- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.361
Mümkün mertebe iş güç yapmıyorum zaten sigara içiyordum günde 2-3 tane bırakamıyordum ama durum böyle olunca şak diye kestim valla içmiyorum inşallah herşey düzelir ne olur dua edin(
günaydııınnnnnn annnnnneeeeeciiiikkklleerrrrrrr bugün saat 2 de dr randevum var çok heyecanlıyım....bazılarınızın güzel haberlerini okudum çok sevindim kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş ne mutlu onlara Rabbim bizede nasib etsin inşallah.tedirgin olan arkadaşlarda gördüm onlarda korkmasınlar bebişler anneciklere sıkı sıkı tutunacak inşallah...
günaydııınnnnnn annnnnneeeeeciiiikkklleerrrrrrr bugün saat 2 de dr randevum var çok heyecanlıyım....bazılarınızın güzel haberlerini okudum çok sevindim kalp atışlarını gören arkadaşlar olmuş ne mutlu onlara Rabbim bizede nasib etsin inşallah.tedirgin olan arkadaşlarda gördüm onlarda korkmasınlar bebişler anneciklere sıkı sıkı tutunacak inşallah...
Günaydın cnmmm çok çok iyi haberlerini bekliorummm cnm özelden cebimi yollıcam sana sende yolla öpüorum
günaydın cnm bugün hayırlısıyla kalp atışlarını duycan inş. çok güzel bi duygu ekranda ufacık görüyosun doktor bak diyo bu kalbi atıyo acayip bi mutlulukallah herkesin bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip kısmet etsin
amiiinnnn canım benim çok heyecanlıyım yaa keseyi görmüştüm ben 10 gün önce ama yinede ilk gibi heyecanım
o heyecan doğana kadar olacak bence :) bendede çok oluyo zaten normaldede çok heyecanlı korkak ürkek cesaretsiz biriyimdir nasıl doğuracam bilmem:26:
abooooovvv ben x rayden çatır çatır geçiom yaaa odamı zarar ay zarar tabi amaann hiç aklıma gelmemişti offf e adamlar bizim hamile olduumuzu nerden inancaklarki
buarada esra 80 olan bu velet içimize girdiyse bi şekilde çıkacakbana arkadaşım öle demişti ben de tırsak biriyimde doğumu hiç düşünmemeye çalışıorum korkumdan okdr yanii
buarada kızlar suratım pul pul dökülüor sizdede oldumu dün makyaj yapayım dedim makyaj durmadı yüzümde gerçi makyaj yapacak halim yokta rengim bi tuhaf biraz renk gelsin dedim ama malesef
abooooovvv ben x rayden çatır çatır geçiom yaaa odamı zarar ay zarar tabi amaann hiç aklıma gelmemişti offf e adamlar bizim hamile olduumuzu nerden inancaklarki
buarada esra 80 olan bu velet içimize girdiyse bi şekilde çıkacakbana arkadaşım öle demişti ben de tırsak biriyimde doğumu hiç düşünmemeye çalışıorum korkumdan okdr yanii
buarada kızlar suratım pul pul dökülüor sizdede oldumu dün makyaj yapayım dedim makyaj durmadı yüzümde gerçi makyaj yapacak halim yokta rengim bi tuhaf biraz renk gelsin dedim ama malesef
gebelik döneminde akıntılarınız oluyor mu?benim var bugün sorcam onuda dr.a
kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti
bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var
başka???
gebelik döneminde akıntılarınız oluyor mu?benim var bugün sorcam onuda dr.a
arkadaşlar şimdi kendi doktorumdan geldim 3 embriyo varmış ama ayrılmamış birbirinden ayrılsa üçüz olacaktı dedi doktor kalp atışı yok mecburen kürtaj dedi.
acaba neden ayrılmadı bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim.
canım benim geçmiş olsun nekadarlıktı gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?