- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.381
SAT:3 Aralık Yani 8 Haftalıktı.
canım benim kontrollerde fark etmedimi dr kan değerlerinden falan anlamadı düşük çıkar kan değerleri bu durumlarda.
canım benim kontrollerde fark etmedimi dr kan değerlerinden falan anlamadı düşük çıkar kan değerleri bu durumlarda.
arkadaşlar şimdi kendi doktorumdan geldim 3 embriyo varmış ama ayrılmamış birbirinden ayrılsa üçüz olacaktı dedi doktor kalp atışı yok mecburen kürtaj dedi.
acaba neden ayrılmadı bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim.
Hayır Hiç Birşey Farkedilmedi. Benim Kan Düşüklüğümden Mi? Kaynaklanıyor Bu Durum?
yok bebeğim kandan değildir bebekte gelişim olmazsa kan değerin yükselmez gebelerde kan değeri yüksek olursa bebek gelişiyor demektir.dr sor mutlaka en azından 2.gebeliğinde aynı sıkıntı olmasın önlem alınmış olur hem.çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini beklicez burda.
gebelik döneminde akıntılarınız oluyor mu?benim var bugün sorcam onuda dr.a
Kızlar birşey sormak istiyorum size. Kalp atışlarını nasıl dinliyorsunuz bebeğin? Benim önce normal göbekten ultrasonla baktı sonra olmadı alttan muayene etti ve kalp atışları zayıf dedi bu bizim duyabileceğimiz birşeymi kulakla nasıl oluyor bu kalp atışı dinlemek tecrübeliler bi anlatsın lütfen ya yada bu doktorumu değişsem bilemedim çok kararsızım
herkese günaydınn kızlarrr
canım bendede var bu akıntı.ben doktora sordum dediki istersen fitil vereyim dedi.ama 13. haftadan sonra geçmezse vereyim dedi.
melis senin dün başına gelende çok kötü canım midenin bulanması yetmiyo bide çok iğrenç bişey görmüşsün inş en kısa zamanda atlatacaksın canım.
arkadaşlar şimdi kendi doktorumdan geldim 3 embriyo varmış ama ayrılmamış birbirinden ayrılsa üçüz olacaktı dedi doktor kalp atışı yok mecburen kürtaj dedi.
teşekkür ederim.
inş. bakalım yarına randevu aldım operasyon için dua edin.
nasıl ya mutlaka kürtajmı neden amaa yokmuymuş başka yolu yani hiçmi oluşmamış bebek birde sen tüp bebek falanmıydın üçüz olabilrdi diyince aklıma geldi
inşllah bir mucize olur yaa bizleri sen birleştirdin çok üzülürüm gerçekten
Merhaba;
Tüp Değil Normal. Doktor Kalp Atışları Yok Dedi İşte Yarın Operastondan Sonra Parça Alıp Neden Olabilir Diye Bakacaklar Dua Edin.
kürtaj olmadan önce başka bir doktora daha gitsen ...belki kalp atışları zayıftır duyulamıyordur.
Zaten Cumartesi Başka Doktora Gittim O Dedi Kalp Atışı Yok Şüphelendim
Bugün de Kendi Doktoruma Gittim Oda Bunları Söyledi.
ben çıkıorumm dr.gidioruuummmmmmm dua edinnnnnnnn anneciklerrrrrr
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?