2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben hayatımda hiç içmedim eşimde öle ama içen hamile arkadaşlarım var birinde görmüştüm çookk ince bişi içiordu bir paketi 2 sigaraya bedelmiş az az ondan içiordu ama marka bilmem onu bi denesene arzu

bende kendimi psikolojik olarak rahatsız hissetmemek için sigarayı yakıyorum
2 nefes çekip söndürüyorum
aklım sıra içmedim sayacam
aslında ben çok inattım bıracam dersem bırakırdım
ama caqnına yandığımın istanbulu beni yalnızlığın ortasına terk ederek bana en büyük kazığı attı

ulan şansada tuzla yaaa azcık daha merkezi biryerde olsan gelir giderdik destek olurdukkkk

ulan şansada tuzla yaaa azcık daha merkezi biryerde olsan gelir giderdik destek olurdukkkk

hiç sorma ya cehennemin bir ucu burası
geçen hamilelikte kartalda bir doktora gtmek için 3 araç değiştiriyordum
üstelik kanamalı bir şekilde gittim
oda doktor da doktor olsa boğazını sıkıp atacaktım nerdeyse
bnu sefer daha yakında daha iyi bir doktor araştırıyorum

kızlar benim bi ev sahibim var kadın girip çıkmaya bayılıyo komşulara.ben ilk taşındığımda (28 yaşında)hemen hemen aynı yaştayız ay bende sıkılıyodum yalnız dedi.2 tanede canavarı var ama gerçekten çok yaramazlar.bu bir iki derken hergün çocuklarıyla bana gelmeye başladı bende o ara evi yerleştiriyorum die işe gitmiyordum.çekmecelerime kadar bakmayı ihmal etmedi,hele canavarlar bütün çeyizimi düzenli olarak gün aşırı gelişlerinde kırdılar.artık tak etti bende gelmesin die kibarca benim ve eşimin çocuk sevmediğini çocuk sesine tahammül edemediğimizi ve bu yüzden çocuk yapmayacağımızı söyledik bir daha gelmedi.şimdi bebişi duymuş gene kapımı aşındırıyordu ki bebek istemiyordum oldu bikere naapalım dedik donuk bir ifadeyle iyice korktu bi,zden :))) ay ben hiç sevmem böylededikodu yapmaya gelen tipleri oda onlardandı ama artık sadece ev sahibimiz..

vallahi ben dedikoduya gelen misafirlerimiz bile özledim

oyy odaa berbatmış yaaaaa ben susarımda bişide diyemem senin yerinde olsam hala çekior olurdum

arzu daha bulmadınmıki dr forumdan baksana olmadı topic aç sor dr tavsiyeleriniz kısmına

bende tam tersi illa insanlar olacak yanımda
anlatacam gülecem
konuşkan biriyim
bu bünyeye bu kadar yalnızlık fazla

arzu daha bulmadınmıki dr forumdan baksana olmadı topic aç sor dr tavsiyeleriniz kısmına[/QUOTE]

kuzum bilmiyorum ki o dediğini nasıl yapacam
daha dün üye oldum buraya da pek bi bilgim yok yalnız o yüzden

bende tam tersi illa insanlar olacak yanımda
anlatacam gülecem
konuşkan biriyim
bu bünyeye bu kadar yalnızlık fazla

bende tek takılamam yanımda insan isterim ilk evlendiğimde çok zorlandım tanımadığım yer tüm arkadaşlarım çalışıor şimdi briaz daha iyiyim ama 15 tatil herkes yokoldu :95:

arzucum bak gebelik bölümünde doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir bölüm var orda bak tuzlada hastane ve dr ara illa biri bişi aççmıştır bulamadıysan konu açmana yardım ederim

kıslaarr kaynatmışınz yine bende daha yeni başımı kaldırdım vallaa :9
arzuuuuu bırak o sigarayııı bebeğini düşün ayy ben nasıl kola içiyodum ilk evlendiğimde sonra oğluma hamile kaldım canım su yerine kola istiyo dr sordum hergün bi bardak içebilirsin dedi bi sevinçle aldık kolayı geldik evee içeçem eşim bebeğin ultrason fotoğrafıyla kolayı yanyana koyduu al şimdi iç bakalım nasıl kıyacaksın dedii o oldu daha ağzıma kola süremiyom insan kıyamıyo yaa sende hemen sigaayı bırak

bende günde bir bardak gazoz içiorum su midemi bulandırıor yada soda içiorum kola içemiorum çok tatlı gelior çok şükür çünkü bnmde ilk sorum kolaydı dr a ay pardon ilk sorum saç boyası ikinci sorum kolaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…