2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok beğendim canım çoook şeker
ama kısa kollu olması ..........? nede olsa yeni doğum yapmış olcan

Çok beğendim canım,Güle güle kullan ama en çok tacını sevdim :))

Çok güzeller canım bayıldım hepsine çok şekerler :))

sağolun kızlar aynen katılıyorum sevimli
çok abartılı fiyatları vrdı
gecelik ve sabahlığın fiyatı 150 tl normalde ama %70 indirim yapmışlar denk geldim bende alayım dedim bana ikisi 45 tl ye geldi çok uyguna almış oldum yani

üstünün sabahlığı uzun kollu
oyüzden tercih ettim
ama birde kışlık bakacağım güzel bulabilirsem şayet duruma göre giyinirim diye düşünüyorum

dün eminönüne gittik eşimle orda da fiyatlar hep öyleydi eşim alalım ne olucak dedi bende inada bindirdim o parayı ben o saçma sapan şeye vermem diye bide seninki gibi sadede değildi yo öyle bişey tüllü filan allahım dedim o acıyla tülün havasınımı atıcam

Fiyat olarak çok makul bir fiyata almışsın ama canım,aslında böyle güzel markaların fiyat indirimini takip etmek lazım,ucuza almak için malum daha çok alacağımız şey var :))

kızlar kırmızıyı çok seviyorum ben yakışıklı oğlumada hastane çıkışı kırmızı birşey almayı düşünüyorum güzel bulabilirsem takım giyiniriz oğlumla :)zemuszemuskaydirigubbakcemile3

moonsun geceliğin çok güzelmiş tacın bile hazır ne güzel yaa ben hiiçbişey almadım

almadıgım içinde çok büyüyo gözümde ya bide benim alışveriş isteğim kaçtı çıkıyorum alışverişe hiçbişey almak canım istemiyo sıkılıyorum bana en son olması gereken seydi alışverişe çıkmak istmemek acaba eşim felan duamı etti ne yaptıı

Kesin eşin dua etmiştir,kaydirigubbakcemile3 benimkide çok dua ediyor geçsin hevesi diye ama ben bakmaktan kendimi alamıyorum bir türlü,6.ayıma girdiğim zamanda bir sürü cici alıcam kızıma zaten :))

yok yok red cake aynen bende öyleyim hamillelik hormonları alışveriş isteğimi götürdü normalde çok severim alışveriş yapmayı
bunları aldım aklımda yokken oda indiriminden yararlanmak istedim yoksa dolanıpp dururdum sonra alırım yaaa felan derdim
sende bir problem yok anlayacağın

moonsun gecelik ve sabahlığın tacın hepsi çok şekerler :)) çok beğendim güle güle giy canım.

tlf çektiğim için kötü oldu azıcık
çok tatlılar ya güle güle giysin bebişin
oyyy çok ciciler annesi güle güle giysin bebeğin..
kızlar bunlarda benim hastanede giyineceğim gecelik takımı ve tacım
telefonla çektiğim için çok net çıkmamış

,
,
,
,
geceliğin çok güzel fiyatıda çok çok iyi bende araştırdım azcık fiyatları sabahlıkla takım olanlar hep 100ün üstünde iyi denk gelmiş inşallah çok acın olmadan zevkle giyersin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…