2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Mümkün mertebe iş güç yapmıyorum zaten sigara içiyordum günde 2-3 tane bırakamıyordum ama durum böyle olunca şak diye kestim valla içmiyorum inşallah herşey düzelir ne olur dua edin (

günaydııınnnnnn annnnnneeeeeciiiikkklleerrrrrrr bugün saat 2 de dr randevum var çok heyecanlıyım....bazılarınızın güzel haberlerini okudum çok sevindim kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş ne mutlu onlara Rabbim bizede nasib etsin inşallah.tedirgin olan arkadaşlarda gördüm onlarda korkmasınlar bebişler anneciklere sıkı sıkı tutunacak inşallah...

Mümkün mertebe iş güç yapmıyorum zaten sigara içiyordum günde 2-3 tane bırakamıyordum ama durum böyle olunca şak diye kestim valla içmiyorum inşallah herşey düzelir ne olur dua edin (

bak burda bir arkadaş elini karnına koy ve 70 salavat getir her gün yazmış dene bir canım bizimde dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gidecek

Allahın izniyle hepimiz birlikte ilerliyeceğiz birbirimizden kopmak yok bu saatten sonra

Günaydın cnmmm çok çok iyi haberlerini bekliorummm cnm özelden cebimi yollıcam sana sende yolla öpüorum

günaydın cnm bugün hayırlısıyla kalp atışlarını duycan inş. çok güzel bi duygu ekranda ufacık görüyosun doktor bak diyo bu kalbi atıyo acayip bi mutluluk allah herkesin bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip kısmet etsin

amiiinnnn canım benim çok heyecanlıyım yaa keseyi görmüştüm ben 10 gün önce ama yinede ilk gibi heyecanım

amiiinnnn canım benim çok heyecanlıyım yaa keseyi görmüştüm ben 10 gün önce ama yinede ilk gibi heyecanım

o heyecan doğana kadar olacak bence :) bendede çok oluyo zaten normaldede çok heyecanlı korkak ürkek cesaretsiz biriyimdir nasıl doğuracam bilmem:26:

o heyecan doğana kadar olacak bence :) bendede çok oluyo zaten normaldede çok heyecanlı korkak ürkek cesaretsiz biriyimdir nasıl doğuracam bilmem:26:

valla madem son kaçınılmaz durmayacak içerde çıkacak o yüzden hamileliğin tadını çıkarmak lazımmmm hamile tshirtleri dokunulmazlık vip davranmalar xraydan geçmeme falannnn heeepppsini doya doya yaşayacağım...doğumdan sonra nasıl olsa ister istemez özel insan muamelesi kalkacak hakkımı sonuna kadar kullancam :))

abooooovvv ben x rayden çatır çatır geçiom yaaa odamı zarar ay zarar tabi amaann hiç aklıma gelmemişti offf e adamlar bizim hamile olduumuzu nerden inancaklarki

buarada esra 80 olan bu velet içimize girdiyse bi şekilde çıkacak bana arkadaşım öle demişti ben de tırsak biriyimde doğumu hiç düşünmemeye çalışıorum korkumdan okdr yanii

buarada kızlar suratım pul pul dökülüor sizdede oldumu dün makyaj yapayım dedim makyaj durmadı yüzümde gerçi makyaj yapacak halim yokta rengim bi tuhaf biraz renk gelsin dedim ama malesef

sen x rayden geçme arkadan dolaş zaten öle yapınca adamlar sormuyo mal değilse anlıyı gebe olduğunu ama baktın ki malın teki sorarsa gebeyim de :)) benimde pul pul oldu yüzüm makyaj yapınca sıkıntı oluyor.ama kendimi daha ii hissediyorum makyaj yapınca...sadece dr.a sormadan yüz kremi kullanmak istemiyorum a ve e vitamini içeren kremler bazen bebek üzerinde olumsuz etkilere sebep olabiliyormuş.önce sormak lazım die düğşündüm kullanmıyorum sorana kadar.

evt cnm haklısın içimizde kalmayacakya elbet çıkacak bi şekilde :)) ya bu x raydan bende geçtim hemde kaç kere korktum şimdi benimde yüzüm pul pul dökülüyo kuruluk olabiliyomuş okumuştum nette

gebelik döneminde akıntılarınız oluyor mu?benim var bugün sorcam onuda dr.a

benim çok var bekarlığımdan beri var zaten sarı yeşil gibi doktora söyledim ilaç veremiyomuş ilk 3 ay yapacak bişey yok yani ama sende bi sor bakalım ne diycek doktorun

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Kalp atışlarını nasıl dinliyorsunuz bebeğin? Benim önce normal göbekten ultrasonla baktı sonra olmadı alttan muayene etti ve kalp atışları zayıf dedi bu bizim duyabileceğimiz birşeymi kulakla nasıl oluyor bu kalp atışı dinlemek tecrübeliler bi anlatsın lütfen ya yada bu doktorumu değişsem bilemedim çok kararsızım

gebelik döneminde akıntılarınız oluyor mu?benim var bugün sorcam onuda dr.a

herkese günaydınn kızlarrr
canım bendede var bu akıntı.ben doktora sordum dediki istersen fitil vereyim dedi.ama 13. haftadan sonra geçmezse vereyim dedi.
melis senin dün başına gelende çok kötü canım midenin bulanması yetmiyo bide çok iğrenç bişey görmüşsün inş en kısa zamanda atlatacaksın canım.

arkadaşlar şimdi kendi doktorumdan geldim 3 embriyo varmış ama ayrılmamış birbirinden ayrılsa üçüz olacaktı dedi doktor kalp atışı yok mecburen kürtaj dedi.

acaba neden ayrılmadı bilgisi olan var mı?

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…