- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.221
ben hayatımda hiç içmedim eşimde öle ama içen hamile arkadaşlarım var birinde görmüştüm çookk ince bişi içiordu bir paketi 2 sigaraya bedelmiş az az ondan içiordu ama marka bilmem onu bi denesene arzu
bende kendimi psikolojik olarak rahatsız hissetmemek için sigarayı yakıyorum
2 nefes çekip söndürüyorum
aklım sıra içmedim sayacam
aslında ben çok inattım bıracam dersem bırakırdım
ama caqnına yandığımın istanbulu beni yalnızlığın ortasına terk ederek bana en büyük kazığı attı
ulan şansada tuzla yaaa azcık daha merkezi biryerde olsan gelir giderdik destek olurdukkkk
ay kaç yıllık evliyim 1 allahın kulu ne hayırlı olsun ne bişiye gelmedi o tarihede 1 kişiyi çağırdım eşimin bir akrabası ama bunlar öle tiplerki hepsi birbirine haber vermiş şoka girmiştim eşimde ben sana demiştim dedi yani biz toplamda 5 kişi olacakken bu kdr kişi olmuştuk
kızlar benim bi ev sahibim var kadın girip çıkmaya bayılıyo komşulara.ben ilk taşındığımda (28 yaşında)hemen hemen aynı yaştayız ay bende sıkılıyodum yalnız dedi.2 tanede canavarı var ama gerçekten çok yaramazlar.bu bir iki derken hergün çocuklarıyla bana gelmeye başladı bende o ara evi yerleştiriyorum die işe gitmiyordum.çekmecelerime kadar bakmayı ihmal etmedi,hele canavarlar bütün çeyizimi düzenli olarak gün aşırı gelişlerinde kırdılar.artık tak etti bende gelmesin die kibarca benim ve eşimin çocuk sevmediğini çocuk sesine tahammül edemediğimizi ve bu yüzden çocuk yapmayacağımızı söyledik bir daha gelmedi.şimdi bebişi duymuş gene kapımı aşındırıyordu ki bebek istemiyordum oldu bikere naapalım dedik donuk bir ifadeyle iyice korktu bi,zden :))) ay ben hiç sevmem böylededikodu yapmaya gelen tipleri oda onlardandı ama artık sadece ev sahibimiz..
kızlar benim bi ev sahibim var kadın girip çıkmaya bayılıyo komşulara.ben ilk taşındığımda (28 yaşında)hemen hemen aynı yaştayız ay bende sıkılıyodum yalnız dedi.2 tanede canavarı var ama gerçekten çok yaramazlar.bu bir iki derken hergün çocuklarıyla bana gelmeye başladı bende o ara evi yerleştiriyorum die işe gitmiyordum.çekmecelerime kadar bakmayı ihmal etmedi,hele canavarlar bütün çeyizimi düzenli olarak gün aşırı gelişlerinde kırdılar.artık tak etti bende gelmesin die kibarca benim ve eşimin çocuk sevmediğini çocuk sesine tahammül edemediğimizi ve bu yüzden çocuk yapmayacağımızı söyledik bir daha gelmedi.şimdi bebişi duymuş gene kapımı aşındırıyordu ki bebek istemiyordum oldu bikere naapalım dedik donuk bir ifadeyle iyice korktu bi,zden :))) ay ben hiç sevmem böylededikodu yapmaya gelen tipleri oda onlardandı ama artık sadece ev sahibimiz..
vallahi ben dedikoduya gelen misafirlerimiz bile özledim
ben biraz yalnızlığı seven bi tipim aslında.sıkılırsam kulaklığı kulağıma geçirip dolaşırım çarşıda,alışveriş merk.giderim hiç bişey yapamazsam alırım bi bilet doğru sinemaya...
bende tam tersi illa insanlar olacak yanımda
anlatacam gülecem
konuşkan biriyim
bu bünyeye bu kadar yalnızlık fazla
bende tek takılamam yanımda insan isterim ilk evlendiğimde çok zorlandım tanımadığım yer tüm arkadaşlarım çalışıor şimdi briaz daha iyiyim ama 15 tatil herkes yokoldu :95:
oyy odaa berbatmış yaaaaa ben susarımda bişide diyemem senin yerinde olsam hala çekior olurdum
arzu daha bulmadınmıki dr forumdan baksana olmadı topic aç sor dr tavsiyeleriniz kısmına
oyy odaa berbatmış yaaaaa ben susarımda bişide diyemem senin yerinde olsam hala çekior olurdum
kız ben sabah 9da işe geliyorum akşam 9da çıkıyoruz .apartmandada ben ,ev sahibim ve eltisi oturuyor hepsinin 2 şer çocuğu var.hatun bana merdivenleri hangi gün silmek istersin dedi bende gece 2 UYGUNMU DEDİM AMA KORKARSIN DEDİ :))ben merdiven falan silmemm dedim gebeyim ne merdiveni birini tutun dedim ihtiyacı olan varsa para kazansın hem dedim eşimde fena kızdı hamile kadın merdiven silermi die :)) kız haketmeseler yapmamda hak ediolar beeee :)))
arzu nereye açtın kuzum sen bu konuyu bulamıorum
sende ben gibi guurbettesin bende yalnızım eşimin aileside benim ailemde memlekette bizde tayin dolayısıyla uzakta tek başımaızaa eşin ne iş yapıyodaha 3 ay olmadı evleneli hala alışamadım buraya burnumda tütüyor adana ve adanadaki herkes
kıslaarr kaynatmışınz yine bende daha yeni başımı kaldırdım vallaa :9
arzuuuuu bırak o sigarayııı bebeğini düşün ayy ben nasıl kola içiyodum ilk evlendiğimde sonra oğluma hamile kaldım canım su yerine kola istiyo dr sordum hergün bi bardak içebilirsin dedi bi sevinçle aldık kolayı geldik evee içeçem eşim bebeğin ultrason fotoğrafıyla kolayı yanyana koyduu al şimdi iç bakalım nasıl kıyacaksın dedii o oldu daha ağzıma kola süremiyom insan kıyamıyo yaa sende hemen sigaayı bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?