2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evet bende gördm yazıyı tesadüf eseri bende çok üzüldüm durumuna.sonra farkettim ki bende bi önceki gün çiğköfte yemiştim(yaklaşık 3 tane) endişelenmeye başladım. aldığımız yeri aradım ne yazık ki etliymiş içimi korku kapladı okuduğum yazılardan dolayı doktorumu aradım.toxoplazma testi yapalım dedi. yaptık ama ne yazıkki 10 gün sonra sonuç belli olucak18:

baharr yaa böle diyip korkutma benide bende perşembe gecesi yedim hmd e baya bir porsiyon ama etlimi etsizmi çözemedik eşim hala soracak soramadı sen böle test yaptırınca tırstım ya allaha emanet olalımmm allah korumuş olsun

içinizi ferah tutun arkadaşlar
allaha emnate olsun bebişler
bende o testi yaptırmıştım aynı zamanda kedi köğek mikrobu varmı kanda diye yapılıyormuş
ama benim test sonucum 1 gün sonra çıktı neden 10 gün sonra çıkıyor seninki bahar

vallahada yok tuzlada sadece devlet hastanesi ve tıp merkezleri var hastane yok özel yani sana tuzla devlet hastanesinin yolu gözüktü arzu sonuçta en iyii dr sana yakın olan dr

vallahada yok tuzlada sadece devlet hastanesi ve tıp merkezleri var hastane yok özel yani sana tuzla devlet hastanesinin yolu gözüktü arzu sonuçta en iyii dr sana yakın olan dr

evet bende onun için uğraşıyorum yakın bi yer olsun diye maşallah istanbuldaki otobüscülerin hız tutkusu var çukurlara gire çıka gidiyorlar o yüzden yakın olmasını istiyorum

been varım :))

arkadaşlar merhaba;

bugün başka bir doktora gittik dedi bir terslik var
kalp atışı yok.daha iyi anlamak için renkli doppler yapmamız lazım dedi.bizde yaptırmadık

en son 3 aralık 2010 da adet oldum bugün önceki doktorum 6 haftalık demişti kalp aktiviteleri var dedi

ama bugünkü doktor ise 3 aralığa göre 8 haftalık olması lazım ama oyle değil gelişmemiş dedi.kalpde atmıyor.moralimizi bozdu acaba geç gebelik olma ihtimali varmı?

ben eski doktoruma gidicem pzrtesi. bakalım o ne diyecek.

ama şuan bir lekelenme bir sıkıntım yok.

yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…