- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.261
arkadaşlar merhaba;
bugün başka bir doktora gittik dedi bir terslik var
kalp atışı yok.daha iyi anlamak için renkli doppler yapmamız lazım dedi.bizde yaptırmadık
en son 3 aralık 2010 da adet oldum bugün önceki doktorum 6 haftalık demişti kalp aktiviteleri var dedi
ama bugünkü doktor ise 3 aralığa göre 8 haftalık olması lazım ama oyle değil gelişmemiş dedi.kalpde atmıyor.moralimizi bozdu acaba geç gebelik olma ihtimali varmı?
ben eski doktoruma gidicem pzrtesi. bakalım o ne diyecek.
ama şuan bir lekelenme bir sıkıntım yok.
yardım edin.
inş. bir problem yoktur cnm benim ya moralini bozma
5+2 deyim bende de bulantı yok 15 gün önce filan vardı şimdi 3 gündür tık yok :2:
inş. arakadaşım bir bilen varmı? acaba bu konu hakkında.
yarım imam imandan yarım doktor candan dedikleri gerçekten doğru.
sitedeki doktora bu soruyu sordum.onun cevabı:sayın hasta evcil hayvanlardan kedi köpek ve çiğ et nedeniyle bulaşan toxoplazma hastalığına bağlı oluşabilecek sorunlar nedeniyle sakıncalıdır , elbette siz birkaç tane yemişsiniz ancak bu devamlı bu alışkanlıkları olanlar için risk grubudur . dikkat edin saygılarbaharr yaa böle diyip korkutma benide bende perşembe gecesi yedim hmd e baya bir porsiyon ama etlimi etsizmi çözemedik eşim hala soracak soramadı sen böle test yaptırınca tırstım ya allaha emanet olalımmm allah korumuş olsun
içinizi ferah tutun arkadaşlar
allaha emnate olsun bebişler
bende o testi yaptırmıştım aynı zamanda kedi köğek mikrobu varmı kanda diye yapılıyormuş
ama benim test sonucum 1 gün sonra çıktı neden 10 gün sonra çıkıyor seninki bahar
sitedeki doktora bu soruyu sordum.onun cevabı:sayın hasta evcil hayvanlardan kedi köpek ve çiğ et nedeniyle bulaşan toxoplazma hastalığına bağlı oluşabilecek sorunlar nedeniyle sakıncalıdır , elbette siz birkaç tane yemişsiniz ancak bu devamlı bu alışkanlıkları olanlar için risk grubudur . dikkat edin saygılar
böyle olunca azda olsa rahatladım ayrıca çevremde 9 ay boyunca yedik diyenlerde oldu.sanırım benim doktorum biraz garantici.ayrıca bu test sanırım gebelik başlangıcında yapılması gerekiyormuş.içimizi rahat tutalım.hiç bişi olmıcakk inşallah.
arkadaşlar bende 2 gündür mide yanması,ve baş ağrısı var,ne yesem midem yanıyor.sizlerin böyle problemleri oluyor mu?
bende henüz hiçbir belirti başlamadı çok hafif mide bulantısı dışında
senin kac haftalık canım
ben daha dün öğrendim hamile olduğumu ama internetten bakınca 5+2 diyor tatlım
çok güzel tebrik ederimallah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
benimde sat günüme göre 9haftalığı geçtii.. ama ultrasona göre 5haftayı geçti..
valla benim midemde hafif yanma, göğüslerde hassasiyet, bulantım, üşümem var, bide çok halsiz oluyorum bazen.. ama tek korkum kusmalar inşallah o bölümü kolay atlatırım
amin amin tatlım şuan en çok ihtiyacım olan dua bu sanırım
tesbih çekip kuran okuyorum dünden beri
bebiş beni terketmesin diye
ilk hamlelikte yaşadığımı yaşamamak için
allah hepimizin bebişini kucağına almayı nasip etsin inş.
inşallah canım inşallah sonuna kadar bebişin seninle olur.. kan verdi mi doktora ne zaman gitceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?