- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.241
sende ben gibi guurbettesin bende yalnızım eşimin aileside benim ailemde memlekette bizde tayin dolayısıyla uzakta tek başımaızaa eşin ne iş yapıyo
oyy odaa berbatmış yaaaaa ben susarımda bişide diyemem senin yerinde olsam hala çekior olurdum
kız ben sabah 9da işe geliyorum akşam 9da çıkıyoruz .apartmandada ben ,ev sahibim ve eltisi oturuyor hepsinin 2 şer çocuğu var.hatun bana merdivenleri hangi gün silmek istersin dedi bende gece 2 UYGUNMU DEDİM AMA KORKARSIN DEDİ :))ben merdiven falan silmemm dedim gebeyim ne merdiveni birini tutun dedim ihtiyacı olan varsa para kazansın hem dedim eşimde fena kızdı hamile kadın merdiven silermi die :)) kız haketmeseler yapmamda hak ediolar beeee :)))
aaaaa delilere bakk sakın yapmaa
aaaaa delilere bakk sakın yapmaa
kız hakediyorlar derken onlara iyi davranmamamı hak ediolar dedimm kız ben bebişimi yoldamı buldum silermiyim hiç merdiven ...:))
arçelik te çalışıyor
bende memur atamaları için tercih yaptım inş. gelir de gideriz biran önce
kız hakediyorlar derken onlara iyi davranmamamı hak ediolar dedimm kız ben bebişimi yoldamı buldum silermiyim hiç merdiven ...:))
he iyi o zaman dedim silcen herhalde evimizde iş yapmıyoz bide merdivenmi silcezz ayy ne düşüncesiz insanlar var yaaa
kızlar az önce forumda gezinirken bi sayfa dikkatimi çekti okudum ama okuduğuma pişman oldum çok üzüldüm yaa( bi arkadaşımızın başına çok üzücü bi olay gelmiş hamileliğin 3. ayında çiğ köfte yemiş ve çiğ köfteden kedi mikrobu kapmış bunu geç farketmişler bebeği almak için çok geç kalınmış doktor bebek sakat doğacak demiş ve kızcağız o kadar stres yapmış o kadar üzülmüşki kendine bakmamış bağışıklığı zayıflamış bunun üzerine lösemi olmuş şimdi bebeği doğmuş 3,5 aylık olmuş sağlıklıymış ama kendisi lösemi ( allah acil şifalar versin. kızlar lütfen dikkatli olalım çiğ köfte falan sakın yemeyin ben çok etkilendim bu olaydan
ay arzu geçmişe dönük konulara bakıorumda batmanda bile kadın doğum topici var tuzla yok
arzuuuu tuzlada özel hastane yokmu benmi bulamıorum
evet bende gördm yazıyı tesadüf eseri bende çok üzüldüm durumuna.sonra farkettim ki bende bi önceki gün çiğköfte yemiştim(yaklaşık 3 tane) endişelenmeye başladım. aldığımız yeri aradım ne yazık ki etliymiş içimi korku kapladı okuduğum yazılardan dolayı doktorumu aradım.toxoplazma testi yapalım dedi. yaptık ama ne yazıkki 10 gün sonra sonuç belli olucak18:
baharr yaa böle diyip korkutma benide bende perşembe gecesi yedim hmd e baya bir porsiyon ama etlimi etsizmi çözemedik eşim hala soracak soramadı sen böle test yaptırınca tırstım ya allaha emanet olalımmm allah korumuş olsun
vallahada yok tuzlada sadece devlet hastanesi ve tıp merkezleri var hastane yok özel yani sana tuzla devlet hastanesinin yolu gözüktü arzu sonuçta en iyii dr sana yakın olan dr
kızlar ben çıkıorum ben uyuyayım braz öptümmmmgelirim yine tahminen
Arkadaşlar içime su serptiniz.Allah hepinizden razı olsun.Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Birde benim hiç bulantım halsizliğim vs.yok.Hergün acaba bebeğim sağlıklı mı diye düşünmekten yoruldu.6.haftada bulantısı olmayan var mı kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?