- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.281
hayır ttalım daha kan vermedim
doktora da hemen gitmekten korkuyorum
niye korkuyorsun hiç korkma.. bak ne güzel dualar ediyormussun iyi düşün ii olsun.. bence en azından sağlık ocağından bı kan ver bebeğinin ne kadar olduğunu az çok kestirirsin...
ben ilk test yaptığımda adetim 12gün gecikmişti kan değerim 52 çikti. değere göre bebek çok yeni 1 veya 1buçuk haftalık demişti.
ya burdan doktora gitmek o kadar zor ki
bide gurbetteyim bide hiçkimse3yi tanımıyorum hiçbir doktor hakkında bilgim yok
geçen hamilelikte 2 doktora gittim ikisi de hüsrandı
gidip gelmekteki rezillik de cabası
endişeni çok ii anlıyorum canım.. doktorlarada güvenemiyor insan hastanelerede...
istanbul tuzla :2:
istanbulun herşeyi rezillik haklısın.. yeni mi evlendin yoksa oraya yenii mi taşındınız
gerçekten tam bi faciaydı aslen ben adanalıyım
evlenince buraya geldim daha 3 ay bile olmadı adana da olsa
diz çöktürürdüm ama burda gurbette bişey yapamıyorsun ki
yeni evlendim ama gurbet tahmin ettiğimden de zormuş
hala hergün ağlıyorum
canııım hiç kendini sıkma mutlaka alışçaksın.. bide evliliğin ilk zamanları zor oluyor.. ne kadarda sevdiğinin yanındada olsan insan ailesini çok özlüyor gerçekten. içindeki sızı çok farklı oluyor o zaman.. ama inanki aliştiğin zaman bazen insanın aklına bile gelmiyor anne baba kardeş:81:
15 gündür adanadaydım zaten yeni geldim evlendikten sonra ilk kez gittim
annem babam geldi önce onlar dan sonra ben gittim
kendi odam kendi yatağım bile misafir odası gibi geldi çok farklı bir duyguymuş gerçekten
evet bende 1senelik evliyim hala annemlerin evin önünden bile geçerken gözlerim doluyor valla..
eşinle yalnızmısın yoksa kayınvalideylemi yaşıyorsun
şu çizelge varya sendeki gibi onu yapmaya çalıyorum ama hangi adresi koptyalasam yanlış diyor
yalnızım işte işin kötüsü eşiminde hiçbir akrabası yok istanbulda
kayınvalideyi çağırdım bugün yanıma gel 1 ay kal dedim ama bakalım dişlerini yaptırıyormuş pazartesi belli olr galiba gelip gelemeyeceği
allah sabir versin canım en kısa sürede alışırsın inşallah
hoşgeldiniz kızlar:87:
süheylacım bebişinin çizelgesini düzeltmişsin hayırlı olsun canım:81: erken doğumdan son anda kurtardık bebişi
allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?