2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

inş. bir problem yoktur cnm benim ya moralini bozma

inş. arakadaşım bir bilen varmı? acaba bu konu hakkında.
yarım imam imandan yarım doktor candan dedikleri gerçekten doğru.

walla canım ılk gebelıgımde benımde gelısımı cok gerıden gelıyor demıstı doktor hatta kalp atısıda yoktu daha sonra düşükle sonuclandı yoksa kürtaj olacaktım...

meryemcim bu işte bir tuhaflık var ebnde sata göre 10 haftayı bitirdim ama sadece8 haftalık hamileyim geç döllenmeymiş dr um biz satı 8 9 ay olmuş hiç dr a gitmemiş kadınlalra sorarız aşağı yukarı derz dedi ama şimdi usg de yazıor gelişimine göre ne kadrlık olduğu sen dua et bebeğin sana tutunsun olumlu düşünelim ptesi iyi haberlerini bekliorum cnmm

sitedeki doktora bu soruyu sordum.onun cevabı:sayın hasta evcil hayvanlardan kedi köpek ve çiğ et nedeniyle bulaşan toxoplazma hastalığına bağlı oluşabilecek sorunlar nedeniyle sakıncalıdır , elbette siz birkaç tane yemişsiniz ancak bu devamlı bu alışkanlıkları olanlar için risk grubudur . dikkat edin saygılar
böyle olunca azda olsa rahatladım ayrıca çevremde 9 ay boyunca yedik diyenlerde oldu.sanırım benim doktorum biraz garantici.ayrıca bu test sanırım gebelik başlangıcında yapılması gerekiyormuş.içimizi rahat tutalım.hiç bişi olmıcakk inşallah.

biz batmandayız burdaki hastane tahlili istanbula göndereceklerini söylediler.

bence de hiçbişi olmayacak içini ferah tgut demiştim sana
hem eğer hazır çiğköftelerden satın aldıysan içinde et yok denecek kadar az oluyor onların yanbi için daha da çok rahat etsin diye söylüyorum
yengem çiğ ete aşermişti ve yemişti hemde az uz da değildi ama hiçbişi olmadı çok şükür

arkadaşlar bende 2 gündür mide yanması,ve baş ağrısı var,ne yesem midem yanıyor.sizlerin böyle problemleri oluyor mu?

çok güzel tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..

amin amin tatlım şuan en çok ihtiyacım olan dua bu sanırım
tesbih çekip kuran okuyorum dünden beri
bebiş beni terketmesin diye
ilk hamlelikte yaşadığımı yaşamamak için
allah hepimizin bebişini kucağına almayı nasip etsin inş.

benimde sat günüme göre 9haftalığı geçtii.. ama ultrasona göre 5haftayı geçti..
valla benim midemde hafif yanma, göğüslerde hassasiyet, bulantım, üşümem var, bide çok halsiz oluyorum bazen.. ama tek korkum kusmalar inşallah o bölümü kolay atlatırım

kusmayı dert etme canım o hamileliğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş

inşallah canım inşallah sonuna kadar bebişin seninle olur.. kan verdi mi doktora ne zaman gitceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…