- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.341
ya ben bugün 6+1 günlük hamileyim kesemizi gördük ama bebişi göremedik.bebeği ve kalp atışlarını ne zaman görebilir ve duyabilirim çok merak ediyorum ve korkuyorummm..:26::26::26::26:
kızlar hepinize hayırlı olsun.. bende kasımda hamile olduğumu öğrendim... inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...
ahh sizin şimdi sıkıntılı geçer günleriniz..ama merak etmeyin hepsi geçiyor... bebeğiniz büyüdükçe hisler çok farklılaşıyor.. hadi bakalım..
ya ben bugün 6+1 günlük hamileyim kesemizi gördük ama bebişi göremedik.bebeği ve kalp atışlarını ne zaman görebilir ve duyabilirim çok merak ediyorum ve korkuyorummm..:26::26::26::26:
günaydın kızlar 2 gün girmedim topiğe sayfalar baya ilerlemiş okuyamadım hepsini umarım herkes iyidir. iyi bir hafta olur inş. ben 2 gündür evdeydim c.tesi pzar çalışmyorum tatil dinlenmeye çalıştım ama kuyruk sokumum çok ağrıyor ne zaman geçecek yaa( ha bide bulantım kusmam yok diye seviniyordum ama c.tesi başladı dünde kustum felaket inş. hergün olmaz
günaydın cnmmm inşallah sadece düne ait bişidir inşallah olmaz bulantın
ay kızlar hiçbiriniz bnm gibi olmayın inşallah
günlerdir dışarı çıkmadığım için eşim dün gel seni biraz dışarı çıkartıyım dedi önce kuaföre gidemediğimden kuaföre bıraktı kaşlarımı aldırayım diye kızlar yok böle bir acı okadar canım yandıki anlatamam hassaslaştı herhalde
neyse okdr çabuk yoruldumki biraz dolaşıp eve dönelim dedim hemen eşime yürüyemedim bile arabada bile fena oldum tam eve girerken bnm öğürme krizi başladı apt nın içine giremiorum kapının önünde başladım öyle eko yaptıki millet camlara çıktı yani sesi tahmin edin birde kriz gibi geliior böle arka arkaya bükülüorum başım çatlıor sanki ve gözlerden yaş gelior ama kusamıorum zaten ne yiyrumki ne kusayım
eşim melis hemen bahçeye doğru tükür dedi çıkan tek şey tükürük oluor çünkü tam osırada eğildiğim yerde bir fare ile gözgöze geldim fare ölmüş hatta baya bir parçalanmış hay dedim şansıma bak tabi ben iyice fna oldum neyse zarzor eve çıktım uyudum sonra
cnm bende 2 hafta önce bacaklarıma sir ağda yaptırmaya gittim ama nerdeyse yarıda bıraktıracaktım çok canım yandı hamilelikte dahada hassas oluyoruz acıyı çok fazla hissediyoruz ama c.tesi günü kendim alt bölgeye ağda yaptım o kadar acımadı sanki yavaş yavaş geçecek bu durumda bence.
valla napsam bilemedim fena acıdı bi süre ağdasızmı idare etsem acaba diorum.
birde ben kusamıroum yemek yiyemiorum belkide ondan 3 kere kustum brinde leblebi yedim onu ilkini hatırlamıorum ama sonuncusu bombaydı soda içtim sanırım dünyada soda kusan ilk insan oldum
cok sukur yolumuza devam ediyoruz ediyoruz,kalp atislarini dinledim.Ancak daha once de soyledigim gibi gec dollenme olmus.SAT dan sonra bakildiginda bebegin 8 haftalaik olmasi gerekirken 7 haftalik olculdu.Soyle soyleyeyim 23/09 dogum verirken simdi 29/09 veriyor.
kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti
bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var
başka???
kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti
bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var
başka???
ben cuma günü gittim kalp atışlarını dinleyecektik ama çok zayıf olduğunu söyledi kalp atışlarının.... Birdahaki hafta tekrar çağırdı çok korkuyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?