canım çok güzelmiş seninde cicilerin bende dün aldım 2 tane gecelik bi sabahlık loğusa geceliği adı alında soygun yapıyolar dikkatinizi çektimi ben dün sordum 110 dedi şok oldum bişşeyede benzemiyordu ben 2 gecelik sabahlık iç çamaşırı 6 tane pijama o fiyata aldım
Çok beğendim canım,Güle güle kullan ama en çok tacını sevdim :))
Çok güzeller canım bayıldım hepsine çok şekerler :))
sağolun kızlar aynen katılıyorum sevimli
çok abartılı fiyatları vrdı
gecelik ve sabahlığın fiyatı 150 tl normalde ama %70 indirim yapmışlar denk geldim bende alayım dedim bana ikisi 45 tl ye geldi çok uyguna almış oldum yani
sevimli sende bayağı iyi almışsın bayağı şey almışsın üstelik
kızlar kırmızıyı çok seviyorum ben yakışıklı oğlumada hastane çıkışı kırmızı birşey almayı düşünüyorum güzel bulabilirsem takım giyiniriz oğlumla :)zemuszemuskaydirigubbakcemile3
moonsun geceliğin çok güzelmiş tacın bile hazır ne güzel yaa ben hiiçbişey almadım
almadıgım içinde çok büyüyo gözümde ya bide benim alışveriş isteğim kaçtı çıkıyorum alışverişe hiçbişey almak canım istemiyo sıkılıyorum bana en son olması gereken seydi alışverişe çıkmak istmemek acaba eşim felan duamı etti ne yaptıı
moonsun geceliğin çok güzelmiş tacın bile hazır ne güzel yaa ben hiiçbişey almadım
almadıgım içinde çok büyüyo gözümde ya bide benim alışveriş isteğim kaçtı çıkıyorum alışverişe hiçbişey almak canım istemiyo sıkılıyorum bana en son olması gereken seydi alışverişe çıkmak istmemek acaba eşim felan duamı etti ne yaptıı
çok tatlılar ya güle güle giysin bebişin
tlf çektiğim için kötü oldu azıcık
oyyy çok ciciler annesi güle güle giysin bebeğin..Eki Görüntüle 55017 kızlar bunlarda bizim cicilerimiz bayramda almıştım ama anca ekleyebildim
Eki Görüntüle 55018
Eki Görüntüle 55019
Eki Görüntüle 55020
Eki Görüntüle 55021
Eki Görüntüle 55022
Eki Görüntüle 55023
Eki Görüntüle 55024
geceliğin çok güzel fiyatıda çok çok iyi bende araştırdım azcık fiyatları sabahlıkla takım olanlar hep 100ün üstünde iyi denk gelmiş inşallah çok acın olmadan zevkle giyersin ..kızlar bunlarda benim hastanede giyineceğim gecelik takımı ve tacım
telefonla çektiğim için çok net çıkmamış
, , , ,
çok güzel almışsın canım, güle güle giydir yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?