2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Hayır Hiç Birşey Farkedilmedi. Benim Kan Düşüklüğümden Mi? Kaynaklanıyor Bu Durum?

yok bebeğim kandan değildir bebekte gelişim olmazsa kan değerin yükselmez gebelerde kan değeri yüksek olursa bebek gelişiyor demektir.dr sor mutlaka en azından 2.gebeliğinde aynı sıkıntı olmasın önlem alınmış olur hem.çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini beklicez burda.

inş. bakalım yarına randevu aldım operasyon için dua edin.

ben kalp atışlarını gördüm ama dr um bizdeki usg eski o yüzden dinlenmior dedi ama gördüm şöle örnek vereyim elini yumruk yap serçe parmağını indir kaldır resmen böle bir görüntüydü buyu 11.4 mm ama bebeğin daha ayyy anlatınca heyecan yaptımmm

günaydın cnmmmm

evet brabt bir olaydıııı birde şey olduum demekki bizim bahçede fare var ve okdr küçükki apt na girebilir ayy bayılcaaağııımmmmmmmm:18:

nasıl ya mutlaka kürtajmı neden amaa yokmuymuş başka yolu yani hiçmi oluşmamış bebek birde sen tüp bebek falanmıydın üçüz olabilrdi diyince aklıma geldi
inşllah bir mucize olur yaa bizleri sen birleştirdin çok üzülürüm gerçekten

inş. bakalım yarına randevu aldım operasyon için dua edin.

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun.bu gece güzel bir abdest al ınsırah suresi oku okuyabildiğin kadar.işlerin kolay olması için .latin harfli olanı yolluyorum canım.inş.yardımcı olacak

94 - İNŞİRAH

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinneme'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

yukarda yazdığım insirah suresi doğum kolay olsun diye okunan suredir.banada ablam söyledi dün onun kızı 4 yaşında o hep bunu okumuş bende sizinle paylaşıyorum ki doğumlarımız gebeliklerimiz kolay olsun Allahın izniyle......

Merhaba;

Tüp Değil Normal. Doktor Kalp Atışları Yok Dedi İşte Yarın Operastondan Sonra Parça Alıp Neden Olabilir Diye Bakacaklar Dua Edin.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun mehtapcım rabbim başka acı yaşatmasın inşallah sonuçlar temiz çıkar genetik falan değildir

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm inan ama allah büyüktür inş. bundan sonraki sağlıklı olur sen daha öncede düşük yapmışsın sanırım doktorun bi araştırsın bakalım neden düşük oluyor tedavini olduktan sonra inş. bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle benim bi tanıdığım 3 düşükten sonra 2 bebeği oldu biri erkek biri kız ikiside sağlıklı umudunu sakın yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…