çok tatlılar ya güle güle giysin bebişin
oyyy çok ciciler annesi güle güle giysin bebeğin..
geceliğin çok güzel fiyatıda çok çok iyi bende araştırdım azcık fiyatları sabahlıkla takım olanlar hep 100ün üstünde iyi denk gelmiş inşallah çok acın olmadan zevkle giyersin ..
yalnışlık oldu ...
saol canım ben kararsız biriyim zaten şuan 3 tane model arasında gidip geliyorum bunu eşim çok beğendi bide krem kahve mavi tonlarının bulunduğu bi oda takımı var bakalım hangisi olucak...sennce hangisi??
Kızlar alınanlar süpeeerrr.... bende dün Ankarada Ümitköy istanbul sosyete pazarına gittim... oradan 150 tl alışveriş yaptım... bi sürü tulumlar çıtçıtlı bodyler aldım... resimlerini yarın koyabileceğim... çoraplar aldım kızıma...
üstünün sabahlığı uzun kollu
oyüzden tercih ettim
ama birde kışlık bakacağım güzel bulabilirsem şayet duruma göre giyinirim diye düşünüyorum
Kızlar pazardan aldıklarımı ekliyoruuuuuummmmm
çokkk cicilerrrrr güle güle giysin prensesinnn
çook güzeller bende gideyim perşembe günü sıhhıyeye:)
hepsi birbirinden güzel bunların ya bizde aldık ama bn ekleyemiyorum annem aldı bizimkileri 3 adt battaniyesi oldu bir hastane cıkısı 3 tana tm takım 3-4 tane cıtcıtlı badi coraplar kundak yelek ayakkabı havlusu kesesi ayakkabı birde oyuncağı var :)
Yaa çok güzeller bunlar sağlıklı ve iyi günlerde kullanın canımbende alışveriş yapmak istiyorum ama eşim daha izin vermiyor çok şanslısın canım istediğini alabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?