2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

intelligender die bir test varmış cinsiyet belirlemek için onuncu haftada yapılıormuş?yapan yada sevresınden duyan oldumu acaba dogrulugu nedır?

ya ben bugün 6+1 günlük hamileyim kesemizi gördük ama bebişi göremedik.bebeği ve kalp atışlarını ne zaman görebilir ve duyabilirim çok merak ediyorum ve korkuyorummm..:26::26::26::26:

ya ben bugün 6+1 günlük hamileyim kesemizi gördük ama bebişi göremedik.bebeği ve kalp atışlarını ne zaman görebilir ve duyabilirim çok merak ediyorum ve korkuyorummm..:26::26::26::26:

hıc korkma canım bende senın gıbı nasıl uzulmustum helekı ben ılk gıttıgımde keseyı dahı goremedıksekız haftalık oldugumda duydum ben bebegımın kalbını zaten ozamanda gordum... bes haftayken keseyı gormustuk az sabret acele yok:))

pzt bir çok arkadaşımız dr.a gidecek bende yarın gidecekler arasındayım.hepimizin Allah yardımcısı olsun..dua edin annecikler...

günaydın kızlar 2 gün girmedim topiğe sayfalar baya ilerlemiş okuyamadım hepsini umarım herkes iyidir. iyi bir hafta olur inş. ben 2 gündür evdeydim c.tesi pzar çalışmyorum tatil dinlenmeye çalıştım ama kuyruk sokumum çok ağrıyor ne zaman geçecek yaa ( ha bide bulantım kusmam yok diye seviniyordum ama c.tesi başladı dünde kustum felaket inş. hergün olmaz

bulantınız oldumu ne zmn geçti tiksinme falan oldumu???

günaydın cnmmm inşallah sadece düne ait bişidir inşallah olmaz bulantın

ay kızlar hiçbiriniz bnm gibi olmayın inşallah

günlerdir dışarı çıkmadığım için eşim dün gel seni biraz dışarı çıkartıyım dedi önce kuaföre gidemediğimden kuaföre bıraktı kaşlarımı aldırayım diye kızlar yok böle bir acı okadar canım yandıki anlatamam hassaslaştı herhalde

neyse okdr çabuk yoruldumki biraz dolaşıp eve dönelim dedim hemen eşime yürüyemedim bile arabada bile fena oldum tam eve girerken bnm öğürme krizi başladı apt nın içine giremiorum kapının önünde başladım öyle eko yaptıki millet camlara çıktı yani sesi tahmin edin birde kriz gibi geliior böle arka arkaya bükülüorum başım çatlıor sanki ve gözlerden yaş gelior ama kusamıorum zaten ne yiyrumki ne kusayım

eşim melis hemen bahçeye doğru tükür dedi çıkan tek şey tükürük oluor çünkü tam osırada eğildiğim yerde bir fare ile gözgöze geldim fare ölmüş hatta baya bir parçalanmış hay dedim şansıma bak tabi ben iyice fna oldum neyse zarzor eve çıktım uyudum sonra

günaydın cnmmm inşallah sadece düne ait bişidir inşallah olmaz bulantın

ay kızlar hiçbiriniz bnm gibi olmayın inşallah

cnm senin bulantın kusman çok oluyo dimi allah yardımcın olsun ben ilk defa c.tesi günü kustum bide dün akşam. sanırım bendede başladı artık ( ama nabalım 3 aydan sonra olmaz inş. az kaldı bugün 9+3 olduk allahın izniyle geçiricez bu günleride

cnm bende 2 hafta önce bacaklarıma sir ağda yaptırmaya gittim ama nerdeyse yarıda bıraktıracaktım çok canım yandı hamilelikte dahada hassas oluyoruz acıyı çok fazla hissediyoruz ama c.tesi günü kendim alt bölgeye ağda yaptım o kadar acımadı sanki yavaş yavaş geçecek bu durumda bence.

valla napsam bilemedim fena acıdı bi süre ağdasızmı idare etsem acaba diorum.

birde ben kusamıroum yemek yiyemiorum belkide ondan 3 kere kustum brinde leblebi yedim onu ilkini hatırlamıorum ama sonuncusu bombaydı soda içtim sanırım dünyada soda kusan ilk insan oldum

3 ay dolana kadar ağda yapma istersen sonra denersin acımazsa yaparsın. senin öğürtü baya ciddi boyutta bende çok nadir oluyodu ama haftasonu kusmaya başlayınca korktum açıkçası böyle devam edecek diye benim kuyruk sokumu ağrım çok kötü dayanamıyorum bazen doktorum erken başlamış dedi ne zaman geçecek bilmem:26:

cok sukur yolumuza devam ediyoruz ediyoruz,kalp atislarini dinledim.Ancak daha once de soyledigim gibi gec dollenme olmus.SAT dan sonra bakildiginda bebegin 8 haftalaik olmasi gerekirken 7 haftalik olculdu.Soyle soyleyeyim 23/09 dogum verirken simdi 29/09 veriyor.

bnmde 03/09 ken 17/09 oldu tarihim geç döllenme bndede var yani olsun geç olsun güç olmasınn buarada kalp atışı içide tebriklerrrr

kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti

bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var

başka???

kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti

bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var

başka???

ben cuma günü gittim kalp atışlarını dinleyecektik ama çok zayıf olduğunu söyledi kalp atışlarının.... Birdahaki hafta tekrar çağırdı çok korkuyorum ((((

ben cuma günü gittim kalp atışlarını dinleyecektik ama çok zayıf olduğunu söyledi kalp atışlarının.... Birdahaki hafta tekrar çağırdı çok korkuyorum ((((

ama sonuçta kalp atışını gördün dimi çok şkür aman sıkma canını üzülme bride bu hafta hareketilerini minimumda tut bebeğimizi yorma inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…