bu değer nasıl???
tebriklerr ilaç kullabdınız mı hiççççççç canannnn...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnn inşallahhhhhh
Kafam çok karıştı kızlar bnm sat bir çoğunuz dan eski 27 kasım ama okuduklarım arasında en düşük bchg bnmki 7 ocak cuma 212 hadi geç döllenme diyelim buna e ama belirtide yok yani bulantı baş dönmesi iştah açıklığını kıstas alamıcam ben ztn iştahlıyımdır. kafayı sıyırıcam psikopata bağladım dış gebelik falanmı acaba dr da 17sinde gel keseyi ozmn görürürz dedi zmn geçmek bilmior ya
Bende pazartesi hamile oldumu ogrendim :)Allah'im kucagimiza saglik sihhatle almak nasip etsin hepimizin:)Eylul anneleri olacagiz insallah.....
kızlar 22 aylık bır kızım var ve dün test yaptım hamıleyım düşünmuyorduk aslında süpriz oldu dogurcakmısın dıye soranlara tabıkı dogurcam ALLAHIMIN İZNİYLE dıyorum bugunde doktora gıttım 4 haftalıkmıs 2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın tekrar gıtcem tüm bebek bekleyen anne adaylarının allah yar ve yardımcısı olsun allahım olmayanlarada bu guzel duyguyu nasip etsin amin
kızlar ya kafam çok karıştı,
şu an 5 hafa 5 günlük hamileyim 4 ocakta kan değerim 278,82 idi. sizce çokmu düşük kafayı yemek üzereyim. bazı arkadaşların değerleri çok yüksekte içime bir korku düştü şimdi ...
Bence hıc kafana takma bende kan degerımı cok kafama takmıstım kendı kendımıze moralımzı bozuyoruz. Hersey normal ve boyle devam edecek merak etme bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın.
Merhaba arkadaslar.Ben Azerbeycandan yaziyorum.Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim ha bu arada bu benim ikinci hamileliyim.Birinci cok daha rahat geciyordu bu cok kotu.6+2 haftalik hamileyim.Mide bulantisi, kazinti beni olduruyoor.
kızlar merhaba, çok şükür bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
hemen kan tahlili yaptırdım hcg 1697.15 tahminime göre 2 yada 3 haftalık hamileyim.
sizce bu değer nasıl???
Kızlar daha önce yazmıştım benim sat 9 aralık, aşılama zamanımda 23 aralık. Yani 4 hafta 6 günlük hamişim ve bugün beta-hcg değerim 1426 çıktı pazartesi tekrar gel dedi doktor. Sizce bu değer normalmi, ben doktorun ağzından laf alamadım yaa...
bence doktor çok normal söylemiş.geç döllendiğinden eminsin zaten.beta hcg 212 çıkmış2 ye katlanmasını beklemiş 13 ocakta3392 olması gerekir ortalama olarak.beta hcg 1500 de vajinadan kese gözüküyormuş.kan değerlerin yükselsin diye keseden dolayı bu kadar gün vermiş.benim doktorumda telefonda bana öyle söylemişti bende senin gibi bekledim.merak etme bir şey yoktur.içini rahat tut
ya kızlar kafam karıştı
ya bende bi sorun var yada benim anlamamda bi sorun var
6 ocakta kan testi yaptırdım değerlerim 94 çıktı ertesi gün doktora gittim direk bebişimi gördüm bu nasıl oluyo
değerleri yüksek olanlar hala görememişlerr
hiç kafam basmadı bu değer işine
kızlar 22 aylık bır kızım var ve dün test yaptım hamıleyım düşünmuyorduk aslında süpriz oldu dogurcakmısın dıye soranlara tabıkı dogurcam ALLAHIMIN İZNİYLE dıyorum bugunde doktora gıttım 4 haftalıkmıs 2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın tekrar gıtcem tüm bebek bekleyen anne adaylarının allah yar ve yardımcısı olsun allahım olmayanlarada bu guzel duyguyu nasip etsin amin
kızlar ya kafam çok karıştı,
şu an 5 hafa 5 günlük hamileyim 4 ocakta kan değerim 278,82 idi. sizce çokmu düşük kafayı yemek üzereyim. bazı arkadaşların değerleri çok yüksekte içime bir korku düştü şimdi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?