2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok saol canımm

saol canım ben kararsız biriyim zaten şuan 3 tane model arasında gidip geliyorum bunu eşim çok beğendi bide krem kahve mavi tonlarının bulunduğu bi oda takımı var bakalım hangisi olucak...sennce hangisi??

saol canım ben kararsız biriyim zaten şuan 3 tane model arasında gidip geliyorum bunu eşim çok beğendi bide krem kahve mavi tonlarının bulunduğu bi oda takımı var bakalım hangisi olucak...sennce hangisi??

Ben en çok öneriler topiğine koyduğunu beğenmiştim,buda güzel ama o daha çok çekiyor sanki beni al diye kendine :))

orası mağaza mı gerçek pazar mı? Eğer pazarsa maşallah, temizleyip gelmişsin, merak ettim neler aldın

üstünün sabahlığı uzun kollu
oyüzden tercih ettim
ama birde kışlık bakacağım güzel bulabilirsem şayet duruma göre giyinirim diye düşünüyorum

Nerde doğum yapacağına da bağlı, özel hastaneyse eğer çok sıcak oluyor kısa kollu üzerine bişey giymek mantıklı, bir de kollarına bişeyler takıyorlar, iyi etmişsin

Kızlar pazardan aldıklarımı ekliyoruuuuuummmmm

hepsi birbirinden güzel bunların ya bizde aldık ama bn ekleyemiyorum annem aldı bizimkileri 3 adt battaniyesi oldu bir hastane cıkısı 3 tana tm takım 3-4 tane cıtcıtlı badi coraplar kundak yelek ayakkabı havlusu kesesi ayakkabı birde oyuncağı var :)

Yaa çok güzeller bunlar sağlıklı ve iyi günlerde kullanın canım bende alışveriş yapmak istiyorum ama eşim daha izin vermiyor çok şanslısın canım istediğini alabiliyorsun

ay kesesini yerim ben ya:)

Yaa çok güzeller bunlar sağlıklı ve iyi günlerde kullanın canım bende alışveriş yapmak istiyorum ama eşim daha izin vermiyor çok şanslısın canım istediğini alabiliyorsun

cnm bnmde eşim izin vermiyor ama annemde ben gibi cok meraklı onunla alıyorz bn eve getrmedim annemlerde kaldı aldıklarımız :) şu bir ay daha geçsinde kurbanda istanbul-yalovaya gitmeyi düşünüyoruz ordanda alışveriş yapmayı düşünüyorum özellikle yolum düşerse civilime gitmeyi cok istiyorum bakalım nasip kısmet neler olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…