2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar merhaba, çok şükür bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
hemen kan tahlili yaptırdım hcg 1697.15 tahminime göre 2 yada 3 haftalık hamileyim.
sizce bu değer nasıl???

tebriklerr ilaç kullabdınız mı hiççççççç canannnn...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnn inşallahhhhhh

Bende pazartesi hamile oldumu ogrendim :)Allah'im kucagimiza saglik sihhatle almak nasip etsin hepimizin:)Eylul anneleri olacagiz insallah.....

bence doktor çok normal söylemiş.geç döllendiğinden eminsin zaten.beta hcg 212 çıkmış2 ye katlanmasını beklemiş 13 ocakta3392 olması gerekir ortalama olarak.beta hcg 1500 de vajinadan kese gözüküyormuş.kan değerlerin yükselsin diye keseden dolayı bu kadar gün vermiş.benim doktorumda telefonda bana öyle söylemişti bende senin gibi bekledim.merak etme bir şey yoktur.içini rahat tut

ya kızlar kafam karıştı
ya bende bi sorun var yada benim anlamamda bi sorun var
6 ocakta kan testi yaptırdım değerlerim 94 çıktı ertesi gün doktora gittim direk bebişimi gördüm bu nasıl oluyo
değerleri yüksek olanlar hala görememişlerr
hiç kafam basmadı bu değer işine

kızlar 22 aylık bır kızım var ve dün test yaptım hamıleyım düşünmuyorduk aslında süpriz oldu dogurcakmısın dıye soranlara tabıkı dogurcam ALLAHIMIN İZNİYLE dıyorum bugunde doktora gıttım 4 haftalıkmıs 2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın tekrar gıtcem tüm bebek bekleyen anne adaylarının allah yar ve yardımcısı olsun allahım olmayanlarada bu guzel duyguyu nasip etsin amin

Tebrik ederim canım ne guzel bebeklerının ıkısnı bırden buyuteceksın.

kızlar ya kafam çok karıştı,

şu an 5 hafa 5 günlük hamileyim 4 ocakta kan değerim 278,82 idi. sizce çokmu düşük kafayı yemek üzereyim. bazı arkadaşların değerleri çok yüksekte içime bir korku düştü şimdi ...

kasım hamişi olarak sizleri kutluyorum melekleriniz hayırlı olsun kızlar inş....
şimdi beta hcgyi konusursunuz 10. haftadan sonra 2 li testi ve sonrasında da cinsiyetleri bu döngü böyle devam eder... hiç aklınıza kötü şeyler getirip kendinizi yıpratmayın herşey olacağına varıyor hele ki dış gebeliğe çok takılmayın inş sağlıklı sıhhatli bebişleriniz olur....

Bence hıc kafana takma bende kan degerımı cok kafama takmıstım kendı kendımıze moralımzı bozuyoruz. Hersey normal ve boyle devam edecek merak etme bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın.

Merhaba arkadaslar.Ben Azerbeycandan yaziyorum.Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim ha bu arada bu benim ikinci hamileliyim.Birinci cok daha rahat geciyordu bu cok kotu.6+2 haftalik hamileyim.Mide bulantisi, kazinti beni olduruyoor.

aslında haklısın canım ama ne bilim insanın içne bi şüphe giriyor.
amin canım saol

Merhaba arkadaslar.Ben Azerbeycandan yaziyorum.Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim ha bu arada bu benim ikinci hamileliyim.Birinci cok daha rahat geciyordu bu cok kotu.6+2 haftalik hamileyim.Mide bulantisi, kazinti beni olduruyoor.

Benım ılk hamılelıgım 5+2 haftalıgım. Sadece kasık ve bel agrım var baska hıbırseyım yok umarım boyle devam eder. Migde bulantın ıcın yapabılecegın bırsey yokmu. Benım olmadıgı ıcın arastırmadım hıc ama mutlaka yapılacak bıseyler vardır burdada bu konuda cok yazan arkadaslar var.
Umarım saglıkla kucagına alırsın bebegını

kızlar merhaba, çok şükür bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
hemen kan tahlili yaptırdım hcg 1697.15 tahminime göre 2 yada 3 haftalık hamileyim.
sizce bu değer nasıl???

2 yada 3 mi imkansız cnm bu benim 53 ken dr 3 4 haftalık olabilir demişti senin 4ün üstünde olması lazım kesen bile gözükür tebrikler buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

normal cnmmm ama bir arkadaş aşılamada farklılık gösterebilir demişti. birde 1500ün üstünde kese gözükürmüş ucundan kaçırmışsın görmeyi

buarada

teşekkür ederimmmmm çok mutlu etti yazın ve hesaplaman beniiii hepimiz sağlıklı sıhhatli doğumlar gerçekleştirelim inşallahh

Nasıl yaa bir karışıklık olmasın 94 kese için imkansız bildiğim kadarı ile usg ye almaya değer görmüor bile drlar ama kese gözüktüyse tebrik ederimmmm demekki daha yüksekmişş

tebrik ederim büyükler der ya ard arda doğur ikisinin bezini bir yıkarsın diye o durum işte Allah tamamına erdirsinnnn

korkmaaaa bende aynı şekilde korkuordummmm herkesin bir olmuor demekki geç döllenme vs birçok nedeni oluyorrr sen bebeğine konsantre ol bnm gibi zehir etme kendine şu güzel zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…