- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.321
canım belki şimdi problem olmayabilir ama karnın büyüdüğü zaman öyle yatamazsın.. simdi daha çok küçük miniçik annesi:81: bende bazen yüzüstü yatıyorum
inş. tatlım problem olmaz ben hiç sırt üstü yatamıyorum çünkü
neyse bana müsade şimdilik az belim ağrıdı uzanacam biraz babamız gelene kadar dinlenelim
iyi geceler
hepimizin bebeişini allah korusun inş.
ya ben hep karnımın üstüne uyuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
farkında olmadan gece karnımın üstüne yatıyorum bişi olmaz dimi
canım ağır bişeyler kaldırıp itekleme. bide sakın hiç biyere uzamanma kendine çok dikkat et, bebişede
bıde dün veya önceki gün burda kızlar konuşuyordu.. çiğ köfte bitki çayları ve maydanoz düşük yapıyor dedider.. birde benim bi arkadasımda hamile doktor ona sucuk,salam,sosis yeme veya çok istiyorsan iyice pişir demiş. yoksa bebek mikrop kapabilir çiğ etten demiş.. bunlara dikkat et olur mu
inş. tatlım problem olmaz ben hiç sırt üstü yatamıyorum çünkü
neyse bana müsade şimdilik az belim ağrıdı uzanacam biraz babamız gelene kadar dinlenelim
iyi geceler
iyi geceler canım tanıştığıma memnun oldum. kendine ve bebişe ii bak.
canım ağır bişeyler kaldırıp itekleme. bide sakın hiç biyere uzamanma kendine çok dikkat et, bebişede
bıde dün veya önceki gün burda kızlar konuşuyordu.. çiğ köfte bitki çayları ve maydanoz düşük yapıyor dedider.. birde benim bi arkadasımda hamile doktor ona sucuk,salam,sosis yeme veya çok istiyorsan iyice pişir demiş. yoksa bebek mikrop kapabilir çiğ etten demiş.. bunlara dikkat et olur mu
inş. bundan sonra dikkat ederim çünkü daha düne kadar mutfağı filan döktüm dolaplarım çok yüksek sdürekli uzanmak zorundayım yükseğe
bide benim canım et istiyor mis gibi kokuyor bana kıyma ve et ama çiğ değil
iyi geceler canım tanıştığıma memnun oldum. kendine ve bebişe ii bak.
bende çok memnun oldum tatlım sende kendine ve bebişe dikkat et öpüldün
inş. bundan sonra dikkat ederim çünkü daha düne kadar mutfağı filan döktüm dolaplarım çok yüksek sdürekli uzanmak zorundayım yükseğe
bide benim canım et istiyor mis gibi kokuyor bana kıyma ve et ama çiğ değil
tamam ama iyi pişirde ye ve kendine dikkat et öp görüşürüz
kız olursa eylül erkek olursa efe düşünmüştük evlenmeden önce.
slm canım bende buna benzer soru sordum kimse konuşmadı benle
benim günüm yaklaştıkca heycan artıyor 4-5gün sonra kalp atışı için gitcem doktora.. bide bazı kişiler kesem şukadar mm diyor doktor hiç bana öyle bişey demedi açaba daha küçük diye mi??
senin bebiş nasıl
süheylaaaaaaaa sen beni takmıyon benle konuşmak istemiyorusn galiba. valla kalbim kırıldı
bu isimler benimmmmm..bizdde bole dusunduk.. yanliz kıza eylul naz demistik
benımde erkek olursa efe kız olursa nisan koyucam herkes efemı koyacak
allahın izniyle tehlikeli 3 ayı bir geçrelimde ondan sonra isim düşnürüz biz
evet ya yarın doktora gıdıcem arzucum korkuyorum:2::2:
tatlım inan ki bende korkudan doktora gitmeyi bile düşünmüyorum o kadar yaniii :2::2:
annem gıtme dıyor ama ılk dusugumden dolayı korkuyorum ben ılk gebelıgımde tam bu gun ogrenmıstım ve 17 gun sonra kaybettım bu gebelıgımı ıse adetım gectıgı 4 gun sonra ogrendım sayıyorum sımdı ılk gebelıgımı bugun ogrendıysem 17 gunu nasıl gecırıcem allahım yardım et yarabbim su 17 gunu bı atlatsam ya öffff
eşim hariç daha hiçkimseye söylemedim bile hamile olduğumu nazara gelmiştim ilk düşüğüm o yüzden olmuştu zaten şimdi sabırla bekleyeyim 15-20 gün sonra gideyim en azından hem kese hem kalp sesini duyuyaım da içim rahat etsin diyorum
ama nasıl beklicem onu da bilmiyorum 10 marta kadar tehlikeli benim gebelik allahın izniyle martın 10 unu görürsek daha bişey olmaz evvelallah
aynen bende nazara geeldım ama annem soylemem gerekdı cunku uzuluyordu benım ıcın ben bu bebegı 5 yıldır beklıyorum:2::2:
annem gıtme dıyor ama ılk dusugumden dolayı korkuyorum ben ılk gebelıgımde tam bu gun ogrenmıstım ve 17 gun sonra kaybettım bu gebelıgımı ıse adetım gectıgı 4 gun sonra ogrendım sayıyorum sımdı ılk gebelıgımı bugun ogrendıysem 17 gunu nasıl gecırıcem ALLAHIM yardım et yarabbim su 17 gunu bı atlatsam ya öffff
canım yazdıklarını okudum bende 16haftalık hamıleyım ben esımden cok sıddet gordum basında hamılelıgımın,o bana tutundu,benden sağlam cıktı,allahım hayırlı degılse al onu benden de dedım cok,çok uzuldum cunku,ınsallah atlatacaksın sende annesı o senı bırakmaz,uzulme sadece onunla konuş kımseyle degıl ama onunla konuş o senın parçan her şekılde nokta kadar da olsa hısseder senı,rabbım yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?